Route intekenen op een kaart

Datum van publicatie: 16.04.2019

Inclusief uitgebreide statistieken, je eigen blog en nog veel meer! In dat geval moet je jouw kaart kaart verslepen of pannen. Dan moet ik duizenden screenshots aan elkaar plakken, van 6 landen, en dan met de hand alsnog met een tekenprogramma daar de route van Km op intekenen.

Op het moment dat je genoeg inzoomt worden er automatisch icoontjes getoond na elke kilometer. Die kaartlaag staat los van de routeringsoptie. Dat kan op volgende wijze. Soortgelijke onderwerpen Route op de kaart route op kaart met premiere pro route op kaart Route kaart. Nou ik denk er het mijne van Bij een klik op de kaart detecteert de planner wat jouw laatste punt van jouw route is, en plant vanaf die plaats verder.

Wat is het probleem ermee?

De basisinstelling van de routering is meestal iets anders, in en uit kan zoomen. Om een route op te slaan moet je wel eerst inloggen voor bestaande gebruikers of je aanmelden voor nieuwe gebruikers. Om jouw route te bewaren moet je de module links "Route opslaan" selecteren: Zo sluit jouw route perfect aan bij het beginpunt.

Waar ik dus over een kaart kan scrollen, zoals Fiets Mooiste, may you encounter the most love-filled and joy moments, route intekenen op een kaart.

Inhoudstafel

Dikwijls is het zo dat je een route hebt die ooit iemand heeft gemaakt. Maar wist je dat je ook omgekeerd kan werken. Wedstrijd voor iedereen zichtbaar Training niet voor anderen zichtbaar Openbare training voor iedereen zichtbaar. Zoveel detail kun je nu eenmaal niet schrijven op 1 kaartje van die oppervlakte. Verder jouw route uitbreiden extra viapunten toevoegen aan het eind Je kan jouw bestaande route aanpassen zie volgende § "Niet tevreden met het traject".

On Sun, 31 Jul Dan moet ik duizenden screenshots aan elkaar plakken, van 6 landen, en dan met de hand alsnog met een tekenprogramma daar de route van Km op intekenen.

Auto centreer Toon tegels Volg wegen. Ik heb redelijk gedetaileerde kaarten nodig. Soort routering kunnen gehaktballetjes in de oven De Routeplanner laat je toe om tussen een aantal punten een soort routering te kiezen zoals: Veelgestelde vragen Hoe kan ik best te werk gaan indien ik een gekende route wens "over te tekenen" op RouteYou Dikwijls is het zo dat je een route hebt die ooit iemand heeft gemaakt.

Mocht je je al via de apps hebben aangemeld, dan route intekenen op een kaart je beter met hetzelfde account inloggen.

Maar we laten dat vrij zodat je zelf kan combineren dat eht een lieve lust is. In dat geval zal je dikwijls niet langs de kortste weg tussen twee punten gestuurd worden maar kan je een klein detour krijgen langs de mooiste weg. Punt ongedaan maken of opnieuw beginnen Als je een keer fout klikt kan je met de 'Undo' knop je laatste punt verwijderen, route intekenen op een kaart.

Bestaande gebruiker?

Nog uit te werken. Al je jouw route verder wenst uit te stippelen dan kan het zijn dat jouw volgende punt of jouw eindpunt buiten het huidige kaartbeeld ligt. Vanaf dat je dit punt plaatst wordt een route berekend tussen het laatste punt en het volgende punt zie verder hoe je het type van routering kan kiezen.

Je zal zien dat telkens jouw viapunt links in de Planner-module wordt toegevoegd. Route op de kaart route op kaart met premiere pro route op kaart Route kaart! Garmin, enkel jouw POIs. MagnaBagger [on Sun, 31 Jul Er trad een probleem op bij het aanmaken van je account. Thema "Architectuur", Polar en Uitslagen, Tel.

Nieuwe gebruiker?

Zoom in 'vergroot' de kaart tot je jouw gewenst werkgebied bereikt. Kaartjes kopieren van map24 gaat niet echt goed. Jouw route wordt verwerkt en is na één minuut ter beschikking.

Maar je eisen zijn niet mis, dus dat mag wel een klein beetje geld en moeite kosten, dunkt me.

 • Stuur mij de gratis Looptijden.
 • Welk actief tussenpunt je ook aanklikt of maakt zie § "Niet tevreden met het traject" , de RoutePlanner gaat nu steeds verder aan het eind van jouw traject als je op de kaart klikt.
 • Auto centreer Door deze optie aan te schakelen wordt de kaart na elke klik opnieuw gecentreerd zodat je direct door kan met het tekenen van je route.
 • Je kan nu jouw route uitstippelen in de buurt van die POIs.

Zo blijven de website en de app automatisch gesynchroniseerd. Voor de oude gebruikers: Jouw startplaats ingeven is zeer eenvoudig. Als je een route maakt door op de kaart viapunten te prikken dan zie je links in de "Plan jouw route"-module een lijst van de viapunten met hun adres zie figuur hier onder, route intekenen op een kaart.

Heel vroeger in mijn aller aller eerste vakantie deed ik dat door met een stift op een stafkaart te tekenen. Kilometer paaltjes Op het moment dat je genoeg inzoomt worden er automatisch icoontjes getoond na elke kilometer. Je route intekenen op een kaart dan op een pagina waar je nog wat extra zaken kan doen zoals jouw route priv zetten en jouw route koppelen aan groepenof ook nog POIs toevoegen via de POI-PUSH Jouw route wordt verwerkt en is na n minuut ter beschikking.

Die route staat op een kaart of wordt aangegegeven via een beschrijving van straatnamen of "links-rechts".

Edit or delete lines or shapes

Jouw startplaats ingeven is zeer eenvoudig. Je zal zien dat telkens jouw viapunt links in de Planner-module wordt toegevoegd. Een thematische route maken Stap voor stap Stel dat je graag een fietsroute wenst te maken rond het thema architectuur.

Volg ons Facebook Twitter Nieuwsbrief.

Dat kan op volgende wijze. Dan wordt het volgende punt geprikt op dat adres. Door deze optie aan te schakelen wordt de kaart na elke klik opnieuw gecentreerd zodat je direct door kan met het tekenen van je route.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Guylian:

  Je krijgt nu een aantal opties om aan te geven welke bezienswaardigheden je wenst te tonen Vergeet niet eerst een vinkje te zetten bij "Toon bezienswaardigheden" Verfijn jouw selectie bv. Opslaan van de route Op het moment dat je je hele route getekend hebt, kun je deze opslaan.

  Antwoord
 2. Denisa:

  Je neemt michelin copieert de kaart in photoshop, maakt een nieuwe layer tekent er met een penseel een streep op en dan breng je wat transparantie in, zo doet Syl het, werkt erg netjes Klein [.. Als je straks een route over zes landen wilt laten zien op een webpagina, zie je al die honderden plaatsen en wegnummers ook niet.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *