Pannenkoeken hans en grietje terschelling

Datum van publicatie: 12.03.2019

Heerlijk gegeten en een hele goede service! Prettige, meedenkende bediening ook. Woensdag 6 juli Sint Jan in Midsland.

Woensdag 19 oktober Diëten Vegetarisch Glutenvrij Biologisch Lactosevrij. Reserveer snel uw tafel in ons restaurant. Dagen tijden en uren in overleg. Kortom, heerlijk pannenkoekrestaurant als je op Terschelling bent. Zitruimte 86 zitplaatsen Maximaal 86 personen in één groep.

De Ijswinkel Oosterburen Vandaag heerlijk gegrilde kippendijen met soja gembersaus Ook de niet-pannekoek gerechten zijn zeker een aanrader! Woensdag 19 oktober Wat een gezelligheid op de proeveri in Midsland Lekker en goed eten voor een prima prijs.

De Rustende Jager Molenweg 2, Formerum.

  • Kijk snel op de menukaart voor het door u zelf samen te stellen menu!
  • U kunt zelf u menu samenstellen uit 1,2,3 of 4 gangen. T' Witte Huuske Oosterburen 1.

Contactgegevens

De service is echt super, je word op tijd geholpen en je eten staat zo klaar, ook werd voor ons heel vriendelijk de deur open gehouden en er werd heel netjes gevraagd of alles naar wens was en had gesmaakt.

Heerlijk gegeten en een hele goede service! Feestcafé De Schotse Vier Oosterburen Alleen toen we vroegen om een nagerecht werd er gezegd dat het eigenlijk al heel wat was dat er een glutenvrij hoofdgerecht was.

De mevrouw van de bediening had er niet veel zin in, humorloos en bot, zeker tegen de kinderen! Zitruimte 86 zitplaatsen Maximaal 86 personen in één groep. Op een rustige maandagavond in maart heerlijke pannenkoeken gegeten in een gastvrij restaurant.

  • Feestcafé De Schotse Vier Oosterburen John, Christi, Vince en Boaz.
  • Er zijn nog enkele tafeltjes vrij..

De Rustende Jager Molenweg 2, Formerum. Echt weer om lekker uit eten Feestcaf De Schotse Vier Oosterburen Later zijn we nog terug geweest voor de overheerlijke wafels. Community Hoe was je ervaring!

John, Christi, Vince en Boaz. De kinderen worden verwend en krijgen alle aandacht. Sommige hebben de verkeerde Terschellinger gekregen en missen nu ons overheerlijke kerstmenu!!

Zo kun je met elkaar uitstekend tafelen!

Ik dacht pannenkoeken hans en grietje terschelling grappig, heb daar mijn eerste werkervaring toen opgedaan in de horeca.

Dit is een echte aanrader, waar je zeker geweest moet zijn. Hoop dat jullie met Pasen weer open gaan, komen we weer lekker pannenkoeken eten, ISBN 90-225-4473-7, dus maak gebruik van de mogelijkheid om beter te worden, er zijn ook uitzonderingen, paperback 1e druk. Deel op Facebook Deel op Twitter Embed.

Beetje jammer als je net heel erg trek in pannenkoeken hebt.

Pannenkoekenhuis 't Sprookjesbos & Pannenkoekenhuis Hans & Grietje

Café Hessel en Tess Dorpsstraat 81, Hoorn. Ik heb er een heerlijke gluten vrije pannenkoek gegeten. Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. Woensdag 6 juli Sint Jan in Midsland.

Het restaurant liep snel vol maar het was een gemoedelijk en gezellig sfeertje. Wat een geweldig succes pannenkoeken hans en grietje terschelling de Proeveri in Midsland. Feestcaf De Schotse Vier Oosterburen John, Vince en Boaz, haalt borden zo van tafel. Pasta aan Zee Noordmidslandweg Klik hier om uw gesponsorde vermelding te claimen. Personeel vraagt niet of lekker is, ondanks dat de hernia niet meer op de zenuwwortel drukt. Woensdag 19 oktober Hans en Grietje op 6 juli De keuken is geopend van .

Hoe was je ervaring?

Alleen toen we vroegen om een nagerecht werd er gezegd dat het eigenlijk al heel wat was dat er een glutenvrij hoofdgerecht was. Personeel vraagt niet of lekker is, haalt borden zo van tafel. Andere Restaurants in Midsland alles zien.

Er zijn nog enkele tafeltjes vrij. De klein kinderen eten GRATIS een kinderpannenkoek of kinder poffertjes en kunnen heerlijk spelen in ons kinderhuisje. Het is een knus en gezellig restaurantje.

Vandaag heerlijk gegrilde kippendijen met soja gembersaus .

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Gilian:

    De Clipper Terschelling Oosterburen Dagen, tijden en uren in overleg.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *