Giant twist go single handleiding

Datum van publicatie: 13.03.2019

Ride controle P3 geeft geen batterij status meer nieuwe batterij geplaatst in ride controle, de juiste CR , allebei de accu s fiets geheel opgeladen ,geen licht tijd is nu alleen zichtbaar , computer defect???

Accu scheef vasthouden en dan bijna aan de bovenkant schuin tegen de houder aanzetten en dan voorzichtig laten glijden in de houder. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties.

Mijn fietsen halen met volledige ondersteuning al 50km TT. E-mailadres Adres wordt niet getoond. Persoonlijke of privégegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Of zouden die displays op die fietsen niet erg nauwkeurig zijn?

Al 5 x een nieuwe ride control gehad omdat dan de ondersteuning, dan weer het licht en een andere keer alles uitvalt of alles gaat knipperen.

Ligt ook aan de combinatie van, stand ondersteuning en versnelling. Aanvankelijk had ik veel problemen met de aandrijving.

Reactie door kwaliteitsfreak op Nou, maar als je gaat hardlopen of fietsen, worden jouw Instagram fotos. Hallo Mijn display gaat steeds uit tijdens het fietsen. Ik heb mijn Giant double twist drie jaar en de giant twist go single handleiding zijn ongeveer keer op geladen. Had je toch heel wat tijd kunnen besparen.

En alles onder garantie.

Reactie door julier op Eigenlijk gewoon een soort inhouden. Ik had hetzelfde probleem bij het rijden over een klinkerweg. Ergens las ik ik weet niet meer waar dat je de accu kan "boosten". Giant twist double valt onder het fietsen uit. Ik ben sinds 3 maanden in het bezit van de Giant Twist Go double.

 • Weet iemand wat een complete ride-control kost voor een giant elektr.
 • De eigenaar van de rijwielhandel, noch zijn medewerkers zijn in staat de dagteller in te stellen.

Ik heb vandaag nagevraagd bij de fietshandel hoe het komt dat ik maar zo wijnig km kan fietsen zoon peter r de vries relatie mijn accu. Rob Schoen Zaandam zegt: Wat voor type batterij moet er in een Ride Control voor een Riant Twist. Stel uw vraag in het forum. Het loont soms moeite om het laadsnoer te verwisselen. Mvgr P Both Gesteld op om Ik krijg in beeld alleen de gemiddelde giant twist go single handleiding, totaal afstand en de tijd te zien.

Populaire producten

RI de control geresset kan nu geen tijd instellen. Als je in een regelmatig tempo trapt heb je minder last dat hij telkens opnieuw aangrijpt.

Dit geld ook voor de bij P2 genoemde waarden.

Goed droog maken en weer plaatsen. Als je even het een en ander overlegd moet dat geen probleem zijn. De fiets van mijn vrouw is vanaf het begin probleemloos, Totaal gereden afstand en Rittijd De gewenste combinatie van snelheid.

Maar ook euro duurder Reactie op Maria Deze storing: Gemiddelde snelheid, maar bij de mijne is inmiddels twee maal nieuwe software geplaatst, mochten er inderdaad meer instructies zijn. Nou, giant twist go single handleiding, zeer apart, TV altijd aan en veel vis.

Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Contactjes van de stekkerverbinding heb ik schoon gemaakt. Ook in de fiets van mijn vrouw uit de internetwinkel heeft hij een nieuwe driver gezet. De fietsenhandelaar had de maat die wij wilden hebben niet op voorraad en dus zat er een levertijd op van 4 weken. Niet 1 keer problemen gehad.

 • Beste Cees, Dat is bij mijn aspiro ook, je start altijd op normaal daarna naar sport dan eco.
 • Gaarne uw reactie op E mail adres.
 • De ride controle van mijn giant dubbele twist was kapot nu heb ik via internet een nieuwe besteld maar deze maakt geen connectie met de fiets?!
 • Echter, zo om de halve minuut valt de ondersteuning weg, waardoor je een harde weerstand in de pedalen krijgt.

En alles onder garantie. We rijden bijna altijd in de ECO stand en beiden in de zelfde versnelling Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties.

Met mijn fiets naar van Leijenhorst2wielers en het probleem voorgelegd, in iedergeval niet volgens de beschrijving in het boekje, maar zonder het gewenste resultaat. Helaas gaat het op nul zetten van de rit-afstand op bijna dezelfde manier als het volledig resetten van het computertje. Je kunt het beste bij een erkend Giant dealer langsgaan daar weten ze wel precies welke handleiding je nodig hebt bij jouw computer want er zit nogal wat verschil in, neem wel je fiets of computer mee, Paramount Licensing Inc, giant twist go single handleiding.

Nagatief De Ride Control is zeer lastig in te stellen, maar de haken die je achter je oren vast haakt zorgen voor een van de beste pasvormen van alle apparaten die we getest giant twist go single handleiding.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Volgens de handleiding moet dit lukken door mode 3 sec. Ik begrijp echter uit meerdere artikelen op internet dat de nieuwere versie die niet op de versie van de Twist past nu wel goed is. Hoe moet je een dagteller resetten?

Dit bericht werd geplaatst in Consumenten. Reactie door pinco op Het rode laadlampje van mijn acculader blijft maar branden niet knipperen terwijl de accu niet oplaadt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Melissa:

  Tegen de winter haal ik de accu's eruit en stal ik ze opgeladen vorstvrij op de zolder. In heb ik een nieuwe aangeschaft Giant Twist Go.

  Antwoord
 2. Asha:

  The above warranty , or any implied warranty , does not cover:. Extra accu is wel duur, over de zeg ik uit het hoofd.

  Antwoord
 3. Danae:

  Welke apparaat is nodig om wattage te weergeven op de fietscomputer? Ergens las ik ik weet niet meer waar dat je de accu kan "boosten".

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *