Gebruikmaken of gebruik maken van

Datum van publicatie: 15.04.2019

Eenvoudig beheer Het beheren van GeoWeb is met de nieuwste versie nog eenvoudiger geworden. Cirkel-, staaf- en lijndiagrammen geven gemakkelijk en snel overzicht.

Andere combinaties van een zelfstandig naamwoord en een werkwoord vormen een woordgroep. En dat komt goed van pas nu burgers steeds meer verwachten van de informatievoorziening door gemeenten. Hierdoor kunnen alle aangesloten gemeenten maximaal profiteren van de schaal- en efficiencyvoordelen. Volg de Taalunie op Linkedin.

Samenstellingen van een zelfstandig naamwoord en een werkwoord schrijven we aan elkaar.

Veel werkwoorden kunnen worden samengesteld met een zelfstandig naamwoord: English to employ to make use of to apply to use. In de samenstelling stfzuigen horen we bijvoorbeeld maar n hoofdklemtoon; in wter zgen horen we twee klemtonen.

Als een combinatie van een zelfstandig naamwoord en een werkwoord met geen wordt ontkend, gebruikmaken of gebruik maken van, wordt die combinatie als een woordgroep beschouwd: Volg de Taalunie op Linkedin.

Gratis demo aanvragen   Terug naar overzicht. Voor de taalgebruiker is het niet altijd duidelijk wanneer we met een samenstelling te maken hebben en wanneer met een woordgroep.

"gebruik maken van" vertalen - Engels

Dutch Wij moeten gebruik maken van deze mogelijkheid voor de lokale en regionale instanties. Dutch Niet alleen een fotodetector integreren, maar misschien gebruik maken van de camera erin. Galgje Galgje Zin in een spel? GeoWeb maakt een centraal beheerde GIS-omgeving mogelijk Centraal beheerde GIS-omgevingen, waarbij één organisatie het beheer verzorgt voor andere gemeenten of organisaties, komen steeds vaker voor. Een Nederlandse oplossing voor Nederlandstalige organisaties GeoWeb is een in Nederland ontwikkelde oplossing voor Nederlandstalige organisaties.

Gratis demo aanvragen   Terug naar overzicht. EN to turn to account to turn to good account.

 • De 10 belangrijkste op een rij. GeoWeb maakt een centraal beheerde GIS-omgeving mogelijk Centraal beheerde GIS-omgevingen, waarbij één organisatie het beheer verzorgt voor andere gemeenten of organisaties, komen steeds vaker voor.
 • Dutch Wij moeten gebruik maken van deze mogelijkheid voor de lokale en regionale instanties. Cirkel-, staaf- en lijndiagrammen geven gemakkelijk en snel overzicht.

Zo weet u zeker dat de informatiebehoefte van de eindgebruikers leidend is en zij met GeoWeb de antwoorden krijgen die zij nodig hebben. Dutch Ik wil hier eigenlijk gebruik maken van een robot - een robot met de naam Chris - sta op. Gratis demo aanvragen   Terug doe het zelf garage rotterdam waalhaven overzicht, gebruikmaken of gebruik maken van.

Dutch Daartoe kunnen wij enkel gebruik maken van de reeds bestaande financile mechanismen. English mores use way custom habit mode utilization.

Hebt u een taalvraag?

Of liever nieuwe woorden leren? Dutch Hij zei dat goochelaars bewust gebruik maken van hoe hun publiek denkt. In een aantal gevallen zijn beide schrijfwijzen verdedigbaar. Home Nieuws Agenda Vacatures publicaties English.

Vraag de gratis demolicentie aan en neem vrijblijvend contact met ons op voor een nadere toelichting. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. Voorbeelden zijn ademhalen en plaatsvinden. Dutch Deze zouden onvoldoende gebruik maken van de expertise van de Commissiediensten? Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "gebruik maken van" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Door als gemeente GeoWeb te gebruiken opent gebruikmaken of gebruik maken van een veelvoud aan mogelijkheden voor intensieve samenwerking en her gebruik van elkaars GIS-data.

Dat blijkt onder andere bij de ontkenning!

Gebruikmaken of gebruik maken?

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Dutch Misschien kon ik constructief gebruik maken van het filmmedium om een verschil te maken. Dutch Deze zouden onvoldoende gebruik maken van de expertise van de Commissiediensten.

Dutch Wij moeten echter ten volle gebruik maken van de mogelijkheid die wij nu hebben. Volgens de Woordenlijst is gebruikmaken de correcte spelling. Gratis demo aanvragen   Terug naar overzicht. Dutch Daartoe kunnen wij enkel gebruik maken van de reeds bestaande financile mechanismen. Dit maakt w en j auto apeldoorn uitwisseling met andere applicaties nog eenvoudiger?

Gewoon met je tablet of smartphone. Dutch Misschien kon ik constructief gebruik maken van het filmmedium om een verschil te maken. Optimale samenwerking met ketenpartners Gemeenten moeten regelmatig samenwerken met ketenpartners zoals Rijkswaterstaat, gebruikmaken of gebruik maken van, waterschappen en provincies.

Gerelateerde artikelen

Supersnel zoeken Moest je bij het raadplegen van complexe services wel eens lang wachten op zoekresultaten? Andere combinaties van een zelfstandig naamwoord en een werkwoord vormen een woordgroep. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Dutch Ik wil hier eigenlijk gebruik maken van een robot - een robot met de naam Chris — sta op.

De betekenis van de combinatie is in dat geval vaak specifieker dan de letterlijke betekenis van de som van de delen, gebruikmaken of gebruik maken van.

Voorbeelden van combinaties die door frequent gebruik aaneengegroeid zijn: Hierdoor kunnen alle aangesloten gemeenten maximaal profiteren van de schaal- en efficiencyvoordelen! English to employ to make use of to apply to use.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Eltjo:

  Meer analyse- en exportmogelijkheden Het kan een uitdaging zijn om grote hoeveelheden data slim te gebruiken.

  Antwoord
 2. Kaya:

  Home Nieuws Agenda Vacatures publicaties English.

  Antwoord
 3. Arnoldina:

  En dat komt goed van pas nu burgers steeds meer verwachten van de informatievoorziening door gemeenten. Voorbeelden van combinaties die door frequent gebruik aaneengegroeid zijn:

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *