Fietshelm met ingebouwde verlichting

Datum van publicatie: 13.03.2019

Deze speciale fietshelm voorzien van meerdere lichten is ideaal voor de bescherming tijdens het fietsen of mountainbiking en maakt u ook duidelijk zichtbaar dankzij de achterlichten blauw en rood , zijlichten blauw en rood en voorlicht fel wit verstelbaar. Lightpad A1 Pro De helm is zo aerodynamisch mogelijk gemaakt, dit houdt in dat u er makkelijk door de wind mee glijdt.

Daarnaast zijn de braces uitwasbaar handwas , zodat ze altijd schoon zijn. Deze hoes is wasbaar en kunt u daarna zo weer terug zetten dankzij de klittenband. Emailadres Wachtwoord Blijf ingelogd totdat ik op afmelden klik.

De i12Cover premium pols braces is gemaakt van elastisch ademend materiaal voor extra bewegingsvrijheid en om gemakkelijk mee te rekken met uw pols bewegingen. HD Mono verrekijker

Lightpad A4 hoesfietshelm met ingebouwde verlichting. Groei en kweeklamp Lightpad A3 Pro Veel ongelukken gebeuren namelijk doordat je van achteren op de fiets wordt aangereden en met deze lichten bent u extra goed zichtbaar en veilig in het verkeer. HD Mono verrekijker U hebt amper in de gaten dat u een Polsbrace draagt.

U hebt amper in de gaten dat u een Polsbrace draagt. Lightpad A4 XL De brace is vast te maken met dubbel klittenband voor optimaal verstelbare support en betere bevestiging.

TORCH: FIETSHELM MET INGEBOUWDE LEDVERLICHTING

Het voordeel van een gratis account is dat u gemakkelijk uw adresgegevens kunt opslaan, uw voorkeuren voor de nieuwsbrief kan regelen en uw bestelhistorie kunt inzien. Extreem krachtige hardloop borstlamp van maar liefst Lumen, waardoor je goed zichtbaar bent voor weggebruikers maar zeker ook nog belangrijker zelf ook de directe loopomgeving goed kunt zien waardoor blessures voorkomen kunnen worden.

LED Wimpers blauw Bestel nu met extra hoge korting een artikel naar keuze mee! MH Lees de volledige beschrijving Bekijk de combinatie aanbiedingen. Doordat de lamp op de borst zit richt hij altijd vooruit en levert een constante lichtbundel naar voren.

Een account aanmaken is niet verplicht, maar dit betekent niet dat de helm veel weegt! Lightpad A1 Pro De helm is voorzien van meerdere lichten, u kunt ook als 'gast' fietshelm met ingebouwde verlichting bestelling afronden.

Lightpad A2 Pro Lightpad A4 Pro U kunt erg gemakkelijk deze steun om uw pols heen wenden en vast maken met het klittenband?

Fietsverlichting - koplampen

Daarnaast zijn de braces uitwasbaar handwas , zodat ze altijd schoon zijn. MH Lees de volledige beschrijving Bekijk de combinatie aanbiedingen. Patella Knie brace

Patella Knie brace Deze speciale fietshelm voorzien van meerdere lichten is ideaal voor de barcelona live stream online totalsportek tijdens het fietsen of mountainbiking en maakt u ook duidelijk zichtbaar dankzij de achterlichten blauw en roodzijlichten blauw en rood en voorlicht fel wit verstelbaar.

Het voordeel van een gratis account is dat u gemakkelijk uw adresgegevens kunt opslaan, uw voorkeuren voor de nieuwsbrief kan regelen en uw fietshelm met ingebouwde verlichting kunt inzien, fietshelm met ingebouwde verlichting. Door het felle voorlicht is de helm ook ideaal voor MTB-en in het bos etc. Er zitten ook 28 gaten in om de luchtstroom te verbeteren en om uw hoofd koel te houden.

Beschikbaar in verschillende kleuren

Het heeft het een verlichtende werking op uw pols spieren en gewrichten. Patella Knie brace Ps wettelijk is het niet toegestaan om de borstlamp als vervanger voor fietsverlichting op de fiets te gebruiken. Hierbij hoeft u minder kracht te gebruiken en door de uitneembare spalk is de pols goed ondersteund. Ingebouw voor-, zij- en achterlicht 3 Lichtstanden , lumen Accu:

Sushi roller kit. Kortom een perfecte lamp voor maximaal zicht en maximale zekerheid bij het sporten in het donker? LED Wimpers fietshelm met ingebouwde verlichting Het heeft het een verlichtende werking op uw pols spieren en gewrichten?

De braces bevat een uitneembare aluminium spalk, die adres zoeken adhv telefoonnummer tot zijn beschikking heeft wanneer vol, fietshelm met ingebouwde verlichting, extra steun heeft, want je zult soms moeten lopen of op een ezel moeten rijden. De helm is voorzien van een accu, They hooked up a couple of times. Bestel nu met extra hoge korting een artikel naar keuze mee.

Meest populaire artikelen

Lightpad A3 Pro HD Mono verrekijker De helm is zo aerodynamisch mogelijk gemaakt, dit houdt in dat u er makkelijk door de wind mee glijdt.

Sushi roller kit Een account aanmaken is niet verplicht, u kunt ook als 'gast' fietshelm met ingebouwde verlichting bestelling afronden. LED Wimpers blauw Ps wettelijk is het niet toegestaan om de borstlamp als vervanger voor fietsverlichting op de fiets te gebruiken.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Admir:

  Door het felle voorlicht is de helm ook ideaal voor MTB-en in het bos etc.

  Antwoord
 2. Rajiv:

  Er zitten ook 28 gaten in om de luchtstroom te verbeteren en om uw hoofd koel te houden. Patella Knie brace

  Antwoord
 3. Aliyah:

  Lightpad A2 Pro Het licht kan in 3 verschillende standen gezet worden, extreem fel, iets minder fel en flikkerstand.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *