Weer in groningen vandaag

Datum van publicatie: 15.03.2019

Weerbericht lange termijn De komende dagen neemt de bewolking en neerslag toe in Groningen, met vrijdag sneeuwbuien en zaterdag regen. Er staat een zwakke tot matige wind uit het oosten tot noordoosten.

Vanaf zondag neemt de kans op neerslag weer af en worden de nachten warmer met temperaturen rond 0 °C. Vooral in het westen kan een mistbank ontstaan. Op plaatsen waar de wegen nog bevroren zijn kan ijzel ontstaan. In de ochtend is in het noordoosten kans op wat natte sneeuw en gladheid.

Weerplaza weerwidgets Gratis Weerplaza weerwidgets voor op je eigen site.

In de middag blijft het in de noordoostelijke helft van het land vriezen en is het stralend weer. Weerbericht lange termijn De komende dagen neemt de bewolking en neerslag toe in Groningen, met follow your dreams quotes disney sneeuwbuien en zaterdag regen.

Klik dan door naar de actuele waarnemingen van het dichtstbijzijnde weerstation, weer in groningen vandaag. Het is bewolkt en de temperatuur ligt tussen 0 en -5 graden. Eerste kwartier di 12 feb Hoewel de beleving voor iedereen anders weer in groningen vandaag, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag.

Op grote schaal vriest het matig met -5 tot -8 graden?

De temperatuur ligt in het westen rond of net boven het vriespunt en in de rest van het land vriest het een paar graden. Het weer in Groningen.
 • Het weercijfer is gebaseerd op een algoritme dat is gecreërd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, gevoels temperatuur, wind, neerslag en wolken. Het is bewolkt en de temperatuur ligt tussen 0 en -5 graden.
 • Morgenochtend begint de dag nevelig en loopt de temperatuur op tot ongeveer -2 °C morgenmiddag. Er trekken enkele winterse buien over het land en de temperatuur daalt naar graden.

Het weer de komende 48 uur

In de avond duikt de temperatuur in het oosten en noordoosten naar beneden. In de avond draait de wind naar het westen tot noordwesten. In Zeeland is kans op een winterse bui. Vanavond zijn er wolkenvelden en vooral in het noorden en oosten geleidelijk steeds meer opklaringen. Morgen is het in het noordoosten zonnig en koud met maximaal -2 graden. Zondag wordt het graden. Buien en regenradar Nederland Regenradar 24 uur vooruit Weerkaarten Weerwidgets Regenradar Europa Windkracht en windrichting Weer 14 dagen daagse pluim.

 • Volle maan di 19 feb In Groningen is het met graden vorst het koudst.
 • Morgenochtend begint de dag nevelig en loopt de temperatuur op tot ongeveer -2 °C morgenmiddag. Komende nacht gaat het flink vriezen met lokaal temperaturen onder graden.

De wind draait geleidelijk naar het westen en is matig, windkracht 3! Op grote schaal vriest het matig met -5 tot -8 graden, weer in groningen vandaag. Vanavond zijn er wolkenvelden en vooral in het noorden en oosten geleidelijk steeds meer opklaringen. Later op de avond is het -6 tot lokaal -9 graden. In Zeeland is kans op een winterse bui?

Afrika Azi Europa Midden-Amerika?

Schaatsupdate: strenge vorst goed voor natuurijs?

De temperatuur stijgt tot 4 °C overdag en -2 °C 's nachts. In de avond draait de wind naar het westen tot noordwesten. In de nacht naar vrijdag wordt het opnieuw flink koud met in het binnenland 5 tot lokaal 10 graden vorst.

Er staat een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind. Het weer in groningen vandaag bewolkt en de temperatuur ligt tussen 0 en -5 graden. Vanavond zijn er wolkenvelden en vooral in het noorden en oosten geleidelijk steeds meer opklaringen.

Dat is 20 minuten langer dan vorige week. Volg dan ons nieuwsblog.

Vandaag & morgen

In de ochtend is in het noordoosten kans op wat natte sneeuw en gladheid. Zaterdag is het bewolkt en zijn er perioden met regen. Op veel andere plaatsen vriest het graden en in Zeeland blijft het aan zee iets boven nul. In de nacht naar zondag is in het oosten kans op vorst.

Vannacht koelt het af tot C en is de wind zwak, windkracht 2. Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor weer in groningen vandaag hoge score van het weercijfer. Later op de avond is het -6 tot lokaal -9 graden. Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag. Totale daglichtperiode is In het westen en zuiden ligt de temperatuur rond of net onder het vriespunt!

Wijzig je voorkeurslocatie

Morgen is het in het noordoosten zonnig en koud met maximaal -2 graden. Op grote schaal vriest het matig met -5 tot -8 graden. In Groningen is het met graden vorst het koudst.

Bekijk ook alle leuke weerwidgets, zo plaats je gemakkelijk kolonien van weldadigheid twitter weer in Groningen voor de komende 3 tot 5 dagen op je eigen site.

Afrika Azi Europa Midden-Amerika. In de nacht naar vrijdag wordt het opnieuw flink koud met in het binnenland 5 tot lokaal 10 graden vorst, weer in groningen vandaag. In de ochtend is in het noordoosten kans op wat natte sneeuw en gladheid.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Ayrton:

  In de rest van het land valt wat natte sneeuw en later ook regen.

  Antwoord
 2. Mohsin:

  Weerbericht Nederland Koude nacht, morgen meer zon. Het is bewolkt en de temperatuur ligt tussen 0 en -5 graden.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *