Voor het eerst ongesteld na stoppen pil

Datum van publicatie: 15.03.2019

Dus ik wil helemaal stoppen met het slikken van de anticonceptiepil. Reactie infoteur , Beste Chantal, Je weet pas of je zwanger kunt raken als je weet wanneer je een eisprong hebt.

Het is niet erg als je iets eerder stopt of juist later. Hoe het precies werkt weet ik ook niet meer, maar dat vertelde  een vk mij. Xx , Dat is een verhaal dat ik fijn vind om te horen! Later werden dat 5 weken tot het, na ruim een jaar, netjes 28 dagen werd. Mijn man zei laatst dat ik ook erg humeurig en snel boos ben!

Profiteer van last minute prijzen bij Center Parcs. Het ligt er dus maar net aan of het binnen die de 36 uur valt. En moet ik nu doorslikken of de stopweek laten komen om de zwangerschap te voorkomen.

Nu ben ik sinds 8 weken voor het eerst ongesteld na stoppen pil gestopt met de pil en heb nog geen verschijnselen gehad van de menstruatie. Maar buikpijn die ik heb kan ik niet beschrijven heb gevoel dat mijn baarmoeder elk moment "uitvalt" ben erg moe en prikkelbaar, emotioneel en puisjes niet te spreken. Wel hoop ik dat het snel over is.

Moet je condooms gebruiken in de stopweek? / Ben je vruchtbaar in de stopweek?

Bedankt Andrea , Of dat je meer of minder last van depressiviteit hebt? Het is nu maandag en ik ben nog steeds niet ongesteld geworden. Ook nu heb ik besloten door te slikken. Ik heb een herhaalrecept gevraagd bij de apotheek, maar die zijn morgen pas weer open. Demi ,

  • Wat dit voor jou betekent is dat de eerste 7 dagen dat jij de pil slikt, de pil onveilig kan zijn omdat je hem te laat inneemt. Daar komt echt een boel bloed aan te pas.
  • Ik ben toen maar doorgegaan met het gebruikelijke slikken van de pil. Of is dit ivm de hormonen en volgt mijn menstruatie nog.

Hoe werkt het koper spiraal: Kimzoals vakantie…. Traveljunkytams infoteurIk ben bang dat ik mezelf in gevaar breng. Vervolgens wel weer, maar nog een tijd heel onregelmatig. Ik gebruik ze niet. Een menstruatie komt soms op ongewenste momenten, Kijk bij het kopje "Na het gebruik van de morning-afterpil".

Mag je de stopweek langer maken?

Maar de maandag en dinsdag blijft mijn vriend slapen en ik vroeg me af als ik de pil blijf doornemen zodat ik geen menstruatie heb, en we hebben seks, kan er dan toch bloed doorkomen tijdens het vrijen?

Mijn man en ik willen graag een kindje, ik ben gewoon regelmatig ongesteld geworden. Heb een tijdje op aanraden van mijn gynaecoloog de pil echt doorgeslikt, zonder stopweek, Ben nu uit mijzelf 8 weken geleden gestopt met de pil. Simone ,

Flooris even bij de huisarts gaan misschien zoiezo een goed idee. Ik verwachtte in de reactie te lezen dat je beter even een test kon doen. Ik heb echt enorme stress hierdoor en hoop heel erg op een antwoord want ik ben bang dat ik zwanger ben en die pil niet werkt… Alvast heel erg bedankt. Aangezien je spreekt over enorme lage rugpijn en het niet aanvoelt als menstruatiepijn, Is een stopweek nodig.

Heb ik nu kans op zwangerschap.

Stoppen met de pil: voordelen of ‘gewauwel in de ruimte’?

In de 1e week van november ben ik nog ongesteld geweest, in wat normaal mijn stopweek zou zijn. Was hier erg om verbaasd, omdat ik voordat ik met de pil begon, een cyclus had van rond de 30 dagen. Mar , Nog steeds niet ongesteld, wat nu?! Je vindt het hier.

Als ik ooit zwanger word wil ik daana ook niet meer aan de pil… moeten we maar iets anders verzinnen. Nu ben ik aan het begin van mijn laatste week aan pillen voor de stopweek, maar omdat ik bang ben om zwanger te zijn wil ik nu al een stopweek inlassen. Wanneer je de pil vitamine e olie de tuinen ervaringen geslikt zoals het hoort kan het bijna niet anders dan dat je bijna ongesteld wordt.

Geen probleem voor mijn vriend, zoals capsules voor het eerst ongesteld na stoppen pil thee. Het was dus wel veilig zolang de stopweek max. Alle forums Bekijk alle artikelen. Ga na of je dit hebt gedaan. Heb ik kans op zwangerschap.

Wat gebeurt er tijdens het ontpillen?

Werkt de pil wel nu? Een ongeluk zit immers in een klein hoekje! Ik heb vandaag mijn laatste stopdag ik heb 4 dagen stopweek. Hartelijk bedankt Sonja ,

MoniqueOp een forum heb ik toen gezien dat er meer mensen zo'n lange periode van ongesteldheid hadden. Wat ook wel handig is is alvast je cyclus bijhouden heb je heel hanige gratis AppS voor waar je van alles kunt invullen.

Goed, met deze -belangrijke- kanttekening de uitkomsten van de wetenschappelijke onderzoeken?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *