In de oude stempel steenbergen

Datum van publicatie: 14.04.2019

Zitruimte 40 zitplaatsen Maximaal 60 personen in één groep. Samen met vrienden kozen we het menu van de chef, met aangepaste wijnen.

Gecombineerd met heerlijke bijpassende wijnen en later kazen. Dat gebeurde met een duidelijk doel voor ogen: Heerlijk gegeten, prachtige gerechten! Mooie wijnkaart, ietwat aan de prijzige kant, maar restaurants moeten toch ergens hun geld mee verdienen nietwaar? Ondergenoemde prijs is inclusief aperitief, fles wijn en koffie met likeurtje na.

Het Bob arrangement prima, maar het glas werd voor een derde gevuld en we moesten twee derde afrekenen.

Gisterenavond voor de eerste keer gegeten in dit nieuwe restaurant. Beoordeling via 8 oktober Minimale portionering van de eerste vier gangen van het verrassingsmenu, waarbij vooral goedkope ingredinten zoals b. Omzet lijkt belangrijker dan klanttevredenheid. Aankleding en in de oude stempel steenbergen in restaurant geeft niet de indruk dat het eten zo goed en verfijnd is. We apprecieerden dat we per gang een keuze konden maken tussen een normaal of een kleiner glas wijn.

Winkels, horeca en bedrijven

De wachttijd tussen de gerechten was perfect. Leuke uitleg, correcte bediening. Aanbiedingen van Puur en in de Oude Stempel. Verder niets dan lof, vooral over de kaaswagen, al vond ik 6,50 euro toeslag pp voor de kaas wat aan de hoge kant! Beoordeling via 28 januari Tot slot vonden wij ook de glazen en het bestek erg mooi en was ieder gerecht op een mooi passend bord op een mooie manier opgediend.

Hier past Mark van Loon zijn vernieuwde visie op koken toe:

 • Dit doen ze hier door gebruik te maken van vernieuwende technieken en visuele kunsten.
 • Zitruimte 40 zitplaatsen Maximaal 60 personen in één groep.

Het geadviseerde alternatief was echter zeker zo lekker van smaak. Dat gebeurde met een duidelijk doel. Heel bijzonder gegeten met mijn kinderen Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox! Prima sfeer, als snel een aantal kleine gevarieerde amuses op tafel. Service All-inclusive Catering Bezorgen High-tea.

Met een social deal een heerlijk, verrassend menu in de oude stempel steenbergen. Er is hier niets te gek?

Hoe was jouw ervaring?

Wat een aangename verrassing. Je wordt tussendoor wel wat geamuseerd met kleine amuses, maar de vriendelijkheid van bediening laat te wensen over. De glazen stonden te dansen op tafel van de herrie.

Beoordeling via 4 december Gezellige sfeer en vriendelijk onthaal en bediening Alles is er lekker mooi verzorgende gerechte en net iets anders dan andere in de oude stempel steenbergen Ook de bijpassende wijnen bij elk gerecht die heel lekker zijn daar geven ze heel goede uitleg bij Zeker een aanrader.

We hebben een fantastische en verrassende avond gehad en komen zeker nog eens terug. We hebben genoten en komen zeker terug. De borden zijn prachtig opgemaakt en het eten smaakt net zo lekker als het eruit ziet.

Creatieve gerechten tijdens 3-gangendiner

Het interieur van het restaurant oogt eigentijds en maar toch ook klassiek. Begonnen in de Kaaistraat en via Dat gebeurde met een duidelijk doel voor ogen: Beoordeling via 19 juni

Dat gebeurde met een duidelijk doel Het is nu wel de laatste keer geweest. Kennis gemaakt met een restaurant wat eerder een eetcaf is. Toch gingen we met een kater weg. Voor 1e keer met groupon bon uit eten. Verassende amuses en een 5 gangen diner met bijpassende wijnen, correcte bediening. Scotch and soda sale dames jas doen in de oude stempel steenbergen hier door gebruik te maken van vernieuwende technieken en visuele kunsten.

Koffie en thee nogal prijzig. Leuke uitleg, ook is aan de bob gedacht. Online een tafel reserveren.

Contactgegevens

Beoordeling via 30 april Vul je wachtwoord in om je gegevens aan te passen. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6. Reden om dit restaurant in de toekomst niet te bezoeken.

Bedankt voor je hulp. Prachtige speciaal laten maken bordjes voor het brood, maar we kregen wel geteld 1 keer een mini broodje aangeboden en twee maal hebben we erom gevraagd en daarna de moed opgegeven.

Vind beschikbare tijden op thefork! De vellen waren taai en hoe maak je chocolademelk draderige bittere witte velletje was men vergeten te verwijderen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Marcellinus:

  Beoordeling via 30 maart

  Antwoord
 2. Rins:

  Het is nu wel de laatste keer geweest.

  Antwoord
 3. Kawtar:

  Het geadviseerde alternatief was echter zeker zo lekker van smaak. Heerlijk eten in het mooie monumentale postkantoor van steenbergen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *