Het gaat steeds beter bijkerk

Datum van publicatie: 15.04.2019

Werkvormkaarten - Het gaat steeds beter! Martie Slooter De vijf rollen van de leraar 23, Bij elke fase horen andere werkvormen.

Heldere boodschap Overzichtelijk Praktisch toepasbaar. Lezersrecensies Beoordeel zelf slecht matig voldoende goed zeer goed. Van simpele tot meer uitgebreide activiteiten. Maakt van leren een avontuur door middel van verschillende werkvormen Geeft achtergronden en theorie bij de oefeningen De werkvormen zijn overzichtelijk ingedeeld in vijf soorten Bevat veel voorbeelden uit de praktijk Meer.

Het gaat steeds beter Activerende werkvormen voor de opleidingspraktijk. Bekijk de hele lijst. Actueel Opinie Interviews Recensies Videos.

Naast het boek 'Het gaat steeds beter' zijn deze werkvormkaarten een hulpmiddel bij het ontwikkelen van een workshop, training of lessencyclus. Wij gaat het gebruiken in teamvergaderingen en inkomsten uit overig werk belastingtarief. Lezersrecensies Beoordeel zelf slecht matig voldoende goed zeer goed. Verkoop door partner van bol. Duidelijke uitleg en kan tevens dienen als basis om zelf andere activerende werkvormen het gaat steeds beter bijkerk ontwikkelen of af te leiden.

In winkelwagen Op verlanglijstje. Erg duidelijk, beschrijft bij elke werkvorm welke leeractiviteiten er worden aangesproken en ook de cyclus van Kolb. Sluiten Lezersrecensie Bedankt voor uw reactie Uw reactie is inmiddels op de website geplaatst en zal door onze redactie beoordeeld worden.
 • Samenvatting Het gaat steeds beter!
 • Lezersrecensie van 'Werkvormkaarten - Het gaat steeds beter!

Ik sta zelf voor de klas in het basisonderwijs. Voor VO en hoger is dit handboek zeer bruikbaar, niet alleen in onderwijs maar ook in bedrijfsleven.

Wel kun je hier als leerkracht een heleboel ideeën uit halen voor nieuwe werkvormen! Geschreven bij Docentenreeks - Het gaat steeds beter! Walter Geerts Handboek voor leraren Tweedehands 10, Leuk voor jezelf, en ook voor je leerlingen. Sebo Ebbens Samenwerkend leren Tweedehands 27,

 • Als je op zoek bent naar een aparte werkvorm dan kom je vast wel wat tegen in deze set kaarten.
 • Lia Bijkerk Docentenreeks - Het gaat steeds beter! Maar alleen de werkvormkaarten zijn al super!

Lia heeft bijna 30 jaar ervaring in het maken en toepassen van activerende werkvormen. Bedankt voor uw aanvraag Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Dit boek is inmiddels het gaat steeds beter bijkerk persoonlijke bijbel geworden. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Ontdek het nu voor 9,99 p. Van simpele tot meer uitgebreide activiteiten.

Activerende werkvormen voor de opleidingspraktijk

RenataC 24 november Ik raad dit product aan. Voor wie Het gaat steeds beter! Omschrijving Als het om onderwijs en opleiden gaat, kan over veel zaken verschil van mening bestaan, maar over één ding zijn docenten het roerend eens:

SusannaP omgeving Haarlem 10 mei Lia Bijkerk Aan het werk met actiekaarten 44, doet onderzoek,adviseert. Verkoop door partner van bol. Ze ontwikkelt onderwijs, Maar is het geschikt om als schoolteam schoolbreed samenwerken op te zetten.

Samenvatting

U kunt ons ook bellen op De must-have voor elke Leerkracht basis en secundair. JolandaKemperman Westland 4 juli Ik raad dit product aan.

Het doosje bevat kaarten: Andere boeken door Lia Bijkerk. Heldere boodschap Overzichtelijk Praktisch toepasbaar. Over het boek kan ik helaas geen oordeel het gaat steeds beter bijkerk, omdat ik dat niet tot mijn beschikking heb. Wat ik jammer vind is dat de werkvormen allemaal door elkaar in het doosje zitten en niet gesorteerd op categorie of iets dergelijks!

Ik ben zelf docente in het middelbaar onderwijs en op een hbo. Makkelijk om te zetten naar het gewenst niveau van de klas. Activerende werkvormen zorgen voor de goede balans tussen de activiteiten van de deelnemers en de docent, het gaat steeds beter bijkerk.

Lia Bijkerk heeft Pedagogiek en Onderwijskunde gestudeerd en werkt als zelfstandig ondernemer onder de naam Edufit www.

Kies een afdeling

Managementboek Daarom koopt u bij Managementboek Een boek uitgeven, hoe doe je dat? Je kunt er een flinke tijd mee vooruit.

Lia Bijkerk heeft Pedagogiek en Onderwijskunde gestudeerd en werkt als zelfstandig ondernemer onder de naam Edufit www.

Toon meer Toon minder. Verkoop door partner van bol. Schaapje82 22 april .

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Elsje:

  Geschreven bij Docentenreeks - Het gaat steeds beter! Ton Kallenberg Leren en doceren in het hoger onderwijs 52,

  Antwoord
 2. Jorim:

  Bekijk de hele lijst. Lia Bijkerk Wilma van der Heide.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *