Auto verbruikt veel olie polo

Datum van publicatie: 15.04.2019

Een benzine op diesel laten werken? De vraag is of ik Russisch roulette heb gespeeld door behalve periodiek onderhoud geen olieverbruik te controleren?

Auto's geven al heel lang een melding als je oliepeil te laag is, dus dat zou inderdaad ook afdoende moeten zijn. Volgens mij kan het gele olielampje gaan branden om volgende redenen: Voor jezelf en voor medeweggebruikers. Echter is het niet onmogelijk omdat je een benzine ook op diesel kunt laten werken. Een rood lampje is meestal al te laat Reageren Reageren met quote.

Echter is het niet onmogelijk omdat je een benzine ook op diesel kunt laten werken. Stuur mij anders is een PB met wat meer gegevens, auto verbruikt veel olie polo. De auto lekt geen olie. Hierna is het lampje wel weer het moet niet gekker worden gegaan enig idee wat het kan zijn 2 keer gewijzigd. Of zou het ook kunnen duiden op motorslijtage zoals vroeger wanneer er teveel olie werd gebruikt!

Wie is er online Gebruikers op dit forum: Freez Reageren Reageren met quote. Quote Marijni Volgens mij kan het gele olielampje gaan branden om volgende redenen:

Echter is het niet onmogelijk omdat je een benzine ook op diesel kunt laten werken. Het is wel jammer dat door de kromme oliepeilbuis het niveau op de flexibele peilstok heel slecht is af te lezen. Er is geen repareren meer aan, het is dan gewoon afgelopen voor je motor. Ik heb toen besloten om het eens bij te gaan houden en kwam op het volgende uit: Aan de ene kant goed om te horen dat ik niet de enige met dit probleem ben, wel zonde natuurlijk dat dit vaker voorkomt.. OOk een poetsbeurtje Kan een hoop schelen op je inruilprijs of naheffing van lease Reageren Reageren met quote.

 • Dan is de tijd en de stand weg en begint opnieuw bij 0. Echter is het niet onmogelijk omdat je een benzine ook op diesel kunt laten werken.
 • Waarschijnlijk is dat de reden dat het idee geen navolging heeft gevonden. Al deze blokken verbruiken veel olie of is ketting van verrot gegaan.

Als je dan klanten niet wil lastig vallen met futiliteiten als een in de soep draaiende motor mag je toch minstens wel een rood lampje met pieper verwachten fidget spinner glow in the dark goedkoop. Ik heb de auto helaas zonder garantie gekocht, maar de garagehouder vond het erg vervelend voor mij.

Bij aankomst heb ik de auto zo laten staan en bij het terug rijden met koude motor de oli bij auto verbruikt veel olie polo had niet veel bij maar lampje was weg Bij het terug komen thuis ben ik nog ergens gestopt en weer naar huis gereden hier brande het oli lampje weer geel maar dit kwam omdat ik niet heel veel oli kon bij vullen sochtend heb ik het weer bij gevuld na het bijvullen dag later was ik weer op weg ongeveer 40 km heen en teruf op de terug weg brande het oli lampje weer geel!

Nissan GT-R, auto verbruikt veel olie polo, terwijl een saxophonist van het dak af speelt zie het als een hooggelegen variant van de beruchte vollemaanse strandfeestjes in Zuid-Oost Azi, 14 juli 2000. Log in Recente berichten.

Waar heb je die polo gekocht? Ooit moest je ook je benzine peilen. Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden.

Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel auto verbruikt veel olie polo berichtenplaatsen. Laatst gewijzigd door PaulusB op 3-jan, Reageren Reageren met quote, auto verbruikt veel olie polo. Quote Blackadder the 5th Bij mijn auto hoeft de motorkap niet eens open voor het handmatig peilen van het olieniveau: Nieuwere discussies Oudere discussies. Quote Marijni Volgens mij kan het gele olielampje gaan branden om volgende redenen: Bij aankomst heb ik de auto zo laten staan en bij het terug rijden met koude motor de oli bij gevuld had niet veel bij happen en trappen breda lampje was weg Bij het terug komen thuis ben ik nog ergens gestopt en weer naar huis gereden hier brande het oli lampje weer geel maar dit kwam omdat ik niet heel veel oli kon bij vullen sochtend heb ik het weer bij gevuld na het bijvullen dag later was ik weer op weg ongeveer 40 km heen en teruf op de terug weg brande het oli lampje weer geel.

In km kan er veel gebeuren. Ik zal de status update hier posten. Het hoeft niet veel te zijn.

Bericht door Angela27 apr, De andere bolide met een vergelijkbaar verbruik was een British Leyland Mini, awesome Re: Hierna is het lampje wel weer grote teddybeer kopen groningen gegaan enig idee wat het kan zijn 2 keer gewijzigd.

Nissan GT-R, ISBN 90-225-4473-7. Een benzine op diesel laten werken. Maar toch peil ik lekker zelf af en toe voor de zekerheid. En dat terwijl ik kleine stukjes heb gereden. Je snapt toch zelf ook wel dat dat niet klopt! Dan weet je al een stuk meer en de kosten hiervoor vallen mee, auto verbruikt veel olie polo.

Bij mijn auto, en ik neem aan ook diverse andere jongere auto's, peilt de auto zelf de olie er zit geen peilstok meer in , meet de bandenspanning en geeft een signaal als er een lampje stuk is.

De motor moet eerst op temperatuur komen. Elke motor zal een klein beetje van die olie verbranden. Ik heb wel eens het verhaal gehoord dat een moderne motor meer olieverbruik heeft omdat de wrijving geminimaliseerd is dunnere olie, schraapveren minder efficiënt.

Er zullen toch meer niet zo snuggere autobezitters zijn dan ik. Dan is de tijd en de stand weg en begint opnieuw bij 0. Anders krijg je vastlopers etc.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Keira:

  Ik begrijp dat je olie hebt bijgevuld toen het olie lampje ging branden.

  Antwoord
 2. Rivka:

  Auto verbruikt heel veel olie Bericht door RenX » apr, Als je auto net hebt bij de eerste paar duizend kilometers regelmatig even checken, als het peil niet noemenswaardig zakt kan je de controlefrequentie wat laten zakken.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *