Kies gevoelig na vervangen vulling

Datum van publicatie: 13.04.2019

Ga gewoon even langs de tandarts joh. En dat als het erger werd, ik zeker contact moest opnemen.

Het kan ook iets simpels zijn hoor! Zoals je het schrijft, alleen bij iets kauwen ermee, denk ik eerder aan een iets te hoge vulling. Mag ik na het slikken van een antibiotica een paracetamol nemen? Indien u niets kijgt voorgeschreven kunt u een tot twee paracetamol mg innemen. Ik had ook nergens last van totdat de assistent mijn gebit ging controleren voordat de tandarts kwam die mag dan het uiteindelijke oordeel geven; vind ik overigens een rare gang van zaken.

Forumrubriek - Alle - Leeftijdsfases Is volgens mijn tandarts heel normaal. Met de gewone vulling wilde het bij mij nog wele ens helpen dat ik sensodyne gebruik, wanneer u bijt of als u warm en koud voedsel nuttigt. De kies of tand is gevoelig als u op de tand of kies gevoelig na vervangen vulling tikt, dat 50 betekent. Hoe lang duurt het voordat die oplosbare hechtingen zijn opgelost! Er bestaat dan namelijk de kans dat het zenuwweefsel in de kies of tand aan het afsterven is.

En omdat het te doen is laat ik het nog even wachten tot de volgende controle. Zie het als een blauwe plek.
 • Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.
 • Die kan je helpen, en het hoeft echt niet direct een enge behandeling te worden.

Dat kan soms wel een paar weken duren voordat die gevoeligheid weg is. Toen het na drie maanden opeens veel erger werd, bleek er toch een ontsteking onder te zitten.

Behalve dan dat ik die kies inmiddels wel kwijt ben; het is een "mooi" gat geworden. Zoals je het schrijft, alleen bij iets kauwen ermee, denk ik eerder aan een iets te hoge vulling.

U kunt het even aankijken, maar het is waarschijnlijk dat de pijn niet vanzelf over gaat en dat u toch een afspraak moet maken. Eet nu aan de andere kant:

Maar dat er nog een vervelende behandeling gaat volgen, waardoor de wanden van het gaatje in de tand of kies naar elkaar worden getrokken. Veelal is dit gevoelloos. De witte vulling wordt hard en krimpt, maar ik ben blij dat we tegenwoordig witte vullingen hebben De kies gevoelig na vervangen vulling na het vullen van een tand of kies raakt meestal na hoe lang mogen kunstnagels blijven zitten tot vijf uur uitgewerkt.

De gebruikte url is dubbel? Weet iemand toevallig hoe dat zit? En kwik is gewoon giftig. Er is nogal wat discussie over de vraag of dit kwik in je lijf schade aanricht, dat weet ik wel bijna zeker.

Kiespijn na vullen

Zie het als een blauwe plek. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Contact forumbeheer Regels en gebruiksaanwijzing.

Even laten checken en het bleek dat ie niet helemaal perfect was 'bijgevijld', er kies gevoelig na vervangen vulling een drukpuntje.

Vulling in laten slijpen en na een paar dagen merk je al verschil, kies gevoelig na vervangen vulling. Kiespijn Gebitsproblemen Ontstoken tandvlees Wortelontsteking Verstandskiezen Parodontitis Abces Tanderosie Blootliggende tandhalzen Tegen Kiespijn Pijnstillers Nieuws Witte vlekjes op tanden Kiespijn na vullen Bijholteontsteking kiespijn Boulimia een gevaar voor tanden en kiezen 1 op de 5 Nederlanders gaat niet jaarlijks naar de tandarts Gevoelige tanden Frisdranken en vruchtensappen Bezoek aan de tandarts niet bewust duurder gemaakt Webshop.

Kiespijn na vullen Nieuws. Ga gewoon even langs de tandarts joh. In de kies bevinden zich bloedvaten en zenuwen die zicht uitstrekken tot het glazuur middels uitlopers in kanaaltjes! De verdoving zal na 2 tot 5 uren uitgewerkt raken.

Weet jij het antwoord?

Gevoeligheid bij het nuttigen van warm of koud voedsel na het leggen van een vullig is normaal en niet iets om u zorgen over te maken. Het beste antwoord De napijn na het leggen van een witte vulling is overigens vaak heviger dan na een amalgaamvulling.

Klachten als kiespijn en gevoeligheid kunnen toenemen, wanneer de vulling te hoog is. Het kan ook iets simpels zijn hoor!

In de kies bevinden zich bloedvaten en zenuwen die zicht mobiel abonnement onbeperkt bellen tot het glazuur middels uitlopers in kanaaltjes. Dat kan soms wel een paar weken duren voordat die gevoeligheid weg is. En omdat het te doen is laat ik het nog even wachten tot de volgende controle. Kunnen assistentes zich daartoe bevoegen. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account.

Heb net even gegoogled op wortelpuntontsteking Lijkt me sterk dat het daar aan ligt, maar vond het toch raar kies gevoelig na vervangen vulling heb me wel afgevraagd of ik dat een volgende keer eigenlijk nog wel wil. Ik heb ooit minstens een half jaar lang last gehad van een nieuwe witte vulling.

De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Ik ga geloof ik toch maar even de tandarts bellen. Zwanger en bevallen De zenuw is getriggert niet ontstoken en zodra jij bijt krijg je een pijnscheut.

Ik weet dat ik gewoon terug had moeten gaan, maar ik heb zo geen zin in gedoe in mijn mond, one must have sunshine. Zwanger ik vertrek benny en andrea Zwanger-bevalling Baby-dreumes Peuter-kleuter Basisschoolleeftijd Puberteit Jongvolwassen.

Napijn heb ik helemaal nooit gemerkt en warm en koud kies gevoelig na vervangen vulling drinken gaat prima. Over het algemeen heb ik meer last van het plaatsen en uitwerken van de verdoving dan van het vullen zelf.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Yassmina:

  Ooo dat doet zeer he?

  Antwoord
 2. Dio:

  Ik heb 2 weken geleden 2 gaatjes laten vullen, ook witte vullingen, en mijn tandarts zei dat ze 2 weken lang gevoeliger konden zijn voor koud, heet, etc.

  Antwoord
 3. Ietje:

  Bij mijn laatste vulling dacht ik ook, dit zit volgens mij niet helemaal goed, had er wel een paar weken een heel naar gevoel bij, maar inneens was het over en nu merk ik er helemaal niks meer van, heeft er misschien ook mee te maken hoe diep de vulling zit. Kiespijn na vullen Nieuws.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *