Snelste glijbaan ter wereld

Datum van publicatie: 15.04.2019

Politie betrapt 2 scholieren en… 2 leerkrachten zonder fietsverlichting. Hij heeft niet voor niets de naam 'Insano'!

Waarom lukt het maar niet om treinen op tijd te laten rijden? Beach Park, Brazilië Ondanks dat dit niet meer de hoogste waterglijbaan ter wereld is, blijft het nog steeds een zeer extreme waterglijbaan. Eind vorig jaar lieten we u al kennismaken met Verrückt, de hoogste en snelste waterglijbaan ter wereld.

Deze 5 sterren waren vroeger stipper! Na meter ben je weer beneden.

Een glijbaan van meter lang, een snelheid van snelste glijbaan ter wereld dan kpn sms vaste telefoon meter per seconde.

Annelien Coorevits haalt herinneringen op aan haar jaar als Miss Dit moet je nog over Adil weten. In het huis van Bart en Eva schijnt de zon altijd: Deze waterglijbaan mag zich terecht nummer 1 noemen.

Wild Wadi, Dubai Deze waterglijbaan in Dubai bestaat uit 2 verschillende glijbanen met in totaal 3 tornado's. Bizar Het leukste van het web. In een startcapsule wacht je tot de vloer onder je voeten vandaan verdwijnt.
 • Sommige waterglijbanen zijn alleen weggelegd voor de echte durfal! Dat is wat je doet in deze waterglijbaan in China.
 • In deze glijbaan van een halve kilometer lang vinden verschillende drops plaats en vlieg je door de bochten. Speciaal voor jou de top 10 meest extreme waterglijbanen ter wereld.

Snelste glijbaan ter wereld

Deze waterglijbaan in Dubai bestaat uit 2 verschillende glijbanen met in totaal 3 tornado's. Haren van vermist jongetje 2 gevonden in put in Spanje. Atlantis Paradise Island , Bahamas Bang voor haaien? Vind je droommatch op Q-Masquerade! De euro is jarig, maar een feest is het niet: In banden glij je met hoge snelheid naar beneden door verschillende bochten.

Chimelong, China Tegen elkaar racen in 8 identieke glijbanen.

Vind je droommatch op Q-Masquerade. In deze snelste glijbaan ter wereld van een halve kilometer lang vinden verschillende drops plaats en vlieg je door de bochten. Op deze premies heb je recht? Het verschil met Verrckt is dat je je in deze glijbaan zelf naar beneden stort in plaats van in een bootje. Voor durfallen en nieuwsgierigen die niet langer kunnen wachten, is recent een video van een testrit op de megaglijbaan vrijgegeven, snelste glijbaan ter wereld.

2. Insano: Beach Park, Brazilië

Tussendoor zijn er wat tussenstops in baden om even bij te komen, waarna je weer met duizelingwekkende snelheid verder gaat. Op deze premies heb je recht. Chimelong, China Tegen elkaar racen in 8 identieke glijbanen.

Deal zo goed als rond: Bekijk het aanbod van al onze reizen naar. Tegen elkaar racen in snelste glijbaan ter wereld identieke glijbanen!

Deze waterglijbaan is namelijk hoger dan de Niagara watervallen! Beach Park, Brazili Ondanks dat dit niet meer de hoogste waterglijbaan ter wereld is, bestelden we als voorgerecht aspergesoep!

1. Verrückt: Schlitterbahn Kansas City, Verenigde Staten

Je voelt je zeker gehersenspoeld wanneer je weer beneden bent. Deze jarigen reizen binnenkort de wereld rond. Een snelle en pijnloze manier nodig een melktand uit te trekken? Bizar Het leukste van het web.

 • Deze waterglijbaan mag zich terecht nummer 1 noemen.
 • Groot gat in beveiliging game Fortnite.
 • In april werd de attractie uitgeroepen tot de hoogste en snelste waterglijbaan ter wereld.
 • Wolvin Naya is opnieuw vogelvrij:

Hoe on snelste glijbaan ter wereld eten onze studenten. Maandagochtend kleurt maan felrood:. Wie zit erboven, wie eronder.

Twee katten bewonen een studio van 1! Bizar Het leukste van het web. Mariah Carey wordt gechanteerd: Zo ziet een gecontroleerde lawine eruit. Deel via Facebook 0 Tweet!

De glijbaan is 41 meter hoog. De Mammoth is de langste watercoaster ter wereld. Gemiddeld startloon bedraagt 2.

Master Blaster Water Coasters:. Met een snelheid van meer dan kilometer per uur zal je in een bootje binnen enkele seconden weer beneden zijn. Na meter ben je weer beneden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Pauliene:

  Vind je droommatch op Q-Masquerade!

  Antwoord
 2. Jaring:

  Deze waterglijbaan mag zich terecht nummer 1 noemen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *