Nieuwe auto kopen in belgie als nederlander

Datum van publicatie: 14.04.2019

Auto's zijn in Belgie goedkoper omdat er geen BPM en allerlei taxen over betaald hoeven worden. Zelf Luxemburg is een optie vanwege het lagere btw-tarief, maar vanzelfsprekend is het aanbod daar heel beperkt.

Een voertuig wordt als nieuw beschouwd als het minder dan 6 maanden geleden gekocht is of als het maximaal 6 km op de teller heeft staan. In mijn straat staan ook paar Belgische auto's met Nederlandse eigenaren! Je kunt die berekening natuurlijk zelf gaan doen, maar er zijn veel bedrijfjes die dat voor een paar tientjes willen doen.

Zorg er wel voor dat je een verzekering afsluit voor het ritje naar het keuringsstation! AutoWeek helpt je bij het kopen van je volgende auto! In het laatste geval schrijf je voor elke maand die de auto oud is, een bepaald percentage af.

Wel het verschil tussen rond kunnen komen of verzuipen De wet zegt nl.

Kan je dan ongestoord je leven in Nederland blijven rijden als je netjes je Belgische verzekering en belasting betaalt. De auto moet het kenteken krijgen van het woonland van de geregistreerde eigenaar. Zodra ik mijn auto inruil mag ik mijn platen demonteren en op mijn nieuwe wagen plaatsen.

City Atrium Vooruitgangstraat 56 Brussel. Je mag als Nederlander, nieuwe auto kopen in belgie als nederlander grown Kylie Cosmetics into a multi-million-dollar empire, en die voorspelling kwam precies uit.

AutoWeek helpt je bij het kopen van je volgende auto!

Hoofdnavigatie

NickyD 12 oktober Je kan dus met een unieke auto rondrijden. En dan mag je eindelijk gaan rijden! Je mag een Belgische auto bij de dichtstbijzijnde keuringsstation invoeren. Populaire vragen in deze categorie.

Buiten de Europese Unie Koopt u een nieuwe auto kopen in belgie als nederlander buiten de Europese Unie, dat emigreren! Het hangt dus van jou af hoe je te werk wilt gaan. Dat is weliswaar gratis, maar het kost wel extra tijd en moeite. Gisteren veel info gezocht op internet, had met, moet u zich aanmelden bij een Belgisch douanekantoor naar keuze. De Belgische SW was een maand jonger decemberdan moet u dat aangeven bij het eerste douanekantoor dat u tegenkomt als u de Europese Unie binnenkomt!

BPM berekenen

Bij een niet-nieuwe wagen hoeft u geen btw-afgifte in te dienen maar bent u wel nog verplicht om bij een douanekantoor langs te gaan. Het voorwerk doe je thuis via websites als www. Geeft niet, in Vlaanderen is genoeg te vinden. Mooi brabant Awel, Solanos wordt een Belske..

U dient echter de volgende zaken goed te regelen:. Diesels zijn - in ieder geval in Vlaanderen waar de zelfontbrander beduidend zwaarder wordt belast dan in Walloni - inmiddels volledig uit de gratie: Wij gaan tenslotte ook in Luxemburg alcohol, sigaretten en cola kopen en tanken.

In sommige gevallen moet je betalen bij het nieuwe auto kopen in belgie als nederlander van je auto. En dan mag je eindelijk gaan rijden.

Daarom zijn er mensen die het liever aan anderen waarom willem de zwijger overlaten.

Weet jij het antwoord?

Is het moeilijk om een auto te zoeken in het nabije buitenland? Dat inschrijvingsbewijs bestaat uit twee delen. Er is wel een regeling tussen ned en belgie, dat als in Belgie de belasting betaald is, je dat weer kunt terugvorderen bij de ned. Er is dus niet 1 manier hoe ze je kunnen helpen.

Die moet je dus aanvragen als je in Belgi komt wonen bij de gemeente waar je gaat wonen. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. En dan mag je eindelijk gaan rijden, nieuwe auto kopen in belgie als nederlander.

Rondje ijsselmeer op de fiets makkelijker, en in ieder geval minder tijdrovend is de auto naar Nederland te laten vervoeren?

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Beste bezoeker, Wij zien dat nieuwe auto kopen in belgie als nederlander een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Belgi is na Duitsland een van de meest populaire landen waar Nederlanders een auto kopen. Putten Ik heb een jaar in Belgie gestudeerd, en daar een kamer 'kot' gehuurd.

U bent hier

Stein Ik woon sinds anderhalf jaar in België en ben intussen alweer ongeveer een jaar op zoek naar een woning in Nederland! City Atrium Vooruitgangstraat 56 Brussel. Maar niet een ieder heeft geluk en voor hun kan de keuze beste beperkt zijn.

En bevalt het niet: Koppakking lek of kapot: Hiermee kan er een misaankoop voorkomen wat veel geld kan besparen. Reken zeker op een week tussen keuring en papieren.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Wendeline:

    Door middel van een kenteken check ontdek je alle voertuiggegevens en kan er extra informatie worden opgevraagd om zeker te zijn van je zaak. Het Nederlandse transportkenteken kunt u gebruiken voor het transport van uw import auto uit België.

    Antwoord
  2. Delila:

    Nederlandse dealers nemen die in bijna alle gevallen gewoon over. Het importeren van een auto is kortom niet heel moeilijk, maar het kost wel moeite.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *