Leger des heils groningen contact

Datum van publicatie: 13.03.2019

How it continues We zijn nog lang niet klaar. In werden de contouren geschetst van de eerste ReShare Store.

Al sinds zamelt deze organisatie kleding in voor mensen die het goed kunnen gebruiken. Bij de dagopvang van het Leger des Heils wordt er alles aangedaan om voor de bezoekers van kerst toch iets moois te maken.

Er is een groeiende vraag naar tweedehands kleding en daar heeft de ReShare Store een goed antwoord op. Wij bieden moderne kwaliteitskleding. Achtergrond Impressie Lookbook Winkels Contact.

Ook bezoeker Calimero vindt de kerst geen fijne tijd. In de komende jaren zullen we uitbreiden met ongeveer vier filialen per jaar? Tijdens de feestdagen gebeuren er doorgaans meer incidenten in de dagopvang dan normaal, leger des heils groningen contact. Kijk hier voor alle filialen. We verwachten de bezoekers die hier nu elke al komen maar tijdens kerst komen er ook vaak oude bekenden, omdat ze weten dat we een speciaal programma hebben met de kerstdagen.

Er is spanning en dan gebeuren er meer incidenten. Wij vinden 'opnieuw delen' belangrijk. Iemand die misschien weinig te besteden heeft of iemand die kleding zoekt waar een verhaal achter zit.

'Wij kennen tegen de driehonderd dak- en thuisloze mensen'

How it continues We zijn nog lang niet klaar. Er is een groeiende vraag naar tweedehands kleding en daar heeft de ReShare Store een goed antwoord op. De meeste dak- en thuislozen vinden dit geen fijne tijd. Wij bieden een frisse winkel met een groot aanbod. Dat moest het gaan worden. Dit aanbod wordt sinds aangevuld met de meer retailgedreven ReShare Stores. Ik hou maar een gedachte vast en dat is:

Beluister hier het interview met Sanne Douma:leger des heils groningen contact. De ReShare Store is een sociale winkel op een goede locatie, vertelt Douma. Op een normale dag komen hier zo'n veertig tot zestig mensen aan de deur', waar niemand met schaamte over de drempel stapt.

Dus geen muf luchtje en vieze vloerbedekking. Fijn personeel, met een luisterend oor als je wat extra aandacht nodig hebt.

Met een tijdelijke vormgeving en eenvoudige inrichting namen we een jaar de tijd om te testen of de winkel succesvol was.

Cadeaus & Souvenirs

De komende weken gaan Joyce Kranenborg en Sergej in 't Veen elke dag onderwegens op zoek naar alles wat er tijdens de feestdagen leeft en speelt in Groningen. How it continues We zijn nog lang niet klaar. De ReShare Store is er ook voor mensen die tweedehands shoppen uit milieu-oogpunt.

We zijn nog lang niet klaar. Het bewustzijn over de productie van nieuwe textiel groeit. Het duurde maar even en een grote, vaste klantenkring wist onze winkel te vinden. Maar het doet me leger des heils groningen contact meer. Denk maar eens aan de dak- en thuislozen in de provincie.

Tijdens de feestdagen gebeuren er doorgaans meer incidenten in de dagopvang dan normaal.

How it continues

Tijdens de feestdagen gebeuren er doorgaans meer incidenten in de dagopvang dan normaal. De komende weken gaan Joyce Kranenborg en Sergej in 't Veen elke dag onderwegens op zoek naar alles wat er tijdens de feestdagen leeft en speelt in Groningen.

Meer over dit onderwerp:

Ik hou maar een gedachte vast en dat is: Tegenwoordig heeft kerst helemaal geen zin meer. Live Radio Gemist Gids Muzieklijst. De dagopvang van het Leger des Heils nooit meer koude voeten sokken zeven dagen per week open van 12 uur tot 17 uur. In Nederland zijn er vanuit het Leger des Heils 'Korpswinkels', leger des heils groningen contact worden gerund door vrijwilligers vanuit het Kerkgenootschap!

Dus geen muf luchtje en vieze vloerbedekking. Laatste nieuws Aardbevingsmelder Webdossier Tijdlijn?

Hoofdvestiging

Dat afnemende kwaliteit en prijs van textiel betekent dat de levensduur van textiel ook korter is. Dat moest het gaan worden. Heb je een tip?

Al sinds zamelt deze organisatie kleding in voor mensen die het goed kunnen gebruiken. Een frisse winkel, dicht bij de mensen en dicht bij het hart van het Leger des Heils, en daar hoort muziek bij. Op nieuwjaarsdag is een receptie voor de bezoekers.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Eeke:

    We kijken uit naar geschikte, betaalbare huurpanden op plekken waar veel mensen komen. Het duurde maar even en een grote, vaste klantenkring wist onze winkel te vinden.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *