Kan je gratis bellen via whatsapp

Datum van publicatie: 14.04.2019

Stel je hebt een databundel van 1 GB, dan kun je daarmee dus minuten bellen. De nieuwe functie is netjes geïntegreerd in het bestaande ontwerp van de app en het bellen via 3G of 4G werkt redelijk goed.

Met het intreden van de nieuwe belfunctie is er op het startscherm van WhatsApp ook een nieuwe kolom 'oproepen' toegevoegd. Eerste indruk 17 oktober Samsung Galaxy A7 Telefoneren via WhatsApp gaat over de internetverbinding van je smartphone. Degene die de oproep ontvangt kan ervoor kiezen om de oproep te weigeren en een standaard bericht terug te sturen, via WhatsApp.

De interface die je daarbij ziet is vergelijkbaar met de interface van de standaard bel-app in Android. Oproepen Met het intreden van de nieuwe belfunctie is er op het startscherm van WhatsApp ook een nieuwe kolom 'oproepen' toegevoegd. De nieuwe belfunctie is beschikbaar voor Android-smartphones en wordt momenteel langzaam uitgerold voor iPhones.

We kunnen wel verwachten dat providers zich zullen gaan indekken kan je gratis bellen via whatsapp het verlies van bepaalde inkomsten door dit soort ontwikkelingen en misschien data duurder zullen maken? De interface die je daarbij ziet is vergelijkbaar met de interface van de standaard bel-app in Android. Dat kan dus voordelig zijn. Oproepen Met het intreden van de nieuwe belfunctie is er op het startscherm van WhatsApp ook een nieuwe kolom 'oproepen' toegevoegd.

Wil je de beste gesprekskwalteit, dan kun je beter via wifi bellen.

Belfunctie was al aangekondigd

Voor iPhone-bezitters is de functie toegevoegd in de laatste update van WhatsApp. Eerste indruk Vanaf nu kun je bellen met WhatsApp. Als je wilt, kun je de lijst wissen. Nieuwste artikelen Gezichtsherkenning op smartphone niet altijd veilig Test: Dat kan je dus veel voordeel opleveren, zeker als je naar het buitenland belt. Eerste indruk 25 september Apple iPhone XS.

Eerste indruk 17 oktober Samsung Galaxy A7

  • Degene die de oproep ontvangt kan ervoor kiezen om de oproep te weigeren en een standaard bericht terug te sturen, via WhatsApp.
  • Eerste indruk 5 november Apple iPhone XR.

Wil je de beste gesprekskwalteit, Ill do it one more time? Eerste indruk 5 november Apple iPhone XR, kan je gratis bellen via whatsapp. Het bellen via een 3G- of 4G-verbinding werkte bij ons goed. Bellen via WhatsApp is goedkoper dan bellen tegen het reguliere mobiele tarief. Oproepen Met muziek pc afspelen op sonos intreden van de nieuwe belfunctie is er op het startscherm van WhatsApp ook een nieuwe kolom 'oproepen' toegevoegd.

Bellen via WhatsApp

Vanuit hetzelfde scherm kun je tevens meteen een telefoontje plegen via de belknop bovenin het scherm. Je hebt daarbij de keuze uit:. WhatsApp Call is een nieuwe functie in de populaire berichtenapp WhatsApp. Ten slotte vind je onder de instelling 'netwerkgebruik' nu ook statistieken over je belgedrag.

Normaal telefoneren gaat via de telefoonverbinding. Conclusie Met de intrede van WhatsApp Call behoort beltegoed steeds meer tot de verleden tijd.

Voor alle apparaten geldt dat je de laatste versie van WhatsApp moet gebruiken. Android, iOS en Windows Phone  De nieuwe belfunctie is beschikbaar voor Android-smartphones en wordt momenteel langzaam uitgerold voor iPhones. De nieuwe functie is nu voor iedereen met een Android-phone of iPhone beschikbaar!

Bellen met WhatsApp: review

De luidspreker; Het venster verlaten en een bericht typen terwijl je gesprek gaande is; Het geluid van jezelf dimmen waardoor jij de ander nog wel hoort maar zij jou niet meer. Eerste indruk 17 oktober Samsung Galaxy A7 In deze kolom vind je een overzicht van alle uitgaande en inkomende gesprekken.

  • Stel je hebt een databundel van 1 GB, dan kun je daarmee dus minuten bellen.
  • Met de intrede van WhatsApp Call behoort beltegoed steeds meer tot de verleden tijd.
  • Bellen via WhatsApp is goedkoper dan bellen tegen het reguliere mobiele tarief.
  • De functie is te gebruiken door gebruikers met een Android-toestel of een iPhone.

Eerste indruk Vanaf nu kun je bellen met WhatsApp. Windows Phone-gebruikers moeten nog even geduld hebben. Als je wilt, kun je de lijst wissen. Bel je via 3G of 4G, verbruik je geen belminuten meer maar MB's uit je databundel. Ten slotte vind je onder de instelling 'netwerkgebruik' nu ook statistieken over je belgedrag!

Eerste indruk 17 oktober Samsung Galaxy A7 De huidige review gaat over bellen met WhatsApp op Android-toestellen maar de resultaten zijn kan je gratis bellen via whatsapp voor iPhones.

Dataverbruik Doordat je met WhatsApp belt via je internetverbinding, dan verbruik je geen belminuten maar data?

Windows Phone-gebruikers moeten nog even geduld hebben. De ander en jijzelf zijn redelijk te verstaan. Stel je hebt een databundel van 1 GB, dan kun je daarmee dus minuten bellen.

Normaal bellen naar het buitenland is vaak prijzig.

Met het intreden van de nieuwe belfunctie is er op het startscherm van WhatsApp ook een nieuwe kolom 'oproepen' toegevoegd. Eerste indruk 17 oktober Doordat je met WhatsApp belt via je internetverbinding, verbruik je geen belminuten meer maar MB's uit je databundel.

Bellen via een wifi-verbinding werkt echter nog beter en levert de beste gesprekskwaliteit op.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *