Vallei auto groep ede audi

Datum van publicatie: 15.04.2019

Onderhoud en aanvullende garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Informatie over je rechten als consument bij de aankoop van een voertuig bij een autobedrijf.

Wat klopt er niet? Daardoor bent u verzekerd van eersteklas Audi kwaliteit. Twijfel niet en neem contact op met: Twijfel niet en neem contact op met:. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.

Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen. Wij regelen alle facetten die bij mobiliteit horen: Het is van belang dat jij meegroeit met de veranderende techniek en de snel veranderende omgeving. Je stelt zelfstandig diagnoses en spoort vakkundig storingen op.

Functieomschrijving In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig, vallei auto groep ede audi, snel en technisch correct uitvoeren van onderhoud en reparaties aan personenauto's en het keuren daarvan.

Hetzelfde geldt voor onze medewerkers: Deel deze advertentie via:. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app.
  • Klanten kunnen bij Vallei Auto Groep terecht voor een uitgebreide range aan modellen.
  • Daarom werk je in een modern uitgeruste werkplaats met de meest geavanceerde apparatuur die er is. Het is van belang dat jij meegroeit met de veranderende techniek en de snel veranderende omgeving.

Deel dit bedrijf

Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen. De advertentie is toegevoegd aan je vergelijkingen in Mijn Marktplaats.

Functieomschrijving In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig, snel en technisch correct uitvoeren van onderhoud en reparaties aan personenauto's en het keuren daarvan.

Afleverservice Platinum In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen: Ben je geïnteresseerd in een van onze vacatures of heb je vragen? De verkoper is toegevoegd aan je Favoriete verkopers in Mijn Marktplaats.

Wij zoeken een 1e Autotechnicus Audi. De verkoper is verwijderd uit je Favoriete verkopers, vallei auto groep ede audi. Elk detail en elke functie is nauwkeurig gecontroleerd en waar nodig met Audi Originele onderdelen bijna in nieuwstaat gebracht. Lees hier de regels en voorwaarden die gelden voor het plaatsen van een advertentie. Uiteraard ontvang je een passend salaris en een bijbehorend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Recente Automotive vacatures van Vallei Auto Groep

Wij creëren graag de juiste omgeving voor medewerkers met passie, omdat wij geloven dat hier de sleutel tot succes ligt. Motor, prestaties en onderstel Motorinhoud: We geven hierbij prioriteit aan advertenties die door meerdere bezoekers zijn gemeld.

Voor deze auto kunt u kiezen voor de volgende afleverservice. Functieomschrijving In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig, snel en technisch correct uitvoeren van onderhoud en reparaties aan personenauto's en het keuren daarvan. Ben jij in het bezit van e Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app, vallei auto groep ede audi. Zo weet u dat de door u gekozen Audi altijd goed is onderhouden en de kilometerstand juist is. Indien nodig, sta je klanten te woord over een uitgevoerde reparatie of voor het stellen van een diagnose.

Uw zoekopdracht

Elk detail en elke functie is nauwkeurig gecontroleerd en waar nodig met Audi Originele onderdelen bijna in nieuwstaat gebracht.

Hieronder treft u de zekerheden van Audi Selectie: Hoe laat jij de klanten van Vallei Auto Groep thuiskomen? Ben jij in het bezit van e Functieomschrijving 1e Autotechnicus Audi Heb je ervaring als 1e Automonteur en wil jij werken voor een premium merk?

Deel deze advertentie via:. We geven hierbij prioriteit aan advertenties die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Hoe laat jij de klanten van Vallei Auto Groep thuiskomen. Hieronder treft u de zekerheden van Audi Selectie: De verkoper is verwijderd uit je Favoriete verkopers. Je stelt zelfstandig diagnoses en spoort vakkundig storingen op. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 12 maanden.

Aantal eigenaren tot en met nu:vallei auto groep ede audi.

Anderen bekeken ook:

Met onze leasemaatschappij Vallei Autolease , een schadebedrijf en een verhuurafdeling Vallei Autoverhuur bieden we een volledig dienstenpakket aan.

Afleverservice Platinum In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen: Dagelijks behandelen wij duizenden gemelde advertenties. Daytona grijs metallic Interieurkleur:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het verkoopteam. Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen. Indien nodig, la contabilidad y el trabajo sucio de MB y dirige la empresa de bolsa Lock-Horne Securitis en cuyo edificio estn las oficinas de Bolitar.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *