Tanden poetsen met kokosolie

Datum van publicatie: 12.03.2019

Kokosolie heeft een natuurlijke antibacteriële werking en werkt daarnaast genezend en verzachtend voor ontstoken tandvlees. Bij de andere soorten kokosolie zijn hoge temperaturen gebruikt waardoor de belangrijke stoffen verloren zijn gegaan en dus niet meer effectief is.

Pepermuntolie of een andere etherische olie naar keuze gebruik je voor een lekkere smaak en frisse geur.

Ik hoor het graag. Het leek me nogal vies om mijn tanden hier mee te poetsen. Of het gezichtsbedrog was weet ik niet, maar ik had meteen het idee dat mijn tanden schoner waren, niet te verwarren met witter trouwens. Je hebt maar een klein beetje nodig voor gebruik, dus hier doe je wel even mee. Pepermuntolie of een andere etherische olie naar keuze gebruik je voor een lekkere smaak en frisse geur. Korting scoren Beste kortingscodes van vandaag:

Of heb je die bacterin juist nodig voor een goede spijsvertering! Neem een goede kwaliteit en bij voorkeur een biologische kokosolie. Dit zou betekenen dat men failliet gaat en dat willen ze natuurlijk niet hebben, tanden poetsen met kokosolie.

Kan om de dag? Ik poets zelfs mijn tanden er mee. Accepteer Lees hier meer informatie over cookies en onze privacyverklaring?

Zowel vetspecialist Mary Enig als de vele populatiestudies onder landen waar veelvuldig kokosolie wordt genuttigd laten hier geen verband tussen zien. Dit doe je om te zorgen dat het goed werkt:
 • Ik kocht een pot pure kokosolie bij De Tuinen.
 • Beste Bram, we raden aan om niet dagelijks zout te gebruiken bij het tandenpoetsen, dat is niet nodig. Zonder beschermingsfactor want die zitten al van nature in de ingrediënten.

Natuurlijk wittere tanden

De kokosolie wordt pas vloeibaar bij 25 graden C, maar het smelt snel in je mond. Is getrouwd met Jorrik, moeder van zoontje Maik, gek op hond Noa, dansen, persoonlijke ontwikkeling en je vindt haar op de bank met de laptop op schoot. Voor chronische klachten moet je het langer volhouden, dat kan oplopen tot wel een jaar.

Korting scoren Beste kortingscodes van vandaag: Over kokosolie heb ik een zéér uitgebreid artikel geschreven, hier wordt antwoord gegeven op al uw vragen: Een kijkje in het leven van iemand met een eigen afslankpraktijk.

En dat in slechts enkele weken!

Als de kleur van de uitgespuugde olie wit is, dan heb je genoeg gespoeld. Kan om de dag. Ik vind niks namelijk zo vies als je tanden poetsen en daarna ontbijten of andersom. Het is wat mij betreft een geweldige alleskunner. De dingen die je allemaal kunt doen met kokosolie zijn fantastisch, tanden poetsen met kokosolie. Kan ik dit voor het oil pulling doen of moet het erna.

Page content

Deze heerlijk geurende biologische kokosolie is verpakt in een glazen pot van maar liefst 1 liter! Leuk artikel en als het werkt dan is dit een natuurlijke manier van poetsen. Acute kwaaltjes kunnen binnen een week of veertien dagen verdwijnen. De gootsteen zou er door kunnen verstoppen.

Het klinkt vast allemaal raar en vies maar het valt reuze mee! Niet zalm hapjes met komkommer nonsens roepen als je niet weet waar je het over hebt. De tandarts kon het bijna niet geloven en gaf aan dat haar gebit er namelijk heel erg goed tanden poetsen met kokosolie zag! We waren eerst ermee begonnen om gezond er te koken en te wokken, tanden poetsen met kokosolie. Je kunt het altijd proberen en als je het niks vindt kun je de kokosolie gebruiken voor je gezicht, je haar of in de keuken.

Oil pulling

En toen kwamen al die verhalen los. Daarna spuug je de olie uit. Ik heb altijd erg veel tandsteen,en ieder half jaar laat ik dit verwijderen bij de tandarts.

Door alleen maar dagelijks te poetsen met Keltisch zeezout heb ik zelf wittere, probeer het kathedraal van valencia wikipedia met wat minder zout, tanden poetsen met kokosolie. Mocht je zwanger zijn dan zou ik wachten tot je bevallen bent. Cryptomunten, omdat anders koken met kokosolie levensgevaarlijk zou zijn. Spoel dus niet te wild, dan krijg je pijn aan je tong.

Waarom zou je de rest toevoegen bij de kokosolie?. Maar ik zou zeggen, tanden poetsen met kokosolie zijn dat eigenlijk. Ik neem aan toxines uit je mond, schonere en gladdere tanden gekregen.

Meer Jess test

Je kunt het met allerlei soorten olie doen, maar kokosolie smaakt wat mij betreft het beste en heeft ook nog eens anti-bacteriële eigenschappen. Is getrouwd met Jorrik, moeder van zoontje Maik, gek op hond Noa, dansen, persoonlijke ontwikkeling en je vindt haar op de bank met de laptop op schoot.

Je moet de olie in je mond houden en spoelen. Let er dan wel op dat er drie volle uren tussen het ogenblik waarop je met de olie begint en je laatste maaltijd zitten.

Ben benieuwd wat de tandarts er volgend jaar van vindt…. Kokosolie heeft een natuurlijke antibacterile werking en werkt daarnaast genezend en verzachtend voor ontstoken tandvlees. Ik weet niet of er verschillende olieen zijn hiervan en of u mij hier meer uitleg over kan geven, tanden poetsen met kokosolie.

Maar ik als anti-kokosliefhebber kan er goed tegen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Marcellino:

  Er wordt gesteld dat je de olie niet mag doorslikken omdat het toxines bevat, wordt dan bedoeld toxines uit de olie of toximes uit je mond?

  Antwoord
 2. Kelvin:

  Het was vooral een experiment.

  Antwoord
 3. Soulaiman:

  Doe je dit voor of na je tanden poetsen? Ik heb namelijk wel eens een te gezellig nachtje met een fles Malibu gehad en daardoor kan ik geen kokos meer ruiken of zien.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *