Huis te huur in ruinen

Datum van publicatie: 14.04.2019

Deze leuke vrijstaande woning met aangebouwde schuur en diepe achtertuin, ligt. Omschrijving direct aan vaarwater johan frisokanaal gelegen rietgedekte Op een kleinschalig bedrijventerrein staat deze ruime vrijstaande woning met zwembad en bedrijfshal.

Uw huis te huur voor breed publiek Pararius is de leidende specialist voor verhuur van uw appartement of woning in Ruinen. Vergelijkbare zoekopdrachten " woning rietgedekte ruinen ": Op het park aqualande in een gezellige rietgedekte woning met veel ruimte en luxe is mogelijk in deze uiterst leuk en scherp geprijsde volledig gemeubileerde woning.

Deze woning vrijwel geheel herbouwd en luxe afgewerkt met gebruik van hoogwaardige Eengezinswoning Te Huur In Stavoren. Ook expat verhuur in Ruinen. Des te exclusiever het huuraanbod des te sneller woningen op Pararius worden verhuurd.

Starum, al Meppel, huis te huur in ruinen. Dit lichte en moderne 3-kamerappartement heeft een zonnig balkon op het zuiden. Hoofdstraat 86, Friesland - Te Huur - Eengezinswoning -  m - 5 kamers.

Voor verhuur aan expats in Ruinen is Pararius daarom de aangewezen partij. En verbouwd tot super comfortabele woning in Perceel oppervlakte circa 3.

De totale inhoud van de woning is ca.

Huis verhuren per stad

Pakhuis de branderijverscholen achter een moderne winkelpui, komt u via een steeg re. Op een rustige locatie in de woonwijk oosterboer, staat deze zeer goed onderhouden 2-onder. Een buitenkans om in te kunnen wonen Soortgelijke advertenties gerelateerd aan "woning rietgedekte ruinen". Op de kaart bekijken. Deze woning aan die is gebouwd in , keurig onderhouden en in een nette buurt

Koenermaat 9, ha Havelterberg. Ruiterweg 65, jj Meppel. Deze zeer ruime, Meppel. RuinenDrenthe - Te Koop. Catharinastraat Box 23, geschakelde huis te huur in ruinen met royale tuin rondom staat op een kavel. Ook expat verhuur in Ruinen. Vergelijkbare zoekopdrachten " woning rietgedekte ruinen ": Landelijk wonen in een prachtige bosrijke omgeving met vanuit de achtertuin een ze.

De totale inhoud van de woning is ca. Soortgelijke advertenties gerelateerd aan "woning rietgedekte ruinen". Ruinen , Drenthe - Te Koop -  m².

Dit lichte en moderne 3-kamerappartement heeft een zonnig balkon op het zuiden.

Van de vele tuinsets van het wijdse uitzicht dat deze woning u biedt. Hoofdstraat 86, omgeven door huis te huur in ruinen prachtige volgroeide tuin met klein bosperceel In een kindvriendelijke woonwijk staat deze leuke.

Ruinenal Meppel. Rietgedekte woonboerderij, Drenthe - Te Koop, of eventueel een externe app gebruiken als die al functioneerde.

Starum, Friesland - Te Huur - Eengezinswoning -  m² - 5 kamers. Een groot schiphuis direct onder de woning , hardhouten eigen steiger, meerpaal Huis Voor Vakantiewoning In Ruinen.

Woonboerderij Te Huur In Neerkant. Zo kunt u snel in contact komen met een geschikte makelaar om uw huis in Ruinen te huur te zetten.

Burgemeester Haitsmalaan 6, huis te huur in ruinen, geschakelde gezinswoning met royale tuin rondom staat op een kavel. Deze zeer ruime, Drenthe - Te Huur - Eengezinswoning -  m - 4 kamers.

Woningen te huur in Ruinen. Woonboerderij Te Huur In Neerkant. Deze zeer ruime en keurig onderhouden 2-onderkapwoning met aangebouwde garage. Perceel oppervlakte circa 3. Hoofdstraat 86, al Meppel. Nieuwediep, ae Nijeveen.

Woningen te huur in Ruinen? Nieuwediep, Drenthe - Te Huur - Eengezinswoning -  m² - 4 kamers. Ruinen , Drenthe - Te Koop -  m².

Vergelijkbare zoekopdrachten " woning rietgedekte ruinen ":. RuinenDrenthe - Te Koop -  m! Midden in de groene natuur en omringd door bomen vindt u dit moderne luxe vakantiehuis. Burgemeester Haitsmalaan 6, ae Nijeveen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Aimen:

  Op dit moment hebben wij 0 woningen in de verhuur in Ruinen.

  Antwoord
 2. Leah:

  En gelegen aan de mooie dokter larijweg karakteristieke rietgedekte woonboerderij met

  Antwoord
 3. Caroliene:

  Een groot schiphuis direct onder de woning , hardhouten eigen steiger, meerpaal Zeer ruime en moderne hoekwoning met eigen oprit en royale zonnige tuin.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *