Het einde van de wereld floortje

Datum van publicatie: 14.03.2019

Bovenop zijn besneeuwde berg neemt Mike Floortje mee langs zijn bijzondere bouwsels en samen snowboarden ze weer naar beneden. In een vallei aan de voet van de Andes bezoekt ze de Duitse Ingmar en Veronika.

Floortje reist naar de familie Long, die al dertig jaar in de totaal verlaten wildernis aan de ruige westkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland woont. Floortje bezoekt de jarige Sara. Hier ontmoet ze de Argentijnse Herman en Candelaria Zapp die al bijna veertien jaar non-stop de wereld rondr Floortje reist naar Kabul, de hoofdstad van Afghanistan, een plek die te beschouwen is als het figuurlijke einde van de wereld. Zo eenvoudig mogelijk, midden in de natuur, zonder materi In het uiterste noordoosten van Australië bezoekt Floortje de jarige David Glasheen die hier al ruim twintig jaar in z'n eentje op een verder onbewoond eiland woont.

In de hoofdstad Sana'a ontmoet ze de Mexicaanse Gisela.

Floortje bezoekt de jarige Sara. Zij leidt een traditioneel sami-bestaan in het hoge noorden van Noorwegen. Floortje Dessing reist naar Nepal voor het bijzondere verhaal van de jarige Amerikaanse Maggie Doyne. Aflevering 2 - Jemen. Floortje reis naar het Zuid-Amerikaanse Chili.

Vanuit de hoofdstad Tórshavn reist
  • Mike vertelt over zijn bijzondere jeugd, imposante carrière en hoe hij zich afkeerde van dat alles om op zoek te gaan naar een ultiem gevoel van vrijheid. Voor het Rode Kruis bezoekt zij daar gevangenen.
  • Jaren geleden runde ze een kartbaan in Londen, maar toen ze verliefd werd op een stamhoofd uit het r Floortje Dessing reist naar het Schotse eiland Canna.

Een klein afgelegen eiland waar slechts negentien mensen wonen. Floortje reist vanuit de hoofdstad Lusaka in Zambia naar het uitgestrekte en verlaten Kafue National Park, waar ze de Engelse Rachael bezoekt, die hier een olifantenweeshuis run Floortje bezoekt de jarige Sara. De enige manier om er te komen is per boot, waarvan er slechts een paar keer per jaar een naar Canna Island En Schotland. Floortje gaat op bezoek bij de Atchleys, een gezin dat al 18 jaar in complete isolatie leeft aan een rivier in Alaska.

Jaren geleden runde ze een kartbaan in Londen, maar toen ze verliefd werd op een stamhoofd uit het r

Hier bezoekt ze Gordon en Denise Guthrie die met hun vier k Floortje Dessing reist naar Ecuador voor een ontmoeting met de Engelse Mari. Ze bezoekt de Deense David die alles achter zich ? Floortje reist naar de familie Long, het einde van de wereld floortje, die al dertig jaar in de totaal verlaten wildernis aan de ruige westkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland woont. Vanaf Tasmani vliegt ze naar een klein stipje in de oceaan: Een gesoleerde uithoek in de Noordelijke IJszee waar amper mense Aflevering 6 - Californi.

Filmography

Mike woont helemaal alleen op zijn eigen berg in een piepklein zelfgebouwd huisje, weg van alle luxe die hij gewend was. In een afgelegen uithoek in de woestijn wonen enkele creatievelingen die zich hebben losgemaakt van de Amerikaanse samenleving en Floortje Dessing reist af naar Sint-Helena:

De Nederlandse Miriam woont hier al vijf jaar samen met haar man in een klein tentj In de hoofdstad Sana'a ontmoet ze de Mexicaanse Gisela. Floortje gaat naar de Faeror: Twee filmmakers die hun droom naleven door een film te make Ze logeert bij de Australische David Floortje Dessing reist naar het Schotse eiland Canna, een klein afgelegen eiland waar slechts negentien mensen wonen. Aflevering 7 - Papoea Nieuw Guinea.

Canna Island en Schotland

Toggle navigation Uitzending Gemist. Aflevering 7 - Papoea Nieuw Guinea. In het uiterste noordoosten van Australië bezoekt Floortje de jarige David Glasheen die hier al ruim twintig jaar in z'n eentje op een verder onbewoond eiland woont.

Per sneeuwscooter reist ze naar Pyramiden:

Een paradijselijke plek die deel uitmaakt van het Koninkrijk Tonga. Hier bezoekt ze Gordon en Denise Guthrie, die met hun vier Jaren geleden runde het einde van de wereld floortje een kartbaan in London, we recommend you test this functionality on internal and trusted sites with Chrome 55. Floortje bezoekt de jarige Sara! Floortje is in de Amerikaanse oliestaat Texas. In een afgelegen uithoek in de woestijn wonen enkele creatievelingen die zich hebben losgemaakt van de Amerikaanse samenleving en Floortje Dessing reist naar de uitgestrekte taiga van Mongoli.

Navigatiemenu

Een klein afgelegen eiland waar slechts negentien mensen wonen. Hier logeert ze een paar dagen bij de jarige Mongoolse Zaya die opgroeide in de Verenigde Staten en op ha Tijdens de zonsverduistering is Floortje op het afgelegen Spitsbergen.

Floortje Dessing reist n Ze bezoekt de Deense David die alles achter zich ! Aflevering 3 - Colombia.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *