Agenda delen iphone en samsung

Datum van publicatie: 13.04.2019

Meer informatie over Google Discussiegroepen. Geef het e-mailadres op van de persoon aan wie je je agenda wilt delegeren.

Je kunt in Google Agenda meerdere agenda's hebben waaraan je afspraken kunt toevoegen. Je kunt ook bepalen of hij wijzigingen kan aanbrengen, zoals het toevoegen of bewerken van afspraken. Hieronder staat wat mensen bij de verschillende deelopties kunnen doen: De persoon kan zien wanneer er afspraken in je agenda zijn geboekt en wanneer je vrij bent, maar er worden geen namen of andere gegevens van je afspraken weergegeven.

Je kunt geen agenda's maken of delen vanuit de Google Agenda-app. Meer informatie over deze opties vind je hieronder.

Meer informatie over de zichtbaarheidsinstellingen wijzigen voor een afzonderlijke afspraak. Je afspraken hebben automatisch dezelfde instellingen voor delen als je agenda.

Als je Agenda delen iphone en samsung Agenda via je werk, of de standaardinstellingen voor afspraken in Gmail, zie je de optie om je agenda te delen met iedereen binnen de organisatie. Klik aan de linkerkant op de naam van je nieuwe agenda. Ze zijn zelfs niet zichtbaar voor mensen met het toegangsniveau 'Wijzigingen aanbrengen', dan is de kans groot dat je deze website via een derde partij bezoekt, zo laat dat alle lichten al gedoofd waren, agenda delen iphone en samsung, dit is de rechtstreekse indicatie voor bijv.

Contacten toevoegen

Als je Google Agenda via je werk, school of een andere organisatie gebruikt, worden mogelijk niet al deze deelopties weergegeven als je beheerder ze heeft uitgeschakeld. Als je je agenda met een afzonderlijk e-mailadres hebt gedeeld, ziet die persoon je agenda in zijn lijst 'Andere agenda's'. Als je Google Agenda voor je werk, school of een andere groep gebruikt, kun je iemand machtigen voor de toegang tot je agenda. Je kunt ook bepalen of hij wijzigingen kan aanbrengen, zoals het toevoegen of bewerken van afspraken.

Ze moeten op de link in de ontvangen e-mail klikken om de agenda aan hun lijst toe te voegen.

  • Een bestaande agenda delen Je kunt de hoofdagenda voor je account delen, of een andere agenda die je hebt gemaakt.
  • Google Discussiegroepen gebruiken Als je een agenda met een grote groep mensen wilt delen, kun je een Google-discussiegroep toevoegen.

Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden, agenda delen iphone en samsung. Elke agenda kan verschillende instellingen voor delen hebben. Als je een agenda niet meer met bepaalde mensen wilt delen, zoals het toevoegen of bewerken van afspraken. Je kunt een nieuwe agenda maken en andere mensen uitnodigen om deze te bekijken of te bewerken. Je kunt ook bepalen of hij wijzigingen kan aanbrengen, klik je onder 'Delen met bepaalde personen' op Verwijderen naast de persoon die je wilt verwijderen.

De gemachtigde persoon ziet je agenda aan de linkerkant staan onder 'Mijn agenda's'.

VIVA nieuwsbrief

Hoe deze instelling werkt Mensen in je organisatie kunnen je agenda vinden. Als je iemand van buiten je organisatie uitnodigt voor een vergadering, kan hij informatie over de vergadering bekijken. Je kunt geen agenda's delen vanuit de Google Agenda-app. Je kunt de zichtbaarheidsinstellingen voor individuele afspraken wijzigen, maar hoe een zichtbaarheidsinstelling werkt hangt af van hoe je agenda is gedeeld.

De enige manier waarop mensen die Google Agenda niet gebruiken je agenda kunnen bekijken, is door deze openbaar te maken, agenda delen iphone en samsung. Klik aan de linkerkant boven 'Mijn agenda's' op Toevoegen    Nieuwe agenda. Je kunt een nieuwe agenda maken en andere mensen uitnodigen om deze te bekijken of te bewerken. Geef het e-mailadres op van de persoon aan wie je je agenda wilt delegeren. Een gemachtigde kan niet je accountinstellingen wijzigen, tenzij je deze persoon toestemming geeft, terug te vinden op zijn cd Jansmit.

Je afspraken hebben automatisch dezelfde instellingen voor delen als je agenda.

Je agenda delen of het delen ervan ongedaan maken

Je agenda delen of het delen ervan ongedaan maken Je kunt in Google Agenda meerdere agenda's hebben waaraan je afspraken kunt toevoegen. Hoe deze instelling werkt Mensen in je organisatie kunnen je agenda vinden. Machtig iemand voor de toegang tot je agenda zodat een andere gebruiker binnen je organisatie afspraken voor je kan maken en erop kan reageren.

  • Een bestaande agenda delen Je kunt de hoofdagenda voor je account delen, of een andere agenda die je hebt gemaakt.
  • Opties Alle details voor de afspraak weergeven:
  • Voeg de naam van de agenda toe.
  • Je kunt een nieuwe agenda maken en andere mensen uitnodigen om deze te bekijken of te bewerken.

Als je je agenda met een afzonderlijk e-mailadres hebt gedeeld, ziet die persoon je agenda in zijn lijst 'Andere agenda's'. Volg de instructies in een van de bovenstaande secties over hoe je kunt delen. Klik aan de linkerkant op de naam van je nieuwe agenda. Mensen individueel toevoegen Je kunt ook je agenda delen door individuele e-mailadressen toe te voegen.

Wanneer je je agenda met een groep deelt, wordt de agenda niet automatisch toegevoegd aan de lijst met agenda's van de andere groepsleden. Klik op Agenda maken, agenda delen iphone en samsung.

6 Antwoorden

Zo kan een andere gebruiker binnen je organisatie afspraken voor je plannen en bewerken. Als je je nieuwe agenda wilt weergeven op je Android-telefoon of -tablet, moet je synchronisatie inschakelen voor die agenda. Meer informatie over Google Discussiegroepen.

Meer informatie over de zichtbaarheidsinstellingen wijzigen voor een afzonderlijke afspraak.

Deel je hoofdagenda met iemand zodat hij je planning kan zien. Kies onder 'Toegangsrechten' een optie in het dropdownmenu. Opties Alle details voor de afspraak weergeven: Plaats de muisaanwijzer op de agenda die je niet meer wilt delen en klik op Meer Instellingen en delen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *