Station haarlem naar frans hals museum

Datum van publicatie: 16.04.2019

Het oudste gedeelte van het complex dateert uit en werd gebruikt om leprapatiënten te schouwen. Meer informatie over route en parkeren kunt u terugvinden op de website van Teylers Museum.

Vanwege het uitzonderlijke karakter en de vele internationale bruiklenen van de tentoonstelling geldt een toeslag van 8 euro p. Deze loopt over in de Schagchelstraat en Groot Heiligland waar het museum aan de rechthand zich bevindt. Er is ook een museumcafé met goede koffie en heerlijke broodjes, taart en lekkere drankjes! Vervolgens neemt u de eerste weg naar links de Korte Jansstraat die over gaat in de Bakenessergracht.

Het Dolhuys is een initiatief van zeven psychiatrische ziekenhuizen en is een zogeheten belevingsmuseum. Het oudste gedeelte van het complex dateert uit en werd gebruikt om leprapatiënten te schouwen.

U loopt via Stationsplein de Jansweg in die over gaat in de Jansstraat. Station haarlem naar frans hals museum Dolhuys is een initiatief van zeven psychiatrische ziekenhuizen en is een zogeheten belevingsmuseum. Bezoekers bellen via internet gratis een rolstoel Het museum is toegankelijk voor bezoekers die minder goed ter been zijn?

Met de bus is het museum bereikbaar via: Het Dolhuys Museum Het Dolhuys is een voormalig dolhuis waar sinds een museum is gevestigd. Naar home Bezoekersinformatie Frans Hals Museum?

Plan je reis

Frans Hals Museum heeft een museumwinkel met een uitgebreid assortiment. Het Frans Hals Museum is met een rolstoel voor het grootste deel soepel te bezoeken. Bezoekers met een rolstoel Het museum is toegankelijk voor bezoekers die minder goed ter been zijn. Regioliner 73 richting Schalkwijk via Beverwijk Stati uitstaphalte Nassaulaan.

We hebben een aantal te duwen rolstoelen in huis. Prijzen Vanwege het uitzonderlijke karakter en de vele internationale bruiklenen van de tentoonstelling geldt een toeslag van 8 euro p. In verhuisde het museum naar het Oudemannenhuis, een gebouw uit de 17e eeuw.

Teyler had grote belangstelling voor kunst en wetenschap. Openingstijden tussen 5 oktober en 6 januaristation haarlem naar frans hals museum. Mensen die zich niet zelfstandig door het museum kunnen bewegen, mogen gratis n begeleider meenemen. Het Dolhuys Museum Het Dolhuys is een voormalig dolhuis waar sinds een museum is gevestigd. Deze liggen naast elkaar.

Er werd besloten om een centrum sinterklaas gedicht papa worden kennis en onderwijs te stichten achter zijn woonhuis.

Het begin van uw treinreis!

De Vleeshal en Verweyhal. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar. Voor de tentoonstelling Frans Hals en de Modernen gelden de volgende prijzen incl. Teyler had grote belangstelling voor kunst en wetenschap.

Het Dolhuys is een initiatief van luchthaven antwerpen openbaar vervoer psychiatrische ziekenhuizen en is een zogeheten belevingsmuseum. Naast werken van bekende Haarlemse schilders kunt u ook kijken naar schilderijen van Jan Toorop en Piet Mondriaan! Er is ook een museumcaf met goede koffie en heerlijke broodjes, taart en lekkere drankjes, station haarlem naar frans hals museum.

Stadsbus 3 richting Schalwijk via Station uitstaphalte Turfmarkt. Deze loopt over in de Schagchelstraat en Groot Heiligland waar het museum aan de rechthand zich bevindt.

Wijzigingen

Vanwege het uitzonderlijke karakter en de vele internationale bruiklenen van de tentoonstelling geldt een toeslag van 8 euro p.

Het begin van uw treinreis! U kunt aanbellen bij Spaarne

 • Museum Het Dolhuys is een voormalig dolhuis waar sinds een museum is gevestigd.
 • Het Dolhuys is een initiatief van zeven psychiatrische ziekenhuizen en is een zogeheten belevingsmuseum.
 • Stapvoets rijden is verplicht.
 • Er is een invalidenparkeerplaats voor het museum, al kunnen we helaas niet garanderen dat deze altijd beschikbaar is.

Stadsbus 3 richting Schalwijk via Station uitstaphalte Turfmarkt. Het Dolhuys Museum Het Dolhuys is een voormalig dolhuis waar sinds een museum is gevestigd. De collectie bevat een rijke verzameling schilderijen van de stad zelf, waaronder een dozijn schilderijen naar wie het museum is vernoemd Frans Hals. Frans Hals Museum heeft een museumwinkel met een uitgebreid assortiment.

Voor de tentoonstelling Frans Hals en de Modernen gelden de volgende prijzen incl. Het museum is toegankelijk voor bezoekers die minder goed ter been zijn, station haarlem naar frans hals museum. Het oudste gedeelte van het complex dateert uit en werd gebruikt om leprapatinten te schouwen.

Daar werden kunst- en wetenschappelijke voorwerpen bijeengebracht dat in voor publiek werd opengesteld. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar. De Vleeshal en Verweyhal.

We hebben een aantal te duwen rolstoelen in huis. Stapvoets rijden is verplicht. Het Dolhuys is een initiatief van zeven psychiatrische ziekenhuizen en is een zogeheten belevingsmuseum!

Er werd besloten om een centrum voor kennis en onderwijs te stichten achter zijn woonhuis!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Marinda:

  U loopt via Stationsplein de Jansweg in die over gaat in de Jansstraat.

  Antwoord
 2. Elseline:

  Frans Hals Museum heeft een museumwinkel met een uitgebreid assortiment.

  Antwoord
 3. Harm:

  U kunt aanbellen bij Spaarne

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *