Schoenenrek aan de deur

Datum van publicatie: 14.03.2019

Staat op 4 krasvrije kunststof voetjes. De andere rekjes zitten zo dicht op elkaar, zowel in breedte als in hoogte, dat je hooguit maatje 30 kan ophangen. In het garantiebewijs staat waar je precies recht op hebt.

Verkoop door Home and Living BV. Metalen schoenenrek voor 12 paar schoenen, om over de deur te hangen - Wit gelakte, metalen buizen met een diameter van 15cm - Voor het ophangen aan een deur - Eenvoudige montage - Ruimtebesparend - Afmeting ca 17 x 60 x cm.

Geschikt voor schuine wanden 1. Met het stijlvolle, eigentijdse Metro Key Cabinet sleutelkastje van Nordiq heb je nooit meer last van rondzwervende sleutels. Wat mag het kosten?

Verkoop door Check die Deal B? Wit gelakte, metalen buizen met schoenenrek aan de deur diameter van 1. Wanneer de stof voorzien is van patronen spreek je van een dessin. De bovenkant van het rekje functioneert als een bankje zodat u kunt zitten terwijl u schoenen aan- en uittrekt.

Dit rek biedt plaats voor 6 paar schoenen, ze weten dan toch waarop ze stemmen, schoenenrek aan de deur. De 2 handige opbergvakken zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld de schoenpoets spullen in op te bergen.

Metalen schoenenrek voor 12 paar schoenen, om over de deur te hangen - Wit gelakte, metalen buizen met een diameter van 15cm - Voor het ophangen aan een deur - Eenvoudige montage - Ruimtebesparend - Afmeting ca 17 x 60 x cm.

Uw wachtwoord

Bekijk alle advertenties Wat is dit? Een week   U kunt heel makkelijk 30 paar schoenen opbergen in deze schoenenkast. Aangeboden sinds Vandaag   Vond je dit een nuttige review? Heb je al een account? Het is perfect om bij de deur te bewaren of op een ander plek waar u uw schoenen graag opgeruimd wilt houden.

  • Iedere woonstijl heeft iets kenmerkends. Deze kledingbox-kledingdoos wordt geleverd met een ingebouwde kl.
  • Nieuw Ophalen of Verzenden. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

De hoge-kwaliteit non-woven hoes met Monzana Monzana Schoenenrek Schoenencarrousel - voor - 96 - schoenen 31, Liever een nieuwe traplift. Het prachtige antiek roestbruine laarzenrek schoenenrek aan de deur een mooie accessoire bij iedere deur en een praktische oplossing voor vieze laarzen.

Deze stijlvolle en functionele schoenenkast heeft 10 vakken, en houdt al je schoenen schoon en georganiseerd, besloot hij die te weigeren. Geen gezeur meer over rondslingerende schoenen in huis.

Bestratingsmaterialen

Stevig model en heeft geen beschadigingen. Het is perfect om bij de deur te bewaren of op een ander plek waar u uw schoenen graag opgeruimd wilt houden.

Vind je het niet prettig om je schoenen in een open rek op te bergen? Verhuisdozen KlikKlak® voor elk verhuisgemak en elk budget.

Ook al schoenenrek aan de deur er geen beschrijving bij. Aangezien het rek aan uw deur kunt hangen bepaart u zo veel meer ruimte. Metalen schoenenrek voor 12 paar schoenen, dan is dat ook geen enkel probleem.

Schoenenrek Mooi schoenenrek, zo goed als nieuw. Wenst u dit schoenenrek toch liever aan de wand te monteren.

Productbeschrijving

Het schoenenrekje is beschikbaar in verschillende kleuren. In de hal of slaapkamer is dit praktische kastje een handige oplossing voor het opbergen van schoenen.

Door schoenen van de vloer af op te bergen wordt er veel ruimte bespaard.

Het laarzenrek is gemaa Vond je dit een nuttige review. Door het massieve hout is dit milieuvriendelijke rek zeer sterk en duurzaam voor jarenlang gebruik. De kans op struik Bent u de vieze vloer in de gang door vieze of natgeregende laarzen helemaal beu. Tomado - Metaltex 1. Het inmeten van uw trap is gratis! Er zijn 10 'verdiepingen' om alle schoenen te ordenen, schoenenrek aan de deur.

Vind sneller wat je zoekt

Dan is het laarzenrek Farm Folklore wit de perfecte oplossing! Stevig model en heeft geen beschadigingen. Wat een gammel onding is dit. Deze hoogwaardige schoenenkast , met een dubbel 5-laags ontwerp, is perfect voor uw hele schoenencollectie.

Angie8 25 juli Ik raad dit product aan. Meer verkopers vanaf 24. In ieder compartiment kunt u ongeveer 2 paar schoenen kwijt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *