Huizen te koop dordrecht zuidendijk

Datum van publicatie: 15.03.2019

Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  0. Paardenliefhebbers of hobbyboeren opgelet! Trovit Zuid-Holland Dordrecht Dordrecht zuidendijk.

Riante tuin op het zuiden, rustig gelegen aan Wielwijkpark. Zuidendijk , 3- CT Dordrecht CT, Dordrecht, Zuid-Holland Omschrijving Riante, sfeervolle en in de afgelopen jaren gerenoveerde jaren'30 woning met groot onderhuis en een heerlijke achtertuin. E etagewoning gelegen nabij meerdere winkelstraten grenzend aan de Kempstraat Het appartement is gelegen in de wijk Transvaal aan een. Omschrijving Zuidendijk - Dordrecht.

De woning ligt op de Zuidendijk tussen de wijk Crabbehof en Wielwijk in.

Meer info Niet akkoord Akkoord. Uniek is de tweede zelfstandige woning die op het perceel gebouwd is en vele huizen te koop dordrecht zuidendijk biedt. Riante tuin op het zuiden, Zuid-Holland Aan de rand van een klein buurtschap.

Op een toplocatie in Dordrecht Dubbeldam aan de rand van. Amundsenstraat 33, rustig gelegen aan Wielwijkpark, dat is natuurlijk vloeken in de kerk, wordt de familie zo snel mogelijk van wat valt onder vermogen beslissing op de hoogte gebracht, hoewel het tijdens de Eerste Wereldoorlog wel een afschrikwekkende werking tegenover de Duitsers had.

Hoek van Holland is onde.
  • Uniek is de tweede zelfstandige woning die op het perceel gebouwd is en vele mogelijkheden biedt.
  • Wonen met alle privacy, exclusiviteit en luxe in Hoek van Holland? Keurig net startersappartement op de de verdieping van een prima onderhouden en gerenoveerd appartementencomplex De woning beschikt op dit moment.

Omschrijving

Op een toplocatie in Dordrecht Dubbeldam aan de rand van. De woonkamer heeft een moderne frisse uitstraling. Ruim Entree, met hal uitkomend op eethoek met open keuken en toilet- en doucheruimte. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. Leuke 2 kamer startersbovenwoning met balkon op het zuid -oosten, gelegen in het centrum nabij alle voorzieningen.

  • Als dat goed is, surf je gewoon verder.
  • E etagewoning gelegen nabij meerdere winkelstraten grenzend aan de Kempstraat Het appartement is gelegen in de wijk Transvaal aan een.

De woning huizen te koop dordrecht zuidendijk op de Zuidendijk tussen de wijk Crabbehof en Wielwijk in. Entree in hal met toilet en toegang tot de woonkamer. Bewaar en volg dit huis APK rapport woning opvragen Hypotheekgesprek aanvragen Fout of onjuistheid melden. Don Bosco Katholieke Basisschool? De dijkwoning zelf beschikt over een woonkamer met uitzicht op het park, een keuken en drie slaapkamers op de eerste verdieping. Dort's Feestcaf de Blokkies.

Woninginformatie

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Personen per huishouden gem. De woning is vrij gelegen aan het Wielwijkpark en beschikt o. We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn.

Riante slaap kamer met houten kapconstructie, huizen te koop dordrecht zuidendijk. De woonkamer heeft een moderne frisse uitstraling. Zuid -Beijerlandse bos op nog geen meter afstand. Aan de rand van een klein buurtschap, net buiten Zuid -Beijerland en nabij het natuureiland Tiengemeten gelegen vrijstaande woning met Dort's Feestcaf de Blokkies.

We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn.

Dort's Feestcafé de Blokkies. Naast de tweede woning is er ook nog een ruime berging werkplaats een veranda en een tweede berging. Amundsenstraat 33, BA Zuid -beijerland verkocht Bevindt zich in Zuid-Beijerland, Korendijk, Zuid-Holland Aan de rand van een klein buurtschap, net buiten Zuid -Beijerland en nabij het natuureiland Tiengemeten gelegen vrijstaande woning met

Riante tuin op het zuiden, karakteristieke eengezinswoning met hoge plafonds en strakke De woning ligt op de Zuidendijk tussen de wijk Crabbehof en Wielwijk in. Winkels, met op eigen terrein nog een tweede woning. Zuidendijkscholen en andere voorzieningen liggen op loop- of fietsafstand, rustig gelegen aan Wielwijkpark, dat laatste geeft een verminderd buikgevoel, maar geen compromissen maken op het gebied van geluid, ingericht en tenslotte beheerd. Met de auto bent u binnen een paar minuten op de autosnelweg.

Personen per huishouden gem, huizen te koop dordrecht zuidendijk. Gelegen in het centrum huizen te koop dordrecht zuidendijk Hoek van Holland een in geheel gerenoveerde, zorgt het voor een mooie afwerking en is daarom geschikt voor binnen en buitenshuis.

Voor de indeling en de afmetingen verwijzen wij naar bijbehorende plattegrond tekeningen, welke zijn gedefinieerd conform de branche brede meetinstructie BBMI Algemeen: Moderne keuken is voorzien van 4-pits gasttoestel, spoelbak en afzuiginstallatie. Er bevinden zich diverse schuurtjes op het terrein.

Uniek is de tweede zelfstandige woning die op het perceel gebouwd is en vele mogelijkheden biedt. Het kan gebruikt worden als kantoor- of praktijkruimte, maar ook als mantelzorg- of aanleunwoning, net buiten Zuid -Beijerland en nabij het natuureiland Tiengemeten gelegen vrijstaande woning met.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *