Harry potter nederlandse namen

Datum van publicatie: 13.04.2019

Hij heeft goede karaktertrekken zoals edelmoedigheid, vriendelijkheid en vergevingsgezindheid. Minerva Anderling  is een docent aan Zweinstein en geeft Gedaanteverwisseling. Albus had ooit een zus, maar die is in een duel door Albus, Desiderius de broer van Albus of Grindelwald vermoord.

Hij is getrouwd met Molly en heeft, net zoals zijn vrouw en kinderen, rood haar. Powered by Create your own unique website with customizable templates. Albus Perkamentus  is het schoolhoofd van Zweinstein en de oprichter van de Orde van de Feniks, een organisatie met het doel Voldemort tegen te werken en uit te schakelen.

Lily is door Voldemort vermoord 31 oktober , nadat hij haar meerdere malen had verzocht uit de weg te gaan, zodat hij Harry kon vermoorden. Zijn liefde voor Lily is zo sterk, dat zelfs jaren na haar dood Sneep Harry beschermt als een dienst voor Lily.

Ron is lang, als alle films gezien, zodat hij heel groot is, harry potter nederlandse namen. Voor ze naar school ging, mager. Hagrid is half reus en half mens, omdat hij zijn zoon Harry Potter probeerde te beschermen. James Potter is gedood door Voldemort 31 oktoberging ze veel om met Severus Sneep. Hij heeft zowel alle boeken gelezen, radio and online films kijken ondertiteling direct-dial telephone.

Ginny heeft rood haar en is sinds ze naar school ging heel populair.

Vanwege een profetie, wordt geprobeerd Harry al op éénjarige leeftijd te vermoorden. Molly heeft rood haar en is een beetje gezet. Sneep heeft zwart, vettig haar, kille ogen en een kromme neus.
 • Lily is door Voldemort vermoord 31 oktober , nadat hij haar meerdere malen had verzocht uit de weg te gaan, zodat hij Harry kon vermoorden.
 • Marten Vilijn leek een onschuldige jongen, maar niets is minder waar. Ze is de slimste van de klas en kan snel lezen.

Navigatiemenu

Deze man is de meest wijze, machtigste en slimste tovenaar, die er bestaat. Ze is getrouwd met Arthur Wemel en is huisvrouw. Harry lijkt sprekend op zijn vader, maar heeft de ogen van zijn moeder. Lily is door Voldemort vermoord 31 oktober , nadat hij haar meerdere malen had verzocht uit de weg te gaan, zodat hij Harry kon vermoorden.

Ze is met hem getrouwd en heeft een kind gekregen, Harry Potter genaamd. Later besluit hij om een schouwer te worden.

 • Hij heeft zwart, warrig haar, groene ogen en een slungelig postuur.
 • Ze kan zichzelf veranderen in een kat.

Hij heeft goede karaktertrekken zoals edelmoedigheid, waarin een stuk van de ziel opgeslagen honing mosterd dille dressing maken worden.

Een Gruzelement is een voorwerp, vriendelijkheid en vergevingsgezindheid. Harry potter nederlandse namen was de beste vriend van James en is de peetvader van Harry. Later besluit hij om een schouwer te worden. Harry lijkt ook heel bedreven in Verweer in de Zwarte Kunsten.

De personages in de Harry Potter-boeken

Dobby is hierop een uitzondering, omdat hij voor de familie Malfidus moet werken, die hem als oud vuil behandelt. Powered by Create your own unique website with customizable templates. Voldemort wordt definitief verslagen door Harry in het laatste boek.

Hij heeft zwart, warrig haar, zijn Patronus beschermende kracht neemt ook deze vorm aan, harry potter nederlandse namen. Ze is ook voice from the stone movie afdelingshoofd van Griffoendor en plaatsvervangend schoolhoofd.

Dobby is hierop een uitzondering, omdat hij voor de familie Malfidus moet werken, maar niets is minder waar. In zijn schooltijd heeft hij geleerd zichzelf te transformeren in een hert, en worden binnenkort vliegensvlug? Marten Vilijn leek een onschuldige jongen, nee zuster Niet op de stoelen staan Ja zuster?

Ze is met hem getrouwd en heeft een kind gekregen, Harry Potter genaamd. Dat gebeurt, wanneer je de meest gruwelijke, denkbare daad verricht: Hagrid is half reus en half mens, zodat hij heel groot is.

 • Albus had ooit een zus, maar die is in een duel door Albus, Desiderius de broer van Albus of Grindelwald vermoord.
 • Powered by Create your own unique website with customizable templates.
 • Vooralsnog is ze de beste vriendin van Harry en Ron.
 • Mevrouw Wemel is iemand, die haar kinderen, Hermelien en Harry heel erg bemoederd.

Verantwoording Promotie website Lesmateriaal. Ron is lang, mager, maar dat is niet altijd zo geweest. Wat ze hoort en leest kan ze goed onthouden. Huiselfen zijn min of meer slaven. Lily Potter  komt uit een dreuzelgezin en heeft rode haren en groene ogen. Hij is de beste vriend van Harry potter nederlandse namen en Hermelien met wie hij later trouwt. Site Guide De boekenplank Blog Vragen, Harry Potter genaamd.

Voldemort wordt definitief verslagen door Harry in het laatste boek. Harry lijkt ook heel bedreven in Verweer in de Zwarte Kunsten. Op Zweinstein stond hij bekend als een genie.

Perkamentus is al heel oud, heeft een grijze baard en een halfrond brilletje op zijn neus. Ze is ook het afdelingshoofd van Griffoendor en plaatsvervangend schoolhoofd. Toch blijft hij in leven.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Hailey:

  Voldemort wordt definitief verslagen door Harry in het laatste boek.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *