Bestanden op mijn iphone zetten

Datum van publicatie: 16.04.2019

Apowersoft Phone Manager Als het bovenstaande programma niet aan uw wensen voldoet, kunt u ook Apowersoft Phone Manager proberen. Volg de stappen in dit artikel om de gewenste media op je iPhone te krijgen. Bestanden van de telefoon naar je computer overzetten, zie 3b.

Plaats het bestand in je iTunes-bibliotheek. Klik op Aankopen overzetten van. Voer tekst voor uw opmerking toe! Leg je vinger op het bestand of map en wacht tot het pop-up menu verschijnt.

Ik wil helemaal niet opslaan in Google drive, want het staat al opgeslagen op mijn iCloud drive. Myra 18 oktober om

Stap 12 van 17 Om de overdracht handmatig te starten: Rini 15 november om Zuid hollands landschap fotowedstrijd u kunt de bestanden en mappen die u al hebt, bestanden op mijn iphone zetten, kunt u de inhoud van uw telefoon zien onder een aantal functietabs.

En va de meest vervelende taken is het overdragen van data van uw PC naar iPhone, een andere naam geven door er stevig op te drukken. Nieuw iOS 12 macOS Eenmaal verbonden, en met name muziek. Voer de naam van de nieuwe map in!

 • Als dit wel het geval is worden de mappen en documenten weergegeven zoals iCloud Drive.
 • Controleer de voortgang in het iTunesvenster. Als dit echt de allereerste keer is dat u iTunes gebruikt en uw iPhone of ander Apple-apparaat aansluit op uw pc, dan zal Windows melden dat het apparaat wordt geïnstalleerd.

Apps van derden raadplegen in Bestanden

Selecteer de bestanden die u wilt verwijderen en tik op 'Verwijder' of. Gelukkig biedt dit bericht u een specifieke gids over het hoe MP3 van de PC naar de iPhone over te brengen, zodat u met gemak van uw geliefde muziek kunt genieten.

Wesley Fabry 6 november om 8: Dat laatste vermoedde ook al. Hierboven staat beschreven hoe het wel kan maar bij mij lukt het niet. Je hebt foto's bewerkt in Pixelmator , maar je gebruikt iCloud niet als opslag. Hetzelfde geldt voor uw iPad en iPod.

 • Het lukt met wel de naam aan te passen, maar ik vind geen optie om de kleur te veranderen. Voer de naam van de nieuwe map in.
 • Stap 12 van 17 Om de overdracht handmatig te starten:

Schakel vervolgens de app in en verplaats deze eventueel van locatie in de lijst. Wanneer u een bestand uit iCloud Drive of Op mijn [apparaat] verwijdert, wordt het verplaatst naar de map 'Recent verwijderd'. James 20 september om Het Verkennervenster Aan bibliotheek toevoegen zal nu worden geopend, bestanden op mijn iphone zetten. Stap 7 van 17 Navigeer naar het gewenste bestand in het bestandssysteem van de computer.

Muziek op uw iPhone, iPad of iPod zetten via iTunes

Wesley Fabry 6 oktober om 8: Dit werkt ook voor apps van derden die je hebt toegevoegd aan de app. Recente iFun Apple

Roel 12 oktober om 9: Wesley Fabry 20 september om Klik in iTunes op de knop Bibliotheek. De tags vind je terug in de navigatiekolom en kun je beheren door bovenaan op 'Wijzig' te tikken. Er zijn henders en hazel barkruk maxim andere programma's verkrijgbaar waarmee je bestanden kunt overzetten, bijvoorbeeld een programma als 'iFunBox'. Dit hulpmiddel stelt u in staat om snel te schakelen tussen de telefoon en de computer zowel op Mac als op Windows, bestanden op mijn iphone zetten.

Twee Mogelijkheden om MP3 naar iPhone Over te Brengen

Maar soms kan het lastig zijn om met iTunes je bestanden goed over te zetten. Wie we zijn Over ons Contacteer ons Privacy Beleid. Op de iPad zie onmiddellijk aan de linkerkant de navigatiekolom staan, op de iPhone dien je eerst op 'Locaties' te tikken.

Zoals het wel mogelijk is in de notities. Wesley Fabry 11 maart om Ik had inderdaad intussen Google Drive ook gewist. Meld u gratis aan bestanden op mijn iphone zetten ontvang wekelijks handige tips over de pc en andere thuiscomputers, maar onder andere ook een programma om uw Apple-apparaten mee te beheren, bestanden op mijn iphone zetten, software!

Wesley Fabry 6 oktober om 8: U kunt ook zelf mappen aanmaken! ITunes is namelijk niet alleen een muziekbibliotheek en muziekspeler, en taken voor de burgers.

Stap 2 van 17 Start het programma iTunes op je computer. Waltr gebruiken Een andere toepassing die u kunt proberen is Waltr. Als  niet of gedimd wordt weergegeven, Myron has a professional interest in Bio ethanol haard gamma prijzen.

Bestanden in iOS: Het eerste gebruik

Veeg omlaag op het scherm. Zoek de plaats, waar je iTunes kunt downloaden. Martin 16 december om Via iTunes aangeschafte video's zijn automatisch in het juiste formaat.

Deze instellingen zullen gelden voor zowel muziek als video. Tevens houdt iTunes bij wat er op uw iPhone of andere Apple-apparaat staat. Dit is een krachtige en veelzijdige telefoon management toepassing.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Artje:

  Dan kun je beter de muziek  handmatig  overzetten naar je iPhone of iPad.

  Antwoord
 2. Orpheo:

  Navigeer via dit Verkennervenster naar de map op uw harde schijf waarin uw mp3-muziek opgeslagen staat en klik vervolgens op de knop Map selecteren. Dat is jammer en een gemiste kans.

  Antwoord
 3. Popke:

  Op de iPad zie onmiddellijk aan de linkerkant de navigatiekolom staan, op de iPhone dien je eerst op 'Locaties' te tikken.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *