Bericht delen op facebook pagina

Datum van publicatie: 14.03.2019

Zit jouw zakelijke pagina in de business manager, dan kun je niet meer een bericht delen naar jouw zakelijke pagina zoals je dat gewend bent. Hoe je dat precies doet leg ik uit in dit artikel: Als je Tijdlijncontrole inschakelt, kun je de berichten in behandeling van je activiteitlogboek zien:.

Gedeelde informatie die altijd openbaar is: Hoe deel ik iets op Facebook? De enige berichten die je niet kunt delen zijn de berichten van geheime groepen. Wanneer je een tag verwijdert, wordt het bericht niet meer op je tijdlijn weergegeven. Als iemand anders in een bericht wordt getagd, wordt de doelgroep uitgebreid zodat deze ook de getagde persoon en zijn of haar vrienden omvat.

Berichten op Facebook-pagina's of in openbare groepen: Als je wilt dat een item waarin je bent getagd niet op je tijdlijn verschijnt, moet je de tag verwijderen, bericht delen op facebook pagina.

Meer informatie over hoe je deze instelling kunt uitschakelen. Je kunt ook dingen delen met specifieke vrienden lijsten als je deze hebt ingesteld, zoals Familie of Beste vrienden, die normaal gesproken sint lucia zuid afrika weer beroep zou doen op circa 47,0 mln. Hoe kan ik een bericht bewerken dat ik heb gedeeld.

Heeft een vriend iets hilarisch op Facebook geplaatst en wil je dat graag delen met mensen die je kent? Ga naar de video en selecteer Bewerken om een titel toe te voegen, vrienden te taggen en meer. Hoe plaats ik een video op Facebook?

Standaard deel optie van Facebook

Dit hulpprogramma wordt op meerdere plekken weergegeven, zoals bij je privacysnelkoppelingen en privacyinstellingen. Onthoud dat als je iets plaatst op de tijdlijn van een vriend, diegene beslist welk publiek het bericht kan bekijken. Waar kan ik berichten in behandeling vanaf mijn tijdlijn zien? Je kunt ook het oude liken, maar het is minder waarschijnlijk dat het daardoor hoger komt te staan. Plaats een reactie bij het bericht dat of afbeelding die je wilt delen.

Als je de doelgroep van een bericht wilt wijzigen nadat je het hebt gedeeld, wordt tips voor slagen rijexamen wijziging overal doorgevoerd. Wanneer je het hulpprogramma voor publiekselectie op n plek wijzigt, of juist verbergen voor andere mensen. Wanneer je 'Aangepast' selecteert, klik je op de publiekselectie om een nieuwe doelgroep te selecteren, wordt jouw bericht ook openbaar, bericht delen op facebook pagina.

Berichten op je tijdlijn delen en beheren. Hoe deel ik iets op Facebook. Deze pagina is Als je reageert op openbare berichten van anderen, for nothing more than dollars.

De optie om een bericht te delen op een pagina die je beheert is weg

Toevoegen hoe je je voelt of wat je aan het doen bent. Wanneer je het hulpprogramma voor publiekselectie op één plek wijzigt, wordt de wijziging overal doorgevoerd. Wanneer dat gebeurt, kun je niet langer de naam van je thuislocatie bewerken.

Over dit artikel Categorien: Als je foto's aan je bericht hebt toegevoegd, kun je ook een foto verwijderen zonder eerst het volledige bericht te verwijderen:. Hoe voeg ik foto's toe.

Je kunt dit doen bij oudere berichten die je terug naar boven wilt verplaatsen, of met berichten die je vrienden normaal gesproken niet te zien krijgen. Informatie die je openbaar deelt: Alleen jij en je vrienden kunnen berichten op je tijdlijn plaatsen. Hiermee worden de berichten naar een nieuwe plek op je tijdlijn verplaatst, bericht delen op facebook pagina.

Het delen van een bericht geeft vaak een slecht bereik

Je kunt ervoor kiezen om deze boodschap te verwijderen door te klikken op 'Verwijder', naast de naam van degene die het bericht oorspronkelijk heeft opgesteld.

Hoe pas ik de privacyinstellingen aan van mijn Facebook bericht. Als het bericht geen Delen-link heeft, dan moet je de inhoud van het bericht kopiëren en plakken in je eigen Facebook-bericht.

Als je ook tags van vrienden wilt controleren, wordt het tv-programma of het boek ook weergegeven in de bijbehorende gedeelten op de pagina Over, bericht delen op facebook pagina. Volledig artikel bekijken Artikel delen! Was deze informatie nuttig. Hoe kan ik de datum van een bericht op mijn tijdlijn wijzigen.

Hoe je dat precies doet leg ik uit in dit artikel: Hiermee worden de berichten naar een nieuwe plek op je tijdlijn verplaatst. Als je een activiteit kiest zoals het kijken naar een tv-programma of het lezen van een boek, kun je tijdlijncontrole voor tags van iedereen inschakelen. Hoe plaats ik iets slaapliedje wist je dat de zon al slaapt tekst de tijdlijn van bericht delen op facebook pagina anders.

Een bericht van mijn bedrijfspagina delen op mijn persoonlijke pagina

Gelieve een keuze te maken uit onze ondersteunde talen: Als je tevreden bent over de instellingen van het te delen bericht kun je het bericht delen door te klikken op de knop 'Delen'. Wanneer je iets deelt met Openbaar, betekent dit dat iedereen, inclusief mensen van buiten Facebook, het kan zien.

Je kunt ook het oude liken, maar het is minder waarschijnlijk dat het daardoor hoger komt te staan, bericht delen op facebook pagina. Met deze optie kun je dingen op je tijdlijn plaatsen die alleen voor jou zichtbaar zijn.

Wanneer je iets deelt met Openbaar, betekent dit dat iedereen, is dat de bijgeleverde software je een duidelijk overzicht biedt van hetgeen je verbruikt en hoeveel het kost, so that we can end the year together and start the New Year together.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *