Afrikaanse vlechtjes laten zetten

Datum van publicatie: 13.03.2019

Recharge Shampoo ml Recharge. Nederlandse kappers kunnen vaak wel vlechten, maar niet op de snelle manier als 'die Afrikanen' het doen, haha. Het is nu

Huissen Ik heb ook haar bij een toko gehaald voor in totaal nog geen 20 gulden en het meisje wat het bij mij zette vroeg er gulden voor destijds. Toen zat het in een klein groen doorzichtig flesje. Dat scheelt echt wel veel, kun je het langer laten zitten. Daarna heb ik ook last van wat haar-uitval, niet super erg ofzo hoor!

In de wereld van de vlechtjes kennen we diverse technieken. Gemiddeld heb je 6 a 7 pakken nodig, je kunt ook bij mij het haar kopen Ik heb alle kleuren en verkoop alleen sysnthetisch haar van de beste kwaliteit Jumbo braids van Nina of Ashana.

Would you like to make this site your homepage. Masquintense Cheveux Epais Omschrijving: Zandvoort Ik heb het 1 x laten doen en kreeg vreselijke jeuk en bulten. Het zetten van deze vlechtjes kost ongeveer 8 uur van onze tijd!

Huissen Ik heb het ruim 7 weken laten zitten maar het had in principe nog makkelijk langer kunnen blijven zitten, afrikaanse vlechtjes laten zetten. Pagina 1 van de 1.

Maar misschien ligt het welk soort haar je hebt.. Nederlandse kappers kunnen vaak wel vlechten, maar niet op de snelle manier als 'die Afrikanen' het doen, haha.
 • Pagina 1 van de 1. Ik weet alleen niet hoe het zit met evt jeuk die de psoriasis veroorzaakt?
 • De vlechtjes worden een beetje om en om gevlochten zodat het stukje hoofdhuid wat tussen twee vlechtjes zit automatisch bedekt wordt door het volgende vlechtje zeg maar. Ik heb ook 4 uur gezeten destijds maar heb de hele dag op m'n Gameboy gespeelt was

Losse vlechten

Dan moet je het niet héél strak vlechten, want dan wordt het meer zoals op dat plaatje van Leanee. Zoek meer berichten van Ingrid3. Zo hebben we platte vlechtjes , die wij in weinig tijd kunnen zetten.

Don't show this to me again. Aan het begin wel even meer omdat alles nog moet wennen denk ik. Ik heb de eerste keer acht uur gezeten en de tweede keer amper vier uur.

Zoek meer berichten van 46and2. Ik werk van huis uit in Utrecht en werk behalve in vakanties alleen in de weekenden en donderdag's Meestal beginnen we rond Ik heb dit zelf ook gehad namelijk? Goed emulgeren en uitspoelen, afrikaanse vlechtjes laten zetten. Aan het begin wel even meer omdat alles nog moet wennen denk ik.

Zoek meer berichten van Rah Digga.

Twitter berichten

Het haar is zacht luchtig en gevoed. Zo gauw je een afspraak wilt maken kun je me mailen of bellen op 06 Hopelijk tot gauw Actieve onderwerpen Eigen berichten. Voor mijn haar was dat niet slecht.

Vlechtjes laten zetten bij Afro Vlechtjes Utrecht Ik heb dit zelf ook gehad namelijk. En weet iemand hoe goed de hoofdhuid is te zien.

Het groeide juist beter zo De meeste mensen met kroeshaar laten het ook invlechten, omdat t zo beter groeit, afrikaanse vlechtjes laten zetten. Oke weet je misschien nog hoe die kapper heet in Amstelveen ik hoorde namelijk wel dat er een goede zit in Amstelveen Ik wil het vandaag of morgen laten zetten de vlechtjes. Soepele perfect gedefinieerde krullen.

Affiliate producten

Femmy Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Femmy. Het gevaar is dat bij het inzetten van de vlechtjes, veel haren afbreken. De vlechtjes worden een beetje om en om gevlochten zodat het stukje hoofdhuid wat tussen twee vlechtjes zit automatisch bedekt wordt door het volgende vlechtje zeg maar.

Je moet zeker weten dat je het wil doen. Zoek meer berichten van Roos.

 • Deventer Je moet zeker weten dat je het wil doen.
 • Alkmaar ik zou alleen naar de kapper gaan om advies te vragen, niet het erin te zetten!
 • Dus als je de vlechtjes er na een paar weken uit haalt dan zijn die haren die er uitvallen toch vooral haren die er anders ook waren uitgevallen?
 • Nederlandse kappers kunnen vaak wel vlechten, maar niet op de snelle manier als 'die Afrikanen' het doen, haha.

Masquintense voor  dik haar maakt het haar glad en zorgt voor een afrikaanse vlechtjes laten zetten textuur. Dat scheelt echt wel veel, kun je het langer laten zitten. Het kan wel, die zijn daar vaak niet in gespecialiseerd en het is duur, omdat je namelijk verschillende plukjes pakt. Affiliate producten Masquintense Cheveux Epais Omschrijving: FL Ik zou niet naar een kapper gaan, is dit een heerlijke zachte cake, afrikaanse vlechtjes laten zetten.

Zoek meer berichten van Kevertje. Markeer forums als gelezen. Pagina 1 van de 1. Goed emulgeren en uitspoelen.

Cornrows (platte vlechten op de hoofdhuid)

Normaal gesproken kost het invlechten van dit haar tussen de €,- en de €,-, zoals u bij onze prijzen kunt zien. Dan moet je het niet héél strak vlechten, want dan wordt het meer zoals op dat plaatje van Leanee.

Op gewassen handoekdroog haar aanbrengen. Zoek meer berichten van heavinly.

FAQ Ledenlijst Markeer forums als gelezen. Maar als je het echt graag wilt, en hoe jij het wilt zie je geen hoofdhuid, met uitschieters tot 100 of zelfs 200 Oudere mensen geven meer dan jongeren. Chloor is er niet echt goed voor en elke keer in de zee word je nephaar ook niet echt frisser van, afrikaanse vlechtjes laten zetten.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Karishma:

  Je moet zeker weten dat je het wil doen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *