Aantal weken per maand excel

Datum van publicatie: 13.03.2019

Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor u is. Als u niet wilt verwijzen naar de naam van een bereik feestdagen, kunt u ook typen een bereik in plaats daarvan zoals D Typ een begintijd en eindtijd.

Trek de twee tijden van elkaar af. Contact opnemen met ondersteuning. Gebruik en-tekens, aanhalingstekens en tekst. Als eerste nieuwe functies krijgen. Verschil in weken In dit voorbeeld bevindt de begindatum zich in cel D13 en de einddatum in E Als u Excel gebruikt, slaat u deze stap over.

Hij maakt deze met behulp van het jaar in cel E17 en de maand in cel E Voer eerst een begintijd in een cel in en vervolgens een eindtijd in een andere cel? Noem het bereik MijnFeestdagen en klik op OK. Voer eerst een begindatum in een cel in en vervolgens een einddatum in een andere cel, aantal weken per maand excel.

In dit voorbeeld bevindt de begindatum zich in cel D2 en de einddatum in E2? Wat helpt tegen oorontsteking pijn eerste nieuwe functies krijgen.

Help en training voor Excel Formules en functies Het verschil tussen twee datums berekenen.
  • Trek de twee van elkaar af. Met 2 geeft u bijvoorbeeld aan dat zondagen en maandagen de weekenddagen zijn.
  • Zorg ervoor dat u een volledige tijd typt, met inbegrip van het uur, de minuten en een spatie vóór AM of PM.

Beschrijving

Voer eerst een begindatum in een cel in en vervolgens een einddatum in een andere cel. In dit voorbeeld bevindt de begindatum zich in cel D53 en de einddatum in E Deze formule trekt de eerste dag van de laatste maand af van de oorspronkelijke einddatum in cel E17 U doet dit als volgt: In dit voorbeeld bevindt de begindatum zich in cel D9 en de einddatum in E9.

Als u Excel gebruikt, slaat u deze stap over. Houd er rekening mee dat dit wordt gewijzigd wanneer het bestand opnieuw wordt geopend op een latere datum.

  • Plaats de datum van elke feestdag in een eigen cel. Typ de naam van het feestdagenbereik.
  • Als zaterdag en zondag niet uw weekenddagen zijn, wijzigt u de 1 in een ander getal uit de IntelliSense-lijst.

Of, typt u elke feestdag in de formule. Kunt u ons onder aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was. U kunt een voorbeeld van een werkmap met alle voorbeelden in dit artikel downloaden. Dit is niet de datum die u instelt, het is slechts een voorbeeld van aantal weken per maand excel de notatie eruitziet. In dit voorbeeld bevindt de begindatum zich in cel D2 en de einddatum in E2.

Het bovenstaande voorbeeld zou er in Www simpel nl inloggen als volgt uitzien: Houd er rekening mee dat dit wordt gewijzigd wanneer het bestand opnieuw wordt geopend op een latere datum, aantal weken per maand excel.

In de formule wordt met de j het aantal volledige jaren tussen de twee dagen geretourneerd.

Account Options

Trek in een andere cel de begintijdcel van de eindtijdcel af. Contact opnemen met ondersteuning. In de formule wordt met de j het aantal volledige jaren tussen de twee dagen geretourneerd. Als u niet wilt verwijzen naar de naam van een bereik feestdagen, kunt u ook typen een bereik in plaats daarvan zoals D

In dit voorbeeld aantal weken per maand excel wat te doen met pasen in volendam begindatum zich in cel D17 en de einddatum in E Als u dit doet, typt u een lijst met datums van feestdagen in een apart gebied of op een apart blad.

Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor u is, aantal weken per maand excel. Typ in een andere cel een formule zoals deze: Vervolgens staat 1 voor de eerste dag van die maand. Verschil in maanden In dit voorbeeld bevindt de begindatum zich in cel D5 en de einddatum in E5. Met 2 geeft u bijvoorbeeld aan dat zondagen en maandagen de weekenddagen zijn.

Verschil in dagen

Typ twee volledige datums en tijden. Verschil in dagen In dit voorbeeld bevindt de begindatum zich in cel D9 en de einddatum in E9. We doen dat door een ander soort formule te schrijven, die hierboven wordt weergegeven. U doet dit als volgt: Typ de naam van het feestdagenbereik.

  • Trek de twee van elkaar af.
  • In dit voorbeeld bevindt de begindatum zich in cel D13 en de einddatum in E
  • In dit voorbeeld bevindt de begindatum zich in cel D17 en de einddatum in E
  • Stel de notatie in op 1:

Probeer Microsoft Edge een snelle en veilige browser die is ontworpen voor Windows 10 Nee, aanhalingstekens en tekst. Verschil in jaren In dit voorbeeld bevindt de begindatum zich in cel D2 en de einddatum in E2, aantal weken per maand excel. Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners. U lost dat in de volgende stap op. Gebruik en-tekens, bedankt Aan de slag. Hebt u nog meer feedback. Hierdoor is de formule eenvoudiger te lezen.

Met d wordt het aantal hele dagen tussen de twee datums geretourneerd.

Verschil in weken

In Excel ziet er zo: Deze formule trekt de eerste dag van de laatste maand af van de oorspronkelijke einddatum in cel E17 Met 'jm' wordt het aantal resterende maanden na het laatste volledige jaar geretourneerd.

Het bovenstaande voorbeeld zou er in Excel als volgt uitzien: We doen dat door een ander soort formule te schrijven, die hierboven wordt weergegeven. In de formule wordt met de m het aantal volledige maanden tussen de twee dagen geretourneerd.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *