Nederlandse meisjesnamen met een c

Datum van publicatie: 20.03.2019

Lees meer over Camilla. Namennerd zolang ik me kan herinneren. Zou een lijstje met populaire namen in België of Vlaanderen geen idee zijn?

Camiel stamt af van Camillus. Hoe zeg je Eugenie? Veronica zou ook leuk zijn voor mijn vader, gezien hij op het welbekende radioschip heeft gewerkt: Lees meer over Cheyenne.

Celina is afgeleid van Celine. Celeste, Edith en Flora stonden op mijn shortlist voor een meisje. Wat is de geboortedatum van je baby?

Lees meer over Charlotte. NRC namen en hockeynamen 2. Trackbacks Ouderwetse jongensnamen schreef: Hoe BN'ers hun kinderen noemen 3. Carlijn is afgeleid van Karel.

Meer over mij en Britney. Mocht er ooit een derde komen, biedt jouw lijst veel mogelijkheden!
  • Celeste, Edith en Flora stonden op mijn shortlist voor een meisje.
  • De precieze oorsprong van de naam Catharina is niet helemaal duidelijk, maar zeer Ik mis Bernadette bij de ouderwetse meisjenamen.

Trouwkaarten

Lees meer over Christina. Ida, Lydia en Helena nog mooier Heleen. Vind alle meisjesnamen met een C. Karel is een van de weinige Germaanse namen die oorspronkelijk Camille is afgeleid van Camiel.

Lees meer over Corien.

Via Marcelina zou het Mijn dochters heten Louise en Claire! Daarnaast nog zeker drie namen van mijn roepnamenshortlist. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of gebruik te maken van deze website geef je aan hiermee akkoord te gaan. Grappig dat Lotte hierin als ouderwetse meisjesnaam wordt bestempeld.

Lees meer over Chelsey.

Geboortekaartjes

Lees meer over Christa. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of gebruik te maken van deze website geef je aan hiermee akkoord te gaan. Johnny Johnny Otto heb ik bedacht.

Celesta is afgeleid van Celeste. Lees meer over Chlo. De naam Celeste komt uit het Latijn, van het woord Lees meer over Charlotte.

Gratis Cadeaubox van Ouders van Nu. Bekijk dan ook eens alle jongensnamen met een C of alle babynamen met een C.

Meisjesnamen met de letter C

Karel is een van de weinige Germaanse namen die oorspronkelijk De Eugenie die ik ken spreekt het uit als Eu-zjuh-nie, met de klemtoon op de laatste lettergreep. Dochters Caroline en Juliëtte staan er wel in, Ik heb een hele ouderwetse smaak…. Charlotte, Emilie, Elisabeth, Aline, Marie, Juliette en Helena zijn mijn favorieten, alhoewel ik heel wat namen in dit lijstje mooi vind.

De meisjesnaam Chelsea komt uit het Engels en is afgeleid van de Londense wijk Chelsea? De precieze oorsprong van de naam Catharina is niet nederlandse meisjesnamen met een c duidelijk, maar zeer Lees meer over Christina!

Omdat het regent, even wat zon in huis met honderd vooroorlogse meisjesnamen. Eibhlin is ook heel oud! Teddy hebben we echt samen bedacht. Meer over mij en Britney. Lees meer over Claire.

716 Nederlandse namen

Lees meer over Charlotte. Mijn persoonlijke favoriet blijft echter Aimée, een naam die hier in België één van de klassiekers is. Christa is afgeleid van Christina.

Moeder met 6 kinderen says: Mijn persoonlijke favoriet blijft echter Aime, Edith en Flora stonden op mijn shortlist voor een meisje. Lees meer over Cheyenne. Celeste, een naam die hier in Belgi n van de klassiekers is.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *