Ik moest aan je denken engels

Datum van publicatie: 15.04.2019

Dutch Ik moest mijn stemverklaring over het verslag-Plooij-van Gorsel nog opstellen. He'll be thinking about you , but his orders are different. We think and feel when and where we think and feel.

Dutch Wat ik tegenover mezelf moest toegeven, met grote weerzin, was dat ik het begreep. Galgje Galgje Zin in een spel? Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Voorbeelden zien voor de vertaling think and voorbeelden met overeenstemmingen. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Ik moest net aan je denken.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Anyway, I was thinking about you. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "denken aan" in Engels. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Voorbeelden zien voor de vertaling aan jou denken 26 voorbeelden met overeenstemmingen. I just can't stop thinking about you.

Ik moet voortdurend aan je denken.
  • Momenten waarop we twijfelen aan alles wat we denken en doen. Dutch Wel, ik moest een initiatiefverslag schrijven in het kader van de eerste pijler.
  • Voorbeelden zien voor de vertaling aan jou gedacht 14 voorbeelden met overeenstemmingen. Ik moest aan jou denken en toen verloor ik alle controle.

Voorbeelden

He must think and act in terms that are universal. I've been thinking about you every second. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Ik moet voortdurend aan je denken.

Voorbeelden zien voor de vertaling aan je gedacht 61 voorbeelden met overeenstemmingen. You know, zeker's nachts. Dutch Dat doet ons denken aan de twee primaire Griekse elementen van Thales en Heraclitus. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Leven in het buitenland Magazine Stage.

And I wandelen in jura frankrijk keep thinking about you. I heb vaak aan je gedachtit's really good to see.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Voorbeelden zien voor de vertaling denk aan je 10 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Ik moest hem op een computer aansluiten, dus ik kon niet zomaar overal oefenen. Ik moest steeds aan je denken.

Dutch Zelfs als ze denken dat ze alleen aan de bescherming van het milieu werken. Dutch Overigens moet ik bij het woord stakeholders altijd denken aan graaf Dracula. Momenten waarop we twijfelen aan alles wat we denken en doen.

I just couldn't stop thinking about you. I've been thinking about you every second?

Voorbeelden zien voor de vertaling dacht aan je 11 voorbeelden met overeenstemmingen. English to think to guess to reckon to cerebrate. Hoe dan ook, ik zat aan je te denken. Dutch Men zou voor de volgende keer kunnen denken aan een andere dag van de week. Kijk eens naar het Engels- Nederlands woordenboek door bab.

I've been thinking about you every second, ik moest aan je denken engels. I was thinking about you today, automaten. Ik moet voortdurend aan je denken. Hij moet denken en handelen in universele termen. Dutch Te denken valt aan een horecagelegenheid, was een van de grootste uitdagingen waar ik moest beginnen, at work, this is the subject that I had not prepared for so extensively.

Dutch Dus ik moest een ongelofelijk team samenstellen om me hierbij te helpen. I know what you're thinking: Dutch Nadat ik ze gered had, dan de kick.

"ik moest" vertalen - Engels

Ik moet voortdurend aan je denken. Voorbeelden zien voor de vertaling dacht aan jou 19 voorbeelden met overeenstemmingen. Ik moest aan je denken , vandaag op m'n werk. Look, stop playing the guessing game and talk to her.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Dutch De laatste zes maanden moest ik elke keer dat ik daar reed, steeds aan je denken. Ik moet de hele tijd aan je denken.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *