Hallo hoe gaat het in het italiaans

Datum van publicatie: 16.04.2019

In neutrale situaties kun je het beste "salve" zeggen. Di is een voorzetsel dat onder andere "van," "naar," of "voor" kan betekenen.

Het gaat goed, dank je. Falar "Oi" em Italiano , Español: Dit was het theoretische deel van de cursus. Want zoals in elk land en in elke taal begint een conversatie met een vriendelijke groet! Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Welke manier je het beste kunt gebruiken is afhankelijk van de situatie waarin je iemand begroet. Indien dit niet zo is vindt je de vertalingen gemakkelijk terug in de cursus hierboven. Tot ziens formeel A presto  Tot hallo hoe gaat het in het italiaans. Iemand die je voor het eerst ontmoet begroet je met "piacere di conoscerti. Ook hier pas je de keuze van woorden en zinnen aan afhankelijk van de situatie waarin je je bevindt.

Iemand die je voor het eerst ontmoet begroet je met "piacere di conoscerti. Je gebruikt natuurlijk het juiste woord dat toepasselijk is bij de situatie waarin je je bevindt.
 • De meer beleefde versie zou zijn "conoscerla.
 • Torno subito     Ik ben onmiddellijk terug  Ripiti, per favore   Herhaal het alstublieft Ci sentiamo dopo     Ik praat later met je  Buon compleanno!

Inhoudstafel

Individueel studeren is niet doeltreffend aangezien je geen leerplan krijgt en niemand je feedback geeft. In het Italiaans heb je hier verschillende woorden voor. De meer beleefde versie zou zijn "conoscerla. Welke manier je het beste kunt gebruiken is afhankelijk van de situatie waarin je iemand begroet. Na een eerste begroeting gaat het gesprek meestal verder met 'Hoe gaat het met je?

 • Dit was het theoretische deel van de cursus.
 • Di is een voorzetsel dat onder andere "van," "naar," of "voor" kan betekenen. Dire Ciao in Italiano , Français:

Vraag hulp aan 1 van onze professionele docenten. De uitspraak van buongiorno is bwon dzjor-noo. Want zoals in elk land en in elke taal begint een conversatie met een vriendelijke groet. Een leuke dag gewenst Stai stia attento. Indien dit niet zo is vindt je de vertalingen gemakkelijk terug in de cursus hierboven.

Woordenschat

Het kan ook zelfstandig als begroeting gebruikt worden maar dat wordt niet zo veel gedaan. Afhankelijk van de tijd gebruik je een ander woord. De meer beleefde versie zou zijn "conoscerla.

De uitspraak van pronto is pron-too. De uitspraak van buongiorno is bwon dzjor-noo. Een leuke dag gewenst Stai stia attento. Om iemand welkom te heten zeg je "benvenuto. Standaard begroeting Iemand begroeten op een bepaald moment van de dag Andere begroetingen.

Vond je dit een nuttig artikel? Vanwaar bent u meneer? De uitspraak van pronto is pron-too.

 • Pronto is eigenlijk een bijvoeglijk naamwoord en betekent "klaar".
 • Vanwaar bent u meneer?
 • In deze les leer jij  groeten in het Italiaans.
 • Piacere di conoscerla spreek je uit als pja-tsjee-re die ko-no-sjer-laa.

In neutrale situaties kun je het beste "salve" zeggen. Je kunt pronto meer vergrijzing in nederland begroeting gebruiken als je gebeld wordt, maar ook als je zelf iemand belt.

Laten we eraan beginnen. Ben is afgeleid van het Italiaanse woord "buon," wat "goed" betekent, hallo hoe gaat het in het italiaans. Lees het aandachtig en kijk of je alles begrijpt. Hallo zeggen in het Italiaans 3 methoden: Maar je kunt er ook prima je vrienden of familie mee begroeten.

Iemand die je voor het eerst ontmoet begroet je met "piacere di conoscerti.

Rome - City by the river

Ook gaan we enkele veel gebruikte zinnen vermelden waarmee je een eerste gesprek kan voeren en op gang kan houden. Hieronder hebben we een aantal van de meest gebruikte Italiaanse begroetingen voor je beschreven. Ook hier pas je de keuze van woorden en zinnen aan afhankelijk van de situatie waarin je je bevindt. Want zoals in elk land en in elke taal begint een conversatie met een vriendelijke groet!

De telefoon neem je op met "pronto. Het gaat goed, dank je. Cookies maken wikiHow beter.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Nikki:

  Je kunt pronto als begroeting gebruiken als je gebeld wordt, maar ook als je zelf iemand belt. Na een eerste begroeting gaat het gesprek meestal verder met 'Hoe gaat het met je?

  Antwoord
 2. Coralie:

  Torno subito     Ik ben onmiddellijk terug  Ripiti, per favore   Herhaal het alstublieft Ci sentiamo dopo     Ik praat later met je  Buon compleanno! De meer beleefde versie zou zijn "conoscerla.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *