Restaurant de lange muur terneuzen

Datum van publicatie: 14.04.2019

Het buffet is vernieuwd jammer lag nu allemaal wat uit te drogen onder de warme lampen. Fijn dat het literflessen bronwater zijn.

Vieze bak met pindasaus en vieze bakken met desserts. Prima zaak met heel lekker eten voor wie van Chinees houdt. Mama van Danielle 32 punten. Nederland België Nederland Servië. Er is een buffet met voorgerechten gerookte zalm, tomaatjes, sushi, salades en vervolgens mag je 5x 2 gerechten kiezen van de kaart.

Hebben het ook al gehad dat ze de bestelling waren gaan halen dat de volgende serveerster ook weer al langs kwam om een bestelling restaurant de lange muur terneuzen te nemen. De vrouw bleef maar doorgaan over de menukaart en begreep niet dat wij daar bubble shooter classic gratis zin in hadden! Alleen of een grote groep, allemaal geen probleem.

Does this restaurant offer table service. This is a true Chinese food high quality restaurant. Serveersters kunnen er niets aan doen de vrouw des huize is een beetje naast haar schoenen gaan lopen.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Is dit restaurant gespecialiseerd in gerechten uit Szechuan?

Hoe was je ervaring?

Vind dat je er heerlijk kan eten wij gaan er bijna iedere zondag het menu van 3 personen halen voor 20 euro en dat is heerlijk en veel. Eten in de buffetten zou wel wat beter mogen zijn. Het eten was vers en zeer smaakvol, een echte aanrader.

Is dit restaurant gespecialiseerd in Kantonese gerechten? Vriendelijke bediening, niet opdringerig. Hoe was je ervaring? Is this a seafood restaurant?

Beste Chinees van Terneuzen, met afstand. Hebben echt super gegeten. Is this a seafood restaurant. Gisteren avond geweldig gegeten daar. TripAdvisor LLC is not responsible for content on external web sites.

Hotels travelers are raving about...

Mooi en gezellig restaurant, met een nieuw concept. Vergeleken bij andere zaken een wat klein aanbod aan verschillende gerechten. Wij zijn kleine eters. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Hier kom ik zeker niet weer te eten. Share another experience before you go. Does this restaurant specialise in Szechuan food. Is dit een plek waar je betaalt voordat je je bestelling ontvangt.

Contactgegevens

En ik ben het eens met de mensen dat ze veel te vaak lang komen om te drinken dat is behoorlijk vervelend. Is dit restaurant gespecialiseerd in Kantonese gerechten? Is dit een restaurant waar vis en zeevruchten geserveerd worden? Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.

It's a family place, snelle service. Correcte bediening, the place is full of locals and it's a good indicator!!. Hebben echt super gegeten. The price is fixed not expensive and you can eat as much as you want. Excellent restaurant de lange muur terneuzen good food and fair price Our friends have being their a couple and recommended it what we where very happy about and if we have the opportunity we would like to go back again The lady owner was very kind and help full!

Proeven wat je niet kent. We eat here reasonably often as there is plenty of variety and the food is good.

Jammer, het eten is prima, de gastvrijheid ook. All of the food was freshly prepared following our orders. All of the food was freshly prepared following our orders.

Voorheen kon je nog eens kiezen. Voor een prijs van Afgelopen zomer ging men het restaurant leegruimen terwijl er nog gasten zaten. De vriendelijke eigenaresse hield nauwlettend in de gaten of alles naar wens verliep.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Liesje:

    En voor afhaal hebben ze gewoon geen tijd meer als je ziet hoeveel mensen er in het restaurant zit vergeleken met vroeger. Deel op Facebook Deel op Twitter.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *