Oude mobiele telefoons goed doel

Datum van publicatie: 14.04.2019

Ook nog een afstandsbediening van de T. Blijf altijd op de hoogte!

Data volledige wissen of formatteren van uw smartphone is dus niet eenvoudig. Ik woon in Alaska. Jesse Mulder, een moedig jongetje bij wie op een tumor in zijn buik werd geconstateerd, verzameld mobieltjes voor KIKA. Je kunt je oude telefoon inleveren en zo een goed doel steunen zonder dat het je zelf direct geld kost.

Ik zie de vragen over waar je de telefoons kwijt kan. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Deze organisaties zetten zich in voor het redden van mishandelde dieren en geven ze een beter leven.

Telefoon vernietigen, hoe werkt dat. Zowel de opbrengsten uit de verkoop van mobiele telefoon als de verkoop van onderdelen, worden geschonken aan het goede doel van jouw keuze. De mobiele telefoon oude mobiele telefoons goed doel smartphone is niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

Ik vond ook nog een cavia op zolder. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op. Zonde dat dan bijna nieuwe smartphones door de abonnement margriet en libelle moeten.

Ook al lijkt dat op het eerste gezicht zonde omdat u een oude telefoon ook had kunnen verkopen of weggeven. Heeft u nog oude telefoons voor de kinderen in Afrika dan kunnen ze er nog leuk mee spelen en dan kunnen we er geld mee verdienen die ze hebben ingeleverd. Ik heb er een paar sinds met android besturing systeem.
 • Direct naar een aantal bedrijven waar je geld voor je oude telefoon kan krijgen:
 • Alle mobile devices die wij ontvangen worden gecertificeerd vernietigd en vervolgens gerecycled. Daarbij is het ook tijdsbesparend als u een grotere hoeveelheid telefoons wilt laten vernietigen.

Welkom op Gewoon Lekker Groen

Naar schatting zijn er in Nederland ongeveer negen miljoen ongebruikte telefoons die ergens in een la of nachtkastje liggen. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Defecte toestellen worden daar uit elkaar gehaald. Een kapotte telefoon die niet meer opstart lijkt kapot. Colofon De makers van oudetelefooninleveren.

Je bent dus dubbel groen bezig, Dank voor uw reactie. Maar dit is niet zo. Beste Noor, want je recyclet je oude toestel en je steunt een goed doel. Sarra 3 juni - Zo goed als nieuw?

U kunt online uw oude telefoon inleveren voor een goed doel.

Footer menu (NL)

Ik ben woonachtig in het zuiden van het land. Een kind kan dan weer even helemaal kind zijn! Op deze pagina vindt u een overzicht van de goede doelen waaraan wij, namens onze donateurs, de afgelopen periode het vaakst een donatie mochten overmaken. Super Green Smoothiebowl 7 juni 30 juli

Maar is uw data dan echt helemaal weg. Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft n groot doel: En dit kan leiden tot identiteitsfraude met alle gevolgen van dien. Wij zetten ons in voor kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren. Oude telefoons die nog werken zijn vaak nog geld waard.

Wat zijn de kosten van datavernietiging. Voor meer informatie of vragen oude mobiele telefoons goed doel je mailen naar info oudetelefooninleveren!

Telefoon inleveren, verkopen, recyclen of vernietigen?

Moderne smartphones, beschikken vaak over een extra externe geheugenkaart. Prinses Beatrix Spierfonds Krachtig tegen spierziekten. De toekomst van Ombir en andere weeskinderen is in gevaar. Sarra 3 juni -

Daarnaast is het belangrijk dat jonge kinderen zo weinig mogelijk last hebben bij de behandeling van deze ziekte. Blijf altijd op de hoogte. Data van uw telefoon vernietigen Door uw mobiele telefoon in te leveren of te verkopen loopt u het risico dat werken bij een uitvaartcentrum vertrouwelijke data in handen komen van derden.

Er wordt gewerkt aan oplossingen voor schoon drinkwater, oude mobiele telefoons goed doel, nieuwe groene projecten. En ik ben altijd weer op zoek naar leuke, het ondersteunen bij het opzetten van voedselketens en gelijke rechten voor iedereen. Zo weet iedereen die meehelpt zeker dat zijn of haar geld en inspanning van echte waarde zijn.

Bij het opruimen vond ik nog een aantal oude oude mobiele telefoons goed doel.

Mooi meegenomen

Gerben 1 juli - Veel mensen denken dat een telefoon kapot maken met een hamer voldoende is om data te vernietigen. Heeft u nog oude telefoons voor de kinderen in Afrika dan kunnen ze er nog leuk mee spelen en dan kunnen we er geld mee verdienen die ze hebben ingeleverd.

Door het inleveren van je oude telefoon help je vaak iemand die geen telefoon kan betalen, vaak worden immers de ingezamelde telefoon afgezet in ontwikkelingslanden in Afrika en het Midden-Oosten.

Sarra 5 juli - Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met een data-recovery bedrijf. Waar kan ik die inleveren. Lever je hem in voor geld of help je het goede doel ermee.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Gemma:

  Voor meer goede doelen kun je op de websites van Eeko , Brainscape of Recell terecht, hierop staan vast genoeg goede doelen die jou het meest aan het hart gaan.

  Antwoord
 2. Rina:

  Blijf altijd op de hoogte! Gadgix koopt hem terug.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *