Hoe maak je een email aan

Datum van publicatie: 15.03.2019

Waar kan ik instellingen voor mijn Wordpress website beheren? Is hiermee je vraag beantwoord? Hoe koppel ik mijn domeinnaam aan een gratis webbouw pakket?

Wat zijn de regels bij het afsluiten van een webhosting pakket? Hoe koppel ik mijn domeinnaam aan Google Apps? Hoe kan ik handmatig een back-up uitvoeren? Waarom is mijn website offline? Er ging iets mis met het zoeken. Kan ik een domeinnaam verhuizen?

Kan ik mijn hosting pakket downgraden. Wat is een internal server error. Waar vind ik de inloggegevens voor DirectAdmin. Op wat voor server komt mijn website te staan. Welke domein extensies kan ik registreren. Hoe kan ik Wordpress, Joomla of Prestashop installeren op mijn webhosting.

Wat kan ik doen met een domeinnaam? Kunnen jullie mij helpen met het bouwen van mijn website? Het SSL certificaat voor mijn website werkt nog niet, hoe kan dat?
 • Download hier de Domeinwinkel handleiding  en krijg antwoord op al je vragen. Hoe kan ik eerst offline mijn WordPress website testen?
 • Waarom is mijn website offline?

Neem het allemaal met je mee

Het SSL certificaat voor mijn website werkt nog niet, hoe kan dat? Hoe koppel ik mijn website elders aan mijn domeinnaam? Wat kost het verhuizen van een domeinnaam? Hoe beveilig ik mijn website? We komen er zo spoedig mogelijk op terug. Hoe pas ik in 1 keer de domeinhouder van meerdere domeinnamen aan? Kan ik de whois gegevens verbergen?

 • Hoe stuur ik e-mail via mijn domeinnaam door naar een ander e-mailadres?
 • Hoeveel FTP accounts kan ik aanmaken? Naar welke map moet ik mijn website uploaden?

Wat is het verschil tussen de 'Ruimte' en 'High Performance' webhosting variant. Hoe verhuis ik mijn. Hoe kan ik meerdere FTP accounts aanmaken. Hoe start ik met mijn eigen WordPress blog. Kan ik mijn hosting pakket downgraden? Mijn schijfruimte is bijna vol, wat nu.

Dat is handig

Ik heb mijn website gepubliceerd met FTP dus waarom zie ik mijn website nog niet? Hoeveel FTP accounts kan ik aanmaken? Hoe beveiligt Domeinwinkel mijn WordPress website?

Ik kan niet bij mijn DirectAdmin omgeving komen maar wel bij de website, hoe kan dit. Kan ik een domeinnaam verhuizen. Welke voordelen biedt mijn WordPress webhosting. Hoe weet ik welke webhosting ik nodig heb! Hoe kan ik mijn WordPress website sneller maken.

Eén account is alles wat je nodig hebt

Hoe registreer ik een domeinnaam? Probeer het nog eens. Kunnen jullie mij helpen met het bouwen van mijn website? Wat kan ik met de persoonlijke actiecode in mijn Domeinwinkel account? Domein Check Kijk snel of jouw ideale domein nog vrij is www.

 • Wat is een MySQL database?
 • Alle belangrijke acties die je kan doen in je Domeinwinkel account of de DirectAdmin beheeromgeving kan je stapsgewijs terugvinden.
 • Ik heb een SSL certificaat nodig voor mijn website, hoe stel ik dit in?
 • Hoe log ik in op mijn Wordpress admin omgeving?

Iemand anders beheert mijn website, hoe kan ik deze persoon toegang geven. Hoe maak ik mijn MySQL-database aan. Hoe hoe maak je een email aan ik mijn website online.

Hoe pas ik een hostfile aan zodat ik mijn site op een andere server kan testen. Hoe start ik met mijn eigen WordPress blog. Hoe kan ik mijn WordPress website sneller maken.

Hoe wijzig ik de gegevens gekoppeld aan mijn domeinnaam.

Beste van DatKanIkZelf.nl

Kunnen jullie mij helpen met het bouwen van mijn website? Hoe weet ik welke webhosting ik nodig heb? Hoe verhuis ik mijn.

Waarom krijg ik een error als ik mijn website open. Wanneer wordt mijn domeinnaam verhuisd naar Domeinwinkel. Wat zijn de kosten voor het registreren van een domeinnaam.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Cyanne:

  Hoe kan ik mijn webshops beveiligen? Waarom is mijn website offline?

  Antwoord
 2. Quenten:

  Wat kan ik met de persoonlijke actiecode in mijn Domeinwinkel account? Is hiermee je vraag beantwoord?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *