Griek bergen op zoom athene

Datum van publicatie: 12.04.2019

De Werd Distributie Slingerweg 6. Welke plekken zou je bezoeken als je in Athene zou zijn? Heel vaak bij dit Griekse restaurant gegeten.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding? Deze keer op een donderdagavond gegeten. Tijd om een leuk plekje te reserveren in ons gezellige restaurant! Grieks restaurant is me zeer bekend en mijn favoriet. Waar start jij jouw weekend? We wilden een dessert bestellen. Grieks Restaurant Athene added 3 new photos.

Natuurlijk bij Grieks Restaurant Athene. Vervolgens moesten we bijna een uur op onze bestelling wachten. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. De borden worden mooi opgemaakt. We waren met vrienden en toen er een luidruchtig vrijgezellenfeest achter ons ging zitten hebben we een andere griek bergen op zoom athene gevraagd.

  • Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Één uurtje minder slaap maar vanaf morgen een uurtje langer licht!
  • Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan? Al jarenlang met veel plezier hier gegeten.

Contactgegevens

Wij zijn uiteraard gewoon geopend en staan voor jullie klaar! Grieks restaurant is me zeer bekend en mijn favoriet. Jullie laten je toch zeker niet tegen houden door een beetje sneeuw?

Lieve Facebookvrienden, in dit menu wensen wij iedereen nogmaals een gelukkig en we hopen jullie weer allen te mogen begroeten in ons restaurant in ! Als je naar de toiletten loopt kan je zo de keuken in kijken, dus daar valt ook niets aan op te merken.

Door onze jarenlange passie in de gastronomie is er een uitgebreide, verfijnde menukaart tot stand gekomen. Reserveer nu je tafel voor het Paasweekend!

Wat leuk dat je zoons zo genoten hebben, we zien jullie graag weer snel terug. Cafe Huppeldepup grote markt. Grieks Restaurant Athene March 3. Vis en zeevruchtenGrieks, Peter Norvig, maar de intieme sfeer blijft behouden doordat het smal griek bergen op zoom athene. En dan zeker ook nog de drukte in voor de boodschappen Kijk eens wat een mooie review van Leonard Neal: Over 2 weken is het alweer Pasen.

Een gezellig avondje uiteten gaan om even te ontspannen is altijd belangrijk, vooral nu de vakantie is afgelopen en de dagelijkse bezigheden weer volop zijn begonnen. Eten is ook heerlijk. Volgend weekend is het Pasen! De bediening is zeer goed en niets aan op te merken.

De ouzo staat uiteraard klaar voor jullie. Grieks Restaurant Athene February 28 ! Volgend weekend is het Pasen. We kregen en hadden alle tijd om rustig te genieten van dit smaakvol restaurant.

Heb je de hele week op een duf kantoor gezeten.

Hoe was je ervaring?

Reserveren kan op - Restaurant Hemingway Grote Markt Heb jij ook al plannen gemaakt? Cafe Bazen Grote Markt

Enkele minuten later kwam een man van de bediening aan onze tafel en ik heb hem hetzelfde verteld als tegen de vrouw. Bovendien is de gastheer erg vriendelijk. Zien we jullie straks. De ontvangst is funny quotes about relationships ending vriendelijk, de sfeer onder de collega's is goed en dat werkt door op de gasten.

Grieks Restaurant Athene added 2 new photos. We hebben van begin tot eind genoten van elkaar maar bovenal van het eten en de goede bediening. Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. Email or Phone Griek bergen op zoom athene Forgot account.

Kom eten bij Grieks Restaurant Athene in Bergen op Zoom!

Welke plekken zou je bezoeken als je in Athene zou zijn? Als voorgerecht gebakken mosselen met knoflook en peterselie, dit was smakeloos, droog, keihard en duidelijk uit de diepvries.

Grieks Restaurant Athene March 23 ·.

TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties, dit mede dmv automatische, griek bergen op zoom athene. Wat leuk dat je zoons zo genoten hebben, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen. Je kan al reserveren: Ook belangrijk om te vermelden is dat de toiletten zeer schoon zijn, we zien jullie graag weer snel terug.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Nourdine:

    Athene Is dit uw bedrijf? Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *