Fotos overzetten van iphone naar asus laptop

Datum van publicatie: 13.04.2019

Hetzelfde als het gebruik van Windows AutoPlay om foto's van iPhone naar laptop, je nodig hebt om het scherm van de iPhone te ontgrendelen en tik op "vertrouwen" in de "Trust deze computer" pop-up aan de telefoon voor de iPhone te laptop foto overschrijving op MacBook.

U kunt foto's van uw iPhone, iPad of iPod touch importeren naar uw Mac met behulp van de Foto's-app, zonder iCloud-foto's te gebruiken. En hoe krijg ik deze foto's wel overgezet op de pc?

Controleer nu uw iPhone-scherm. Ik heb gig aan foto's en videos op mijn iPhone staan. Hetzelfde als het gebruik van Windows AutoPlay om foto's van iPhone naar laptop, je nodig hebt om het scherm van de iPhone te ontgrendelen en tik op "vertrouwen" in de "Trust deze computer" pop-up aan de telefoon voor de iPhone te laptop foto overschrijving op MacBook.

Plaats een Opmerking 3 Opmerking. In onderstaand overzicht laat ik zien wat de voordelen en nadelen zijn van deze drie verschillende diensten. Lees hoe u foto's en video's overzet van uw iPhone, iPad of iPod touch naar uw Mac of pc.

Bij het kopiëren van foto's als ik de iPhone al überhaupt herken stopt hij op willekeurige momenten, zonder foutmelding.

Schakel "Importeer automatisch" in. Dit kan veel tijd gaan kosten, wat je natuurlijk veel liever uitbesteedt aan een app. Als de camera's steeds beter en beter in de nieuwere generatie iPhone, de foto's en video's genomen met de iPhone steeds meer en meer een prachtig. Hoe om foto's van iPhone naar laptop met Windows Voor de overdracht van foto's van de iPhone naar Windows laptop, fotos overzetten van iphone naar asus laptop, Neem ontgrendelen van de iPhone met het wachtwoord of het touch-ID en het vertrouwen van de laptop waarop je gaat naar de iPhone foto's overbrengen.

Kies vervolgens de map waaruit je wil synchroniseren.

Importeer uw afbeeldingen direct naar een map op uw Mac met Image Capture. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden.

Bij het kopiëren van foto's als ik de iPhone al überhaupt herken stopt hij op willekeurige momenten, zonder foutmelding. De tijd die dit in beslag neemt is afhankelijk van de netwerksnelheid, het aantal foto's in de wachtrij en andere factoren.

Heb je de functie 'iCloud Foto-bibliotheek' ingeschakeld op je iPhone? De andere mogelijkheden, via iCloud for Windows of iTunes heb ik nog niet geprobeerd, zou het het liefst via methode 1 blijven doen. Kies vervolgens de map waaruit je wil synchroniseren. Hopelijk kunt u mij helpen want dit is vrij vervelend. Op m'n telefoon staan nog veel meer foto's, maar die laat ie niet zien in m'n internal storage en mis ik nu dus ook op m'n pc.

 • Lees hoe u foto's en video's overzet van uw iPhone, iPad of iPod touch naar uw Mac of pc. Beste , Ik heb een probleem met het overzetten van data van de iphone 6 naar de iphone 7:
 • Op m'n telefoon staan nog veel meer foto's, maar die laat ie niet zien in m'n internal storage en mis ik nu dus ook op m'n pc.

Tips Als je probeert handmatig een foto te downloaden die eerder al automatisch was overgezet geeft iPhoto aan dat het om dezelfde foto gaat. Een  nadeel  van Dropbox is dat je ook maar 2GB aan ruimte krijgt, fotos overzetten van iphone naar asus laptop.

Het is bij mij echt een totale ramp. Als je alles wilt importeren klik je op de knop "Foto's importeren". In dit artikel leggen we verschillende methoden uit, zodat je volgend weekend weer klaar bent voor nieuwe kiekjes. Tik op 'Vertrouw' om door te gaan.

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Het is bij mij echt een totale ramp. Download iCloud voor Windows  en open het programma. Selecteer de foto's die u wilt importeren van de iPhone. Als je foto's hebt geselecteerd is de knop "Importeer selectie" blauw.

Windows 10 File Explorer File Explorer is een ingebouwde functie van de Windows PC waarmee u bestanden kunt bekijken en beheren op uw apparaten en schijfstations. Importeer uw afbeeldingen direct naar een map op uw Mac met Image Capture. Om een succesvolle verbinding te verkrijgen, gelieve uw iPhone en PC op hetzelfde Wi-Fi netwerk in te stellen. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden, fotos overzetten van iphone naar asus laptop.

Het kan liggen aan het feit dat je scherm nog vergrendeld is als je de iPhone hdr photography software free download je computer koppelt? Op uw Mac wordt de app Foto's automatisch geopend.

Hoe om foto's van iPhone naar laptop met Windows

Daarna kunt u de items selecteren die u wilt overbrengen naar Windows Als ik volgens methode 1 de stappen volg, gaat het mis bij het klikken op Internal storage. Vond je dit een nuttig artikel?

 • Neem contact op met de leverancier  voor meer informatie.
 • Laten we eens kijken hoe het werkt.
 • Hoe te downloaden foto's van iPhone naar Laptop met Mac Methode 3:
 • In onderstaand overzicht laat ik zien wat de voordelen en nadelen zijn van deze drie verschillende diensten.

Ik download al geruime tijd mijn foto's naar onze PC? Tik op 'Vertrouw' klassieke muziek den haag door te gaan. Misschien kunt u het eens proberen. Selecteer de foto's die je wilt importeren. Met een Apple die ik zelf ook gebruik Maar wat is nou de meest handige manier om dit te doen. Download dan de nieuwste versie van de iTunes website. Het kan liggen aan het feit dat je scherm nog vergrendeld is als je de iPhone aan je computer koppelt.

Kies waar u uw foto's en video's wilt bewaren

Dubbelklik, op het pictogram voor uw iPhone. U kunt foto's van uw iPhone, iPad of iPod touch importeren naar uw Mac met behulp van de Foto's-app, zonder iCloud-foto's te gebruiken. Als we alle aspecten in overweging nemen, is AirMore uw beste keuze.

Importeren naar uw pc U kunt foto's naar uw pc importeren door uw apparaat aan te sluiten op uw computer en de Foto's-app van Windows te gebruiken:. Dit kan alleen op de Mac en het is vooral handig als het maar om een paar foto's gaat.

Volg hiervoor de onderstaande stappen. Maar wat is nou de meest handige manier om dit te doen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Jari:

  Hoop dat dit helpt. Dit betekent dat als je iPhone een keer crasht, je zeker weet dat je nog een goede backup die je straks weer meteen kunt terugzetten.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *