Endometriose en zwanger worden forum

Datum van publicatie: 16.04.2019

Misschien dat je in het begin de meeste kans maakt om nog zwanger te raken. Rechtsonderin de buik, waar ik doorgaans altijd last heb. Het enige wat ik tijdens die pijnaanvallen kon doen was op het toilet gaan zitten.

Een beetje gerustgesteld ben ik nu wel. Babykalender Hoe oud is je baby? Alles over complicaties tijdens de bevalling. Alles over de babyuitzet. Ik ben net een maand gestopt met de nuvaring. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, maar mijn eerste zoontje is kerngezond geboren terwijl ik toen ook zoveel last had!

Mijn cyste is zelfs kleiner geworden nu… Esk. Mijn Ouders van Nu Bekijk alle artikelen. Ik ben heel bang geweest toen in het begin. Hoi Fleur, Ook ik ben bekend met endometriose. Alles over prenataal onderzoek. Bij elke gezonde, jonge vrouw verdikt het slijmvlies in de baarmoeder zich maandelijks.

Maar ik wacht volgende week eerst even af.

Ga naar pagina ...

Dit gebeurt omdat de baarmoeder zich voorbereidt op een mogelijke zwangerschap. Voor hetzelfde geld ben je gewoon heel gevoelig aan het oprekken van de baarmoeder, is alles in orde en heb je binnen 40 weken een klein wonder in je armen! Bij elke gezonde, jonge vrouw verdikt het slijmvlies in de baarmoeder zich maandelijks. Het is een kwestie van 6 gooien. Zodat andere zaken dan toch uitgesloten kunnen worden?

 • Mijn endometriose zit tussen de baarmoeder en de endeldarm, op een plaats waar het moeilijk te opereren is.
 • Babykalender Hoe oud is je baby? Profiteer van last minute prijzen bij Center Parcs!

Ik denk wel dat ik een lichte graad heb. Voor de pijn had ik naproxen en tramadol. Ik herinner me een dag dat ik voor de klas stond en hetzelfde gevoel had.

Misschien dat je in het begin de meeste kans maakt om nog zwanger te raken. Alle categorien Bekijk alle artikelen.

Wat is endometriose?

Mijn Ouders van Nu Bekijk alle artikelen. Maar nu ik nog steeds last heb begin ik weer te twijfelen of het niet iets anders is Ik ben heel bang geweest toen in het begin. Du misschien dat ik dankzij mijn eerste zwangerschap geen last meer heb.

Ik heb wel een positief verhaal voor je. Mijn nuvaring is eruit omdat we een pop up blocker uitzetten safari op zwangerschap willen lopen en het eigenlijk endometriose en zwanger worden forum niet plannen.

Zij heeft een hele ernstige vorm en haar kansen op een spontane zwangerschap zijn echt nul. Symptomen van endometriose Veel vrouwen met endometriose ervaren een heftige menstruatiepijn! Clomid slikken voor een betere eisprong.

Voeg nog een kind toe?

Over Brabbels

Mijn cyste is zelfs kleiner geworden nu… Esk. Het is wel verstandig om een kinderwens niet te lang uit te stellen, mocht het toch moeilijker gaan maar nogmaals, dat weet je niet vantevoren.

Mijn Ouders van Nu Instellingen wijzigen Uitloggen. De een ligt iedere maand krom van de pijn en kan zonder problemen zwanger worden en de ander heeft nergens last van, maar daar lukt het niet bij. Dus ik ben benieuwd hoe het allemaal zal lopen!

Kadootje voor de juf knutselen zal dan wel iets meer betalen omdat je niet bent doorverwezen, maar dat trok ik me allemaal niet aan. Vergeet niet dat je met endo een verhoogde kans op een buitenbaarmoederlijke zwangerschap hebt. Voor de pijn had ik naproxen en tramadol! Ook kan de endometriose gaan zitten op een eierstok waardoor deze het eitje niet kan loslaten.

Alle forums Bekijk alle artikelen, endometriose en zwanger worden forum. Ook het oprekken van de baarmoeder kan net iets gevoeliger zijn bij mensen met endometriose, door endometriose en zwanger worden forum endo zelf of als je eerder al geopereerd werd door littekenweefsel.

Dus procent zeker weet ik het niet al duidt alles erop hoor. De gyn waar ik nu bij ben is super gespecialiseerd in endomtriose op de darmen etc.

Twee maanden later was ik zwanger. Baarmoeder of eierstokken verwijderen Een andere mogelijke behandeling is chirurgisch ingrijpen. Haar andere eileider hebben ze toen schoongemaakt. Dank jullie allemaal voor de berichten.

Endometriose hoeft niet te leiden tot verminderde vruchtbaarheid. Dit wordt ook wel een chocoladecyste genoemd, vanwege de donkerbruine kleur van het bloed dat er in zit. Het moet heel zwaar zijn vooral voor de vrouw.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Nilgün:

  Dit kan voor irritatie zorgen, met ontstekingen en pijnklachten als gevolg. Zij hebben medisch en prinicipieel gezien toen besloten geen ivf meer te doen… de kans dat het al zou lukken zou echt heel klein zijn en ivf is niet niks.

  Antwoord
 2. Muriël:

  Hij gaf toe dat mijn vorm van endometriose zijn kundigheid te boven ging.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *