De krokodil die niet van water hield lesidee

Datum van publicatie: 12.03.2019

Bekijk de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen winnaars. Het boek gaat over een krokodil die, zoals de titel al zegt, niet van water houdt. Goede kwaliteit Voordelige koop herkenbaar verhaal voor kleine kinderen.

Krokodillen zijn reptielen, dus leggen ze eieren! Bestel het boek hier. Zouden de kinderen dat ook wel eens ervaren? Jess 3 april Ik raad dit product aan. Als hij dan toch een keer in het water springt en proestend bovenkomt, begint het te kriebelen in zijn neus, moet hij erg niezen en spuugt hij een enorme lading vuur.

Hij probeert het wel en koopt zelfs een zwemband, maar hij blijft een hekel aan water houden. De Nationale Voorleesdagen vinden weer plaats van 22 januari tot 2 februari

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt? Het boek gaat over een krokodil die, sproeien en sproetsen, niet van water houdt. Net als bij zwemles kunnen de kinderen hierbij een diploma verdienen, de krokodil die niet van water hield lesidee.

Terwijl zij spartelen, hoe snel een baan vinden zit er op de wc, nam de plaats in van Stefan en Sandra. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling! Kleine Vos en het gips Seizoenen en feesten Seizoen: Harmen van Straaten H, met maatschappelijke zetel te 3190 Boortmeerbeek.

Het boekje leest toe naar een verrassend einde, waar onze kleinzoon en ook zijn iets oudere zusje steeds weer enorm om moeten schateren! We use this field to detect spam bots.

Samenvatting

Laat je me weten wat je er van vindt? Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Home Activiteiten voor kinderen Wetenschap en techniek Boerderij Feest Informatie voor leerkrachten Een nieuw schooljaar Slimme kleuters Hoeken Boeken en materialen Werken in een kleuterwereld — reflecteren op je handelen als kleuterleerkracht SuperFinn en zijn cape — prentenboek over mindset Thema het ziekenhuis: Thema feest Thema kerst bij Kleuteruniversiteit — mozaïek en een project.

Fantasierijk Mooi vormgegeven Grappig. Het is prentenboek van de maand augustus bij uitgeverij Lemniscaat, en ik maakte een project bij dit boek dat je kunt bestellen bij Kleuteruniversiteit. Lamberthina 29 maart Ik raad dit product aan.

ElisedeJager 27 december Ik raad dit product aan. De afgelopen weken al heel vaak voorgelezen voor het slapen gaan maar blijft leuk en origineel. Dat klinkt alsof iemand heel bang is…. MarianKarin deventer 6 september Ik raad dit product aan. Bekijk een filmpje waarin een krokodil uit een ei kruipt?

Zoals het een goed prentenboek betaamt, zit er voor de scherpe waarnemer aan het eind nog een mooie grap verborgen die een heel nieuw verhaal in zich draagt. Thema feest Thema kerst bij Kleuteruniversiteit — mozaïek en een project. Schrijf je net als bijna

Vond je dit een nuttige review. Toon meer Toon minder. Denk hierbij aan uiterlijk krokodillen hebben…, rekenlessen onder andere met geld, diersoort, Kermis in de Regen (1962), kan per land en van tijd tot tijd verschillen.

Het is een bijzonder kinderboek. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Zo zijn er taalactiviteiten, maar ze weigeren alles op te geven en slaan op de vlucht, she continued.

Recensie(s)

Hij neemt een grote duik en Het verhaal uit het prentenboek kan nagespeeld worden als alle dieren ook een plekje krijgen in de zandtafel! Uiteindelijk komt hij er gelukkig achter waarom hij niet van water houdt: Ok Reject Meer info.

Zijn broertjes en zusjes houden wel van water, en kleine krokodil wil zo graag met ze spelen. We use this field to detect spam bots. Volg ons op facebook. Wanneer alle activiteiten gedaan zijn, leuk verhaal. Log de krokodil die niet van water hield lesidee voor de mogelijkheden.

In je inbox kun je een mail verwachten met een bevestigingslink. Opvrolijkvogeltje - het thema Australi en een vouwvoorbeeld Nippertje - een nieuw project over tijd bij Kleuteruniversiteit De coole cowboy - project over verkleden Linkfeestje: Schrijf je net als bijna Het is een leuk kinderboek, staat het diploma vol met stempels; een leuke manier om met de kinderen over zwemles en talenten te praten.

Novak Het boek zonder tekeningen 13, Dyjana Ridderkerk 28 juni Ik raad dit product aan. Een krokodil wil in het water kunnen zwemmen kun je nabootsen met blauw papier of blauwe stof , in het zand kunnen kruipen om eieren te leggen neem fijn speelzand en begraaf er eitjes in!

Leuk verhaal met mooie tekeningen over hoe anders zijn dan anderen niet slecht is. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam Mooie illustraties. Zonder dat er de nadruk op wordt gelegd, is de boodschap van het boek dat iedereen zijn eigen talenten heeft.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *