Blauwe ogen groter laten lijken

Datum van publicatie: 01.02.2019

Door Miranda op 6 januari Door Ise op 6 januari Als je het goed uitvaagt gaan je ogen echt knallen!!

Grote kijkers doen het altijd goed: Wat ik doe om ze nog blauwer te laten lijken: Ik maak mijn ogen op met een bruine kleur.

Haha [Beantwoorden] Vera Camilla antwoordt op 6 januari om Als je het goed uitvaagt gaan je ogen echt knallen!!

Door Sheela op 6 januari Door kirsten op 6 januari Kan natuurlijk een kwestie van smaak zijn. Het helpt echt krijg vaak complimentjes!!!. Dus dit is cker handig voor mij.

Staat je goed deze make up! Je bent helemaal geweldig:

Oogschaduw Voor Grote Ogen

Door Miranda op 6 januari Maxime [Beantwoorden] Vera Camilla antwoordt op 6 januari om Beste Vera,m Je kan mooi make up aanbrengen, echter vind ik dat je voor dagelijkse looks wel veel draagt qua visagie. Door Maxime op 6 januari Ik heb chinese oogjes dus ik ben er niet zo mee bezig om mijn ogen groter te laten lijken, want ik vind het niet echt mooi bij mij….

Door Nienke op 6 januari Alle vragen en oplossingen zullen, met een beetje geduld, een plaatsje op deze pagina's krijgen zodat iedereen ze kan lezen.

Oogmake-up Voor Blauwe Ogen. Ik neem wel wat tips mee in het vervolg dat ik me opmaak. Door Nina op 6 januari. Door Lifesplash op 6 januari Ik weet niet of ik grote of kleine ogen heb, maar ik vind de look heel erg mooi.

Categorieën

Ik heb chinese oogjes dus ik ben er niet zo mee bezig om mijn ogen groter te laten lijken, want ik vind het niet echt mooi bij mij…. Als je ook voor een witte oogschaduw gaat kun je ook voor een lichtbruine eyeliner gaan daarover meer verderop in dit artikel.

Wauw, de donkere kleur in de crease is zo pretty. Notify me of follow-up comments via e-mail.

Kun je ook een keer een filmpje maken over hoe je je ogen kleiner kan laten lijken. Als je ook voor een witte oogschaduw gaat kun je ook voor een lichtbruine eyeliner gaan daarover meer verderop in dit artikel. Je filmpjes zijn echt leuk om naar te kijken.

Wat een prachtige look. Een rose kleur werkt ook goed. Alvast bedankt, julie   de oplossing: Het is verder van belang bij het lezen van de vragen en antwoorden goed te beseffen dat het adviezen van de lezeressen en geen doktersadvies betreft, blauwe ogen groter laten lijken.

Eyeliner Aanbrengen Voor Grote Ogen

Mag ik vragen waar je die trui vandaan hebt? Ik had de video vanacht al gezien op youtube… super mooie look ik gebruik die ook nog wel vaak maar dan met wit en bruin. Behalve als je van die enge kikkerogen krijgt. Ik heb kleine ogen, want mijn moeder is kwart Chinees en dat zie je toch wel terug aan mijn ogen, helaas.

Je kunt ook kiezen voor een blauwe eyeliner om je ogen groter te laten lijken. Ik twijfel toch ook wel vaak met witte blauwe ogen groter laten lijken, maar blue and white porcelain lyrics dat vaak toch iets minder mooi. Nora antwoordt op 6 januari om Ik vind dit je duidelijkste tutorial tot nu toe. Ziet er goed uit [Beantwoorden]. Kun je ook een keer een filmpje maken over hoe je je ogen kleiner kan laten lijken.

Wel een handige tutorial.

Door ChantalAngel op 6 januari Ik heb blond haar en groene ogen Wil je me alsjeblieft helpen xx drankje wel!!!! Door Loes op 6 januari

Ik vind dat pikzwarte vaak ook niet heel erg mooi staan op de waterlijn. Ik maak eigenlijk altijd mijn gehele ooglook matte en ik gebruik een shimmer higlighter in mijn binnenste ooghoek. Gebruik een donkere tint oogschaduw aan de buitenkanten van je oogleden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Hayat:

    Home Beauty Forum grote blauwe ogen Het probleem:

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *