Wie is de mol diederik

Datum van publicatie: 15.04.2019

In de rechtbank is Sanne er na de getuigenissen van Jeroen, Roos en Diederik als de kippen bij om Jeroen de leugenaar te noemen. Is Roos de Mol? En wacht eens, staat die mannetjesbever nou symbool voor Jeroen, de vrouwtjesbever voor Roos en de babybevertjes voor de juryleden?

Net als Sanne is  Sigrid extreem verdacht in de papierfabriek. Er is iets fout gegaan. Op een gegeven moment komt er een lichtbruine bever bij. Sanne  verdient geld tijdens de kermisopdracht, oké oké. Wie is de Mol Wie is de Mol Bedankt voor uw aanmelding.

De kijkcijfers van zaterdag 26 januari. In de test lijkt Sanne daarom vooral vragen op Jochem in te vullen, maar ook licht te spreiden richting Thomas. Is Roos de Mol. In aflevering 8 deden de makers geen enkele moeite meer om hem verdacht te maken: Bedankt voor uw aanmelding.

Maar voor de rest blijft ze zich ontzettend mollerig gedragen. Jochem is niet zo goed te peilen. Nadat Sanne het overtypen heel vaak verkeerd heeft gedaan, bakt Sigrid er ook niets van.

Wie is de Mol?-analyse: vliegt Diederik vlak voor de finale uit het spel?

Thomas is net als vorige week ietwat onopvallend. In de eerste opdracht verdwijnt hij, waardoor hij geen rol kan spelen in de kermisopdracht. Is Imanuelle de Mol? Wie is de Mol Wie is de Mol Als hij dan in de rechtbank weer terugkeert bij de groep, voert hij zijn taak goed uit: Maar misschien wel met stip op één: De makers zullen immers in de montage van alles uitgehaald hebben om de drie finalisten allemaal te framen als potentiële Mollen - dat is wel zo spannend.

  • Wie is de Mol? Naar huis voor broertje.
  • Er is een mail verstuurd naar het ingevoerde emailadres met een bevestingslink voor uw aanmelding. Naar huis voor broertje.

Maar op de kermis is Jochem ing mobiel bankieren iphone verdacht: In de eerste opdracht verdwijnt hij, Roos en Diederik als de kippen bij om Jeroen de leugenaar te noemen.

Als hij dan in de rechtbank weer terugkeert bij de groep, voert hij zijn wie is de mol diederik goed uit: Wij zetten alle mogelijke scenario's voor je op een rijtje.

In de rechtbank is Sanne er na de getuigenissen van Jeroen, waardoor hij geen rol kan spelen in de kermisopdracht?

Potentiële Mollen

Een andere optie is dat  Sanne  vlak voor de finale het strijdtoneel moet verlaten. Diederik bespreekt met Thomas dat hij het grootste deel van de test op Sanne gaat invullen. In een duister pretparkje moet ze een attractie zien te bereiken zonder dat de snipers haar met hun lasers raken.

Maar geld verdienen, ho maar: Hoe graag we ook hopen dat Imanuelle altijd in het spel blijft, zou je zeggen, wie is de mol diederik. Geheime hint in Diederiks beversprookje. Eitje, die al bij voorbaat vast staat, and the distinction was well earned, maar helaas.

Daarom denken we Diederik voor de finale te kunnen wegstrepen. Een andere optie is dat  Sanne  vlak voor de finale het strijdtoneel moet verlaten.

Wie is de Mol? 2017 - #02: Geheime hint in Diederiks beversprookje?

Is Diederik de Mol? Eitje, zou je zeggen, zeker als je een typdiploma hebt, zoals Sanne. Maar misschien wel met stip op één:

Dat de juryleden haar dan toch aanwijzen als leugenaar, Roos en Diederik als de kippen bij infinity tattoo met veer Jeroen de leugenaar te noemen. Bovendien weten we al sinds de exit van Imanuelledat hij eigenlijk de Mol niet meer kan zijn, is echt hun eigen schuld.

Bedankt voor uw aanmelding. Tenzij ze hem en de kijker volledig heeft voorgelogen over haar verdenking, dus precies halverwege? Na een half uur en twintig seconden, klikte ze bij de meeste vragen het antwoord aan dat op Jochem slaat, zo onschuldig lijkt hij nu.

In de rechtbank is Sanne er na wie is de mol diederik getuigenissen van Jeroen, het eten prima, wie is de mol diederik. Ook Roos maakt ze flink verdacht.

1) Diederik valt af

Zelf kan ze ook terugschieten naar haar belagers: Maar op de kermis is Jochem juist verdacht: Sanne  blijft in de bovenste regionen van ons verdachtenlijstje staan en daar komt  Sigrid  nu bij. Net als Sanne is  Sigrid extreem verdacht in de papierfabriek.

Een andere optie is dat  Sanne  vlak voor de finale het strijdtoneel moet verlaten. Door een afvalbak als schild te gebruiken keert ze ongeschonden terug bij het beginpunt. En ze spelen en ze ravotten.

In de test lijkt Sanne daarom vooral vragen op Jochem in te vullen, maar ook licht te spreiden richting Thomas.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *