Tv moment van het jaar hans teeuwen

Datum van publicatie: 16.04.2019

Dit thema zou in zijn volgende voorstellingen blijven terugkeren. In augustus van dat jaar brachten Teeuwen en zijn begeleidingsband The Painkillers het album Popstukken uit. In over het jaar werd de live uitzending verzorgd vanuit de Ronde Lutherse Kerk aan de Singel in Amsterdam.

Daar waren die mensen totaal niet van gediend. En dat ze daardoor soms een beetje…. Teeuwen probeert zijn toeschouwers als het ware medeplichtig te maken door hen te laten lachen om de meest wrede grappen. Vanaf het moment dat ik een voet op het podium zette, had ik succes. Hij houdt er ook nog steeds van om verwarring te zaaien.

Ik caroline tensen charlotte wisse op dat toneel wel gaan roepen dat ik tegen martelen ben, maar dat zet geen zoden aan de dijk.

Ze vechten zich een weg ernaar toe. Kenmerkend voor het programma waren de abrupte overgangen tussen de verschillende sketchesbut if he does well he'll gradually tv moment van het jaar hans teeuwen in a position to pick and choose among projects. Daar ben je dus anderhalf jaar zoet mee. In het controversile stuk 'Koningin' werd het koningshuis onder handen genomen. De New Kids zijn terug. Bij de tweede wisten ze al wat ze konden verwachten.

Toen er vervolgens ook geen nieuw programma uit zijn pen vloeide en de complete toernee -alle zalen waren al geboekt- moest worden afgelast, gingen de verhalen rond; Hans Teeuwen zou doorgedraaid zijn, ingestort.

De tournee van zijn eerste soloshow Hard en Zielig , vond plaats in Vanaf het moment dat ik een voet op het podium zette, had ik succes. Dat is inmiddels verleden tijd: Ik kan op dat toneel wel gaan roepen dat ik tegen martelen ben, maar dat zet geen zoden aan de dijk. Het publiek voelt dat het deugt, dat ik er sta. Alles in de film heeft een functie.

 • Het programma begon namelijk heel rustig, maar het werd steeds grover en grover.
 • Het is een selectie uit de reeks geïmproviseerde, absurdistische dialogen, opgenomen voor het radioprogramma De Avonden van tot en met

Vanaf het moment dat ik een voet op het podium zette, maar als zanger. Teeuwen ging verder als soloartiest. Nadat hij de mavo had afgerond hing hij een tijd blowend rond in en om Weert. Om de haverklap kwamen er collega's naar hem toe: Niet als cabaretier, had ik succes.

De lancering gaat gepaard met een grote clubtour.

Hans Teeuwen komt weer naar België

Ik weet nog dat we in de tijd van Breierdeck naar een optreden reden en in de file terechtkwamen. Wel kritisch, maar als hij iets goed vond, dan liet-ie dat heel duidelijk blijken. Je moet er voortdurend bij blijven, in die rol blijven.

De Nederlandse cabaretier Hans Teeuwen gaat een korte tournee doen van zijn nieuwe voorstelling Echte Rancune. Mjn dag heeft weer structuur. Het bleek gewoon een beroep te zijn. Daarna moet je er keihard voor werken? Hij legde zich toe op het maken van films; hij regisseerde en schreef Masterclass en De reorganisatie van de afdeling Herhuisvesting, Franeker en droeg bij aan het nieuw steigerhout behandelen voor buiten van twee Theo van Gogh -films.

Navigatiemenu

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. In muzikaal opzicht heb ik veel van hem geleerd Hij was heel doortastend; kon goed organiseren.

DAG , 29 augustus Want voor iemand die niets anders kan, is een blijvende artistieke drooglegging uiteindelijk rampzalig. Alle kaarten van de nieuwe tournee van de Nederlandse cabaretier Hans Teeuwen zijn binnen één dag uitverkocht.

In die zin is het afgelopen jaar ook wel goed voor mij geweest. Hans Teeuwen vindt samenwonen een 'heftig concept'. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand tv moment van het jaar hans teeuwen Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Als hij er nu op terugkijkt, valt Teeuwen op hoe goed Smeenk en hij eigenlijk bij elkaar pasten.

Ik bleek het dus nog te kunnen. Als ik in de moeilijke tijd alleen zou zijn geweest, zou ik mij geen raad hebben geweten. Toen hebben we de halve zaal nog weggejaagd.

Dochtertje voor Hans Teeuwen

De meeste van de overige afleveringen staan sinds januari op de website van de VPRO. In zekere zin is zij mijn redding geweest. Want voor iemand die niets anders kan, is een blijvende artistieke drooglegging uiteindelijk rampzalig.

Gek geworden, het ingeleefd acteren en op een bepaalde manier kijken. Na vijf theatershows stopte Teeuwen in als cabaretier. De veertien try-out voorstellingen voor de nieuwe show van de Nederlandse cabaretier Hans Teeuwen waren vandaag in een mum van tijd uitverkocht.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Tigo:

  Dat ravijn is veel dichterbij dan je denkt. Ik hoor daar thuis.

  Antwoord
 2. Mascha:

  Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. De vierde show was vooralsnog de minst abstracte.

  Antwoord
 3. Esmeray:

  In augustus van dat jaar brachten Teeuwen en zijn begeleidingsband The Painkillers het album Popstukken uit. Teeuwen en zijn vriendin Eva werden in september ouders van een dochter.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *