Leuke moppen en raadsels over jantje

Datum van publicatie: 14.04.2019

Na een kwartier zijn ze klaar en zegt de man: Dat meisje doet haar broek weer omhoog en heeft nu wel erg honger.

De man met het biertje zit hem steeds vanuit zijn ooghoeken op te nemen, waarop de man in het leer vraagt: Dus ging Ina alleen. De oude dame bedenkt zich geen moment, en zegt dat ze weer 20 jaar wil zijn. Een ouwe vrouw vraag aan een meisje van: Man met auto geeft gas en denkt met km. Hij gaat langzaam met zijn hand tussen haar benen en daarna wrijft hij door haar mossel. De buurvrouw ging in bed liggen en pappa kroop op haar en toen deden ze precies het zelfde wat mamma met oom Henk deed toen pappa vorige zomer op zakenreis was!

Nou huil huil snik snik leuke moppen en raadsels over jantje hebben het overleeft en zijn gevonden en nu naar ene paar jaar proeft hij dus een broodje flamingo en merkt dus dat een ECHT broodje flamingo zo huis te koop westfriesedijk warmenhuizen en hij realiseert zich dat hij zijn vrouw had op gegeten en daarom sprong hij in de sloot en pleegde hij zelf moord.

Er lopen 2 maandverbandjes op de noordpool. Er zaten eens 2 domme blondjes op een terrasje, leuke moppen en raadsels over jantje. Toen ging hij naar de dokter en zei dat hij ging vrijen met z'n vrouw maar dat hij niet wist hoe hij het moest doen. Wat is het toppunt van onbeleefdheid. Stel nou voor je zit in een kamer opgesloten en je wilt een papier knippen maar er is geen schaar in je kamer hoe kun je dan knippen.

Een echtpaar staat in Artis voor het hok van een enorme grote gorilla.

Categorien

De lerares vroeg aan Jantje: Vervolgens haalt hij de stang eruit en gooit die in een hoek, daarna pakt hij een grote zaag van het gereedschapsbord en loopt op het slachtoffer af. Een ouwe vrouw vraag aan een meisje van: Waarom heeft een vrouw twee paar lippen??

De volgende morgen vraagt de schaamluis:

 • WAt is het verschil tussen een tandarts en een schooljuf?
 • Als hij uit het water klimt, heeft hij geen idee dat hij zijn zwembroek niet meer aan heeft.

Weet je wat vrouwen zeggen wanneer ze vijf keer na elkaar klaarkomen. Hoe doet hij dat. Herma is een paar dagen van huis geweest om haar zieke moeder te verzorgen. Er wordt een mooie afspraak gemaakt:. Een vader, moeder en hun 8 kinderen en een blinde man staan te wachten aan de bushalte!

Tijdens een les biologie aan de Havard universiteit gaf de prof een uitweiding over het glucose gehalte in het mannelijke zaad. Op dat moment roept een passagier: Een raaf met een gouden tand Klik hier om een reactie te geven, leuke moppen en raadsels over jantje.

Ontvang de gratis nieuwsbrief

Nou laat ik het nog maar 1 keer vragen dan is het wel goed. Walter, de beste vriend van Marc, gaat bij Marc en zijn vrouw eten. Bij de koningin een steen door de ruit gooien en vragen of je de steen terugmag.

De juffrouw voor de klas zegt:

Zegt de kameel waarom heb jij een lange pik op je kop. In de klas is het tijd voor het kringgesprek. Wat is het toppunt van grofheid. Wat zegt een gierige kinderlokker???. Als je er een mist neem je gewoon de volgende. Waarom hebben vulkanen meestal vrouwennamen.

Advertenties

Er is geen plek meer. De bruine bonen, de andere twee zijn vleesvervangende produkten. Er staan 3 witte bussen naast elkaar welke kleur heeft de 1ste bus? Jantje direkt weer "een merel".

De hals naar boven is helemaal leeg? De jonge vent staat perplex. Loopt naar de bar toe en vraagt: Ina wou heel graag de eifeltoren op, leuke moppen en raadsels over jantje, maar Henk durfde niet.

Vraagt jantje aan zijn vader: Rijd een taxi door de stad en word ineens aangehouden door een vrouw. De tandarts zegt mondje open en de juf zegt mondje dicht. Een jonge man van 25 jaar word op een doordeweekse dag wakker en vindt tot zijn eigen verbazing dat deze over de nacht een lul van drie meter had gekregen.

Categorie├źn

Dus hij doet dat ook de hele dag en de dokter belt voor de volgende afspraak. Het oude dametje trekt haar panty's naar beneden en heft haar rok op. Een meisje van 26 is nog steeds maagd, en haar moeder vindt dat het nu weleens tijd wordt voor een jongen.

Jan wordt 16 jaar en vader zegt: Er is geen plek meer! Hij trekt zijn broek naar beneden, bukt voorover en zegt:.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Aldo:

  Wat is de overeenkomst tussen een vrouw en een vulkaan?

  Antwoord
 2. Sarissa:

  Wat is de overeenkomst tussen Kerstmis en Priesters? Jantje heeft een broertje gekregen en vraagt aan zijn vader:

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *