Het achterhuis anne frank bezoeken

Datum van publicatie: 14.03.2019

Geschreven bij Het achterhuis in stripvorm Iedereen kent natuurlijk het verhaal van Anne Frank, maar in dit boek wordt hey verhaal mooi weergegeven door de mooie tekeningen van de striptekenaar. Belangrijk dat ook deze generatie de verschrikking van een oorlog meekrijgt. Bartmentos Hapert 1 november Ik raad dit product aan.

Carice van Houten weet Anne's verhaal goed te vertellen. Het boek is ook niet beschermd tegen schokken tijdens de reis. Remy Brabant 26 januari Geschreven bij Het achterhuis in stripvorm Duidelijk en mooi getekend. Belangrijk dat ook deze generatie de verschrikking van een oorlog meekrijgt.

Gelukkig kan ik me geen voorstelling maken van de gevoelens die Anne Frank heeft gehad tijdens deze periode, wel kan ik me proberen in te leven.

Dat er in witte gids zoeken op nummer nederland tijd op scholen belangstelling is voor Het Achterhuis en dat dit met de leerlingen wordt gelezen, zoals je zelf ook was toen. Alle kamers zijn op basis van historisch onderzoek en beeldresearch ingericht in de stijl van de onderduikperiode. Het leerde je de oorlog zien door de ogen van een kind, want je wilt van elke dag weten hoe ze het weer heeft beleeft.

Het is het achterhuis anne frank bezoeken geweldig om te lezen. Iedereen kent het verhaal van Anne Frank inmiddels wel. Geschreven bij Achterhuis Het is een boek die je moet uitlezen, geeft hoop voor de toekomst.

Ik ben zeer tevreden over dit artikel. Kaft ziet er anders uit dan op de foto. De levering was heel snel, heel mooi boek.
 • Ik hoop dat zij door dit beeldboek de tekst wel tot zich nemen.
 • Het geeft zo mooi het leven van Anne Frank en haar familie leden weer, en hoe zij en de andere onderduikers de oorlog meegemaakt hebben. Nashapuco Diksmuide 4 december Ik raad dit product aan.

Anne Frank

Goede verhaallijn Meeslepend verhaal. Het is een prachtig en mooi boek en als je eenmaal begint met lezen is het moeilijk weg te leggen. Het is erg ontroerend om te lezen, wat ze in de oorlog heeft moeten meemaken.

Ik ben blij dat ik het luisterboek heb en weet nu wie Anne echt was. Ik hoop dat zij door dit beeldboek de tekst wel tot zich nemen. Pjotr 14 november Ik raad dit product aan.

Maak een profiel aan. CH81 7 november Ik raad dit product aan. Hoop dat jullie de benaming van jullie tour aanpassen zodat andere boekers deze fout niet kunnen maken. Samen met mijn dochter lezen we uit het dagboek van Anne Frank en praten we over de tijd van toen.

Het boek werd al snel goed verkocht en in het achterhuis anne frank bezoeken talen werd vertaald.

Wij gebruiken cookies om jou een optimale gebruikerservaring te bieden op deze website. Geschreven bij Het achterhuis in stripvorm Duidelijk en mooi getekend. Anne Frank was een heel bijzonder meisje!

Deze uitleg duurt ongeveer 30 minuten en wordt in het Engels gegeven! Het achterhuis anne frank bezoeken 1 augustus Ik raad dit product aan. Geschreven bij Het achterhuis in stripvorm. Hierin schrijft ze van alles op zoals: ! Zeker een heel interessant boek heb het me dochter gegeven om haar te laten weten wat de geschiedenis is.

Goede verhaallijn Meeslepend verhaal. Het Anne Frank Huis is teruggebracht naar de staat waarin het verkeerde nadat het achterhuis leeg werd gehaald door de officieren.

Samenvatting

Brennan Halsteren 5 oktober Ik raad dit product aan. Meeslepend verhaal prachtig emotioneel. Door haar openhartige manier van schrijven leer je Anne toch een beetje kennen. Mpower 10 april Ik raad dit product aan. Het Achterhuis, Het Dagboek van Anne Frank, vijfenzeventigste druk, in vele talen vertaald met miljoenen lezers over de hele wereld.

NScharbaai Overijssel 9 oktober Indrukwekkend boek, komt door de sfeer dichtbij je. Finnie lelystad 29 juli Ik raad dit product aan. MAQB 25 april Ik raad dit product aan. Als je het boek nog niet gelezen heb, zich ontwikkelen in de tekst. Mooi boek,raak je gevoelens aan vooral als het achterhuis anne frank bezoeken het huis van Anne Frank gezien hebt.

Daarnaast zie je langzaam de volwassenheid die in Anne plaats vond, bestel hem dan! Fantasierijk Goede verhaallijn Meeslepend verhaal Spannend. Tickets en rondleidingen voor het Anne Frank Huis zijn heel redelijk geprijsd.

Geschiedenis

Yazze Kessel-Lo 27 maart Ik raad dit product aan. Rondvaart op de Amsterdamse grachten maken? Iedereen kent het verhaal van Anne Frank inmiddels wel. Diva51 Alkmaar 2 mei Ik raad dit product aan.

Een klassieker, prachtig en aangrijpend. Dinavdburgt Kerkrade 1 december Ik raad dit product aan. Misschien heb je het dagboek van Anne Frank al gelezen, het achterhuis anne frank bezoeken, maar haar woorden hebben dubbele impact zodra je het huis zelf bezoekt. Ook kennen wij de geschiedenis, ook hoe het afliep met Anne Frank.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Ard:

  Indrukwekkend boek, komt door de sfeer dichtbij je. LiesjeMR 24 april Ik raad dit product aan.

  Antwoord
 2. Ceyda:

  Heb het boek voor haar verjaardag gekocht, over een week krijgt ze het.

  Antwoord
 3. Terence:

  Heel mooi geïllustreerde strip. De draaikast Op 5 juli kreeg Margot Frank, de oudste dochter van Otto, de oproep om zich voor een Duits werkkamp te melden.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *