Telefoonnummer politie den haag

Datum van publicatie: 15.04.2019

Het nummer werkt in heel Europa, buiten Nederland kunt u niet altijd spreken met een Nederlandstalige werknemer. De plannen hiervoor werden in april door het ministerie van Veiligheid en Justitie bekendgemaakt. Het bevoegd gezag van politie Den Haag wordt gevormd door de burgemeester van de gemeente Den Haag waar het gaat om de openbare orde en veiligheid en de hoofd officier van justitie waar het gaat om onderzoek en opsporing.

Enkele zaken die hier niet onder vallen: In dat geval is het ook niet mogelijk om naar het politie algemeen nummer te bellen. Dit zijn de zaken waarvoor het alarmnummer bestemd is: Oproepen vanuit Nederland naar het internationale nummer worden niet in behandeling genomen. Geen Spoed Wel Politie op politie nummer Deze lijn kunt u gebruiken voor zaken die minder spoedeisend zijn, en waarbij u wel contact wilt leggen met de politie.

Politie Den Haag 90cpm Bel    90cpm en u wordt direct doorverbonden met de klantenservice van de Politie Den Haag.

U hoeft geen persoonlijke informatie te geven als u dit nummer belt. De politie is per 1 januari gereorganiseerd ten gevolge van het in werking treden van de nieuwe Politiewet, telefoonnummer politie den haag. In geval van een crisis wordt met de brandweer en ambulancediensten samengewerkt in de met de politieregio overeenkomende veiligheidsregio, en met overige overheidsdiensten. In dat geval is het ook niet mogelijk om naar het politie algemeen nummer te bellen.

Problemen bij Geen Nood Wel Politie nummer Het is niet altijd goed in te schatten welk nummer past bij de melding. We gebruiken cookies om er zeker telefoonnummer politie den haag te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft.

Dit nummer is niet van de politie en elk gesprek wordt afgehandeld door stichting NL Confidential. Het is niet mogelijk om een nummer vanuit het buitenland te bereiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
 • Het hoofdkantoor van de Nationale Politie wordt gevestigd in Den Haag.
 • U hoeft geen persoonlijke informatie te geven als u dit nummer belt.

Dit zijn de situaties waarna u wordt doorgeschakeld door de centrale naar de politie. Oproepen vanuit Nederland naar het internationale nummer worden niet in behandeling genomen. Dit kan met name zwakkere groepen raken die om bepaalde redenen de nummers geblokkeerd hebben.

Kijk op de officiële website van de politie. Enkele zaken die hier niet onder vallen:

 • De medewerkers van de klantenservice van de Politie Den Haag zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Dit nummer is opgezet om de dienstverlening bij politie geen spoed van de politie te verbeteren.
 • Met een vaste telefoon zijn de kosten nog te overzien, met een mobiel toestel worden er ook mobiele kosten berekend.

Bij van de valk purmerend zoals een overval of inbraak dient u te bellen naar de Alarmlijn op Bij algemene vragen die direct voor de telefoon politie bestemd zijn is er de Geen Spoed Wel Politielijn op Als u een aangifte wilt doen; de Meld Misdaad Anoniem lijn wordt niet beantwoord door de politie Meldingen van overlast gaan ook via het algemeen nummer politie op Wanneer u belt naar de Meld Misdaad Anoniem lijn worden er geen persoonlijke gegevens genoteerd, met een mobiel toestel worden er ook mobiele kosten berekend.

Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Het is ook mogelijk dat de centrale in Driebergen uw gesprek handmatig doorzet telefoonnummer politie den haag het centrale algemeen politienummer in uw regio. Met een vaste telefoon zijn de kosten nog te overzien, telefoonnummer politie den haag, zelfs wanneer u per ongeluk uw naam noemt. We telefoonnummer politie den haag cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft.

De politie valt onder de bestuurlijke verantwoordelijkheid van het ministerie van Veiligheid en Justitie!

Bureau Rijswijk

Problemen bij Geen Nood Wel Politie nummer Het is niet altijd goed in te schatten welk nummer past bij de melding.

Als u belt met een mobiele telefoon is het mogelijk dat u via een keuzemenu de juiste selectie moet maken. Oproepen vanuit Nederland naar het internationale nummer worden niet in behandeling genomen. Geen Spoed Wel Politie kosten en bereikbaarheid Het nummer is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.

Dit zijn de zaken waarvoor het alarmnummer bestemd is: Alarmnummer op Dit landelijke alarmnummer is specifiek voorbehouden aan spoedeisende situaties. Geen Spoed Wel Politie kosten en bereikbaarheid Het nummer is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u telefoonnummer politie den haag goed vindt.

De medewerkers van de klantenservice van de Politie Den Haag zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar, telefoonnummer politie den haag. Met een vaste telefoon zijn de kosten nog te overzien, met een mobiel toestel worden er ook mobiele kosten berekend.

Korps landelijke politiediensten (KLPD)

Voor dit gesprek betaalt u 2,8 cent per minuut, met een starttarief van 9,51 cent per minuut plus eventueel uw gebruikelijke belkosten. Bellen met vast of mobiel Wanneer u het nummer belt met een vaste telefoon wordt u automatisch doorgeschakeld naar de dichtstbijzijnde centrale in uw regio. U kunt dit nummer gebruiken om zaken te melden waarbij er minder haast geboden is dan bij het bekende nummer. De plannen hiervoor werden in april door het ministerie van Veiligheid en Justitie bekendgemaakt.

 • Bellen met vast of mobiel Wanneer u het nummer belt met een vaste telefoon wordt u automatisch doorgeschakeld naar de dichtstbijzijnde centrale in uw regio.
 • Alarmnummer op Dit landelijke alarmnummer is specifiek voorbehouden aan spoedeisende situaties.
 • Bij spoed zoals een overval of inbraak dient u te bellen naar de Alarmlijn op Bij algemene vragen die direct voor de telefoon politie bestemd zijn is er de Geen Spoed Wel Politielijn op Als u een aangifte wilt doen; de Meld Misdaad Anoniem lijn wordt niet beantwoord door de politie Meldingen van overlast gaan ook via het algemeen nummer politie op Wanneer u belt naar de Meld Misdaad Anoniem lijn worden er geen persoonlijke gegevens genoteerd, zelfs wanneer u per ongeluk uw naam noemt.
 • De politie is per 1 januari gereorganiseerd ten gevolge van het in werking treden van de nieuwe Politiewet.

Enkele zaken die hier niet onder vallen:. Geen Spoed Wel Politie op politie nummer Deze lijn kunt u gebruiken voor zaken die minder spoedeisend zijn, en waarbij u wel contact wilt leggen met de telefoonnummer politie den haag. Ook vormt zij de plattegrond huis tekenen ipad voor het Openbaar Ministerie!

Dit zijn de situaties waarna u wordt doorgeschakeld door de centrale naar de politie. Bel 0,90epm en u wordt direct doorverbonden met de Politie, telefoonnummer politie den haag. Als u belt met een mobiele telefoon is het mogelijk dat u via een keuzemenu de juiste selectie moet maken. Geen Spoed Wel Politie kosten en bereikbaarheid Het nummer is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.

Alarmnummer op 112

Meld Misdaad Anoniem op Als u een melding wilt maken van een verdachte situatie of persoon kunt u de Meld Misdaad Anoniem telefoonlijn bellen. Oproepen vanuit Nederland naar het internationale nummer worden niet in behandeling genomen. Met dit initiatief van minister Opstelten van Veiligheid en Justitie werd een discussie van enkele decennia over de organisatie van de politie beslecht.

Bel    90cpm en u wordt direct doorverbonden met de klantenservice van de Politie Den Haag. Het is mogelijk om telefoonnummer politie den haag nummers te blokkeren om hoge belkosten te vermijden.

Geen Spoed Wel Politie kosten en bereikbaarheid Het nummer is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Kijk op de officile website van de politie.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Edward:

  Erik Akerboom is korpschef van de politie. Het is niet mogelijk om een nummer vanuit het buitenland te bereiken.

  Antwoord
 2. Arian:

  Alarmnummer op Dit landelijke alarmnummer is specifiek voorbehouden aan spoedeisende situaties. In geval van een crisis wordt met de brandweer en ambulancediensten samengewerkt in de met de politieregio overeenkomende veiligheidsregio, en met overige overheidsdiensten.

  Antwoord
 3. Florien:

  De politie is per 1 januari gereorganiseerd ten gevolge van het in werking treden van de nieuwe Politiewet. De meest bekende is , daarnaast is er tiplijn met het nummer en de Geen Spoed, Wel Politie lijn.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *