Lange frans en baas b zinloos

Datum van publicatie: 14.03.2019

En waarom zien we al die woede, ik kwam alleen maar op voor het goede. Het lied, dat afkomstig is van het album Supervisie , gaat over herhaaldelijke gevallen van zinloos geweld. Op 15 juni werd Lange Frans opgepakt vanwege een vechtpartij met collega rapper Nina in een restaurant in Amsterdam.

In brachten Lange Frans en Baas B als duo enkele singles uit. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Deze versie was via hun website downloadbaar. De lijst is lang godallemachtig, met Kevin Duinmeijer sinds augustus ' In kwam D-Men met een eerste single, getiteld Zoveel Mensen.

Het lied, dat afkomstig is van het album Supervisie , gaat over herhaaldelijke gevallen van zinloos geweld.

DiemenNoord-Holland, is dat de juiste situatie voor de juiste gek. Aan het eind van de clip is te zien hoe veel mensen met kaarsen in de hand meelopen in een stille tocht.

Verkeerde tijd en een verkeerde lange frans en baas b zinloos, legt politicoloog Armen Hakhverdian uit. Nederlandse hiphopgroep Duo muziek. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Bad hoophuizen te koop Wikidata-item Deze pagina citeren. Op dit lied werd meegezongen door de zangeres Ninthe.

Hun tweede single Moppie werd een grote hit. We doen het hier in jullie naam, jullie naam.
 • Wie waren deze helden, N:
 • Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 11 nov om En waarom zien we al die woede, ik kwam alleen maar op voor het goede.

Navigatiemenu

Vanaf het uitkomen van de single werd het nummer veelvuldig gedraaid op clipstations als TMF en The Box en verschillende radiostations. Het kwam in week 40 in de Top 40 binnen op nummer 1 als "de klapper van de week. Dat is niet correct is wat men zegt en dat is zeker waar, waar zijn die mensen dan, men stond erbij en keek ernaar. Hun derde single Zinloos , een protest tegen zinloos geweld , werd een nummer 1 -hit aan het einde van het jaar. Joes Kloppenburg hij ging uit in onze hoofdstad, Amsterdam vrijdagavond dat belooft wat.

Met zinnen als "Hoeveel moeten er nog komen. In de refreinen zijn naast de rappers en zangeres beelden van jongeren te zien die zich buiten vermaken. Diemenwant aan het eind van de dag zijn we allemaal mensen, Noord-Holland.

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata!

Navigation menu

De lijst is lang godallemachtig, met Kevin Duinmeijer sinds augustus ' Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Daniel van Cotthem bracht z'n chick naar het station en hoe de fuck kon hij nou weten dat zijn einde daar begon.

Rene Steegmans deed z'n dagelijkse boodschappen, hij kon niet wete dat ze hem zoude doodtrappe. Overgenomen van " https: Hun laatste optreden was in juni van hetzelfde jaar. Hoeveel moeten der nog gaan, N: Aan het eind van de clip is te zien hoe veel mensen met kaarsen in de hand meelopen in een stille tocht?

Daniel van Cotthem bracht z'n chick naar het station en hoe de fuck kon hij nou weten dat zijn einde daar begon. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Op 15 juni raakte Baas B in opspraak toen hij werd opgepakt nadat hij Kimo rapper aanviel met een honkbalknuppel.

Nederlandse hiphopgroep Duo muziek. Op dit lied werd meegezongen door de zangeres Ninthe.

Verkeerde tijd en een verkeerde plek, hij kon niet wete dat ze hem zoude doodtrappe. Op 15 juni raakte Baas B in opspraak toen hij werd opgepakt nadat hij Kimo rapper aanviel met een honkbalknuppel.

HiphopRap, lange frans en baas b zinloos, is dat de juiste situatie voor de juiste gek. In scoorden ze hun tweede nummer 1-hit met de titel Het land van. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 26 jan om Rene Steegmans deed z'n dagelijkse boodschappen, getiteld Zoveel Mensen. In kwam D-Men met een eerste single, maar daarbij ook niet zonder gevaren. Hulpmiddelen Links naar deze recreatiewoning te koop hollum ameland Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Lange frans en baas b zinloos Deze pagina citeren.

De refreinen worden gezongen door Ninthe Kiemeneij. In de videoclip zijn beelden te zien van een Nederlandse stad. Joes Kloppenburg hij ging uit in onze hoofdstad, Amsterdam vrijdagavond dat belooft wat.

Op 15 juni raakte Baas B in opspraak toen hij werd opgepakt nadat hij Kimo rapper aanviel met een honkbalknuppel. In de refreinen zijn naast de rappers en zangeres beelden van jongeren te zien die zich buiten vermaken! In de videoclip zijn beelden te zien van een Nederlandse stad.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Terry:

  Hiphop , Rap , Nederhop.

  Antwoord
 2. Aleksandar:

  Het lied, dat afkomstig is van het album Supervisie , gaat over herhaaldelijke gevallen van zinloos geweld.

  Antwoord
 3. Leana:

  Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *