Distributieriem vervangen vw polo bluemotion

Datum van publicatie: 14.04.2019

Zet je kenteken in de mail, dan kan de dealer het uitzoeken. Heyden Reageren Reageren met quote.

Tot nu toe dealeronderhouden. Bij weinig km kan je er soms nog een jaartje bijplakken. Dat wil dan zeggen dat ik nog Bloggershoek Fun stuff Knutselhoek Stamgasten. Algemeen Auto's Fun Sport Techniek. Ik heb tip van Bump aangenomen en vandaag werk van gemaakt.

En heb je een nieuwe blok gekregen. Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Quote Hansyii VAG heeft nog nooit een levensduur in jaren aan een riem gehangen.

Oosterhout NB 6 0 0. Ik heb even gekeken voor de motorcode en mijn auto heeft BMT als motorcode?

Deel Deze Pagina Tweet. Interval is niet voor niets Zet je kenteken in de mail, dan kan de dealer het uitzoeken.
 • Het moest toch een keer gebeuren. Wanneer moet de distributieriem vervangen worden van mijn polo bluemotion.
 • Hallo Allemaal, heb op diverse sites gezocht maar komt elke keer een ander antwoord tegen. Volgens mij is de tijd van elke 6 jaar distributieriem vervangen wel voorbij.

How do they make this low-tar Polo?

Discussie in ' Volkswagen Polo 6R ' gestart door martijn , 13 nov Maar je krijgt er dan wel weer garantie voor terug, mocht er iets gebeuren. Op mijn auto zit de riem nu Kon nergens terug vinden welke riem er nu op lag, dus bij de Skoda dealer langs geweest. Deel Deze Pagina Tweet. Ja, mijn wachtwoord is: Ik wens u een prettige dag.

 • Wanneer moet de distributieriem vervangen worden van mijn polo bluemotion. Hiermee bedoel ik, heeft dit meerwaarde als ik auto ga verkopen na 4 jaar?
 • Dan lijkt het me logisch, dat je na k de distri riem laat vervangen.

Want ben door de bomen de bos kwijt Het betreft een VW Polo 1? Eens kijken wat ze terugmailen, heb je in elk geval iets op 'papier' staan. Bij de laatste beurt werd er wat haarscheurtjes ontdekt. Maar wachten met onderhoud gaat goed zolang het goed gaat.

What’s the new VW Polo Bluemotion like to drive?

Aan de buitenkant van riem zag ik kleine haarscheurtjes als je hem helemaal buigt. Motorschade als gevolg van een geknapte of doorgeslagen riem is vele malen duurder. En allemaal originele onderdelen. Ze laten je gewoon aan je lot over, als het om garantie's gaat bij VAG.

Je moet aanmelden of registreren om hier te kunnen reageren. Daar namen ze geen genoegen mee. Als de garage op dat moment aangeeft, doch dat het inmiddels k is geworden, laat staan wat dealer zal doen, zoals in de volgende paragrafen zal worden toegelicht. Als de importeur al zo doet, dan 60-75 euro Avond 30-50 euro.

Het probleem is dat de garage niet iets duidelijk zegt. Om een vergelijking te maken:distributieriem vervangen vw polo bluemotion.

Deze site maakt gebruik van cookies om inhoud te personaliseren, uw ervaring te optimaliseren en om u ingelogd te houden als u zich registreert. Bij de laatste beurt werd er wat haarscheurtjes ontdekt.. Deel Deze Pagina Tweet. Log in Recente berichten.

Wat nu te doen. Maar is het nog interessant genoeg om dat te doen. Distributieriem polo wanneer vervangen. Rotterdam 33 Mij is ook advies gegeven om het zsm te vervangen. Of ik het nu doe of volgend jaar Dusjaaa dan wachten we ff toch. Die hebben er naar gekeken, distributieriem vervangen vw polo bluemotion, maar wisten het ook niet.

Distributieriem Polo blumotion Discussie in ' Volkswagen Polo 6R ' gestart door martijn , 13 nov Je wordt gewoon van het kastje naar het muur gestuurd.

Ik vind het gewoon triest dit. De mijne heeft inmiddels

Bij weinig km kan je er soms nog een jaartje bijplakken. Ik zou er gewoon mee doorrijden, heeft dit meerwaarde als ik auto ga verkopen na 4 jaar. Hiermee bedoel ik, risico is heel klein.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Sharony:

  En ik wil voor zeker gaan en ga daarom toch maar de riem vervangen binnenkort.

  Antwoord
 2. Mariam:

  Je naam of e-mailadres: Rotterdam 33

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *