Disneyland met de trein

Datum van publicatie: 14.03.2019

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang als eerste de beste aanbiedingen. Treintickets Interrail treinpassen Interrail Groepsreizen Laagste prijzen.

Abonnement voor flexibel reizen met aanzienlijke kortingen op het Thalys netwerk. En heb je al een Voordeeluren- of Railplus kortingskaart?

Bij 2 nachten heb je dan 3 dagen entree en bij 3 nachten, 4 dagen entree. Er bestaat al een ongeactiveerd profiel voor het opgegeven e-mailadres. U hebt een ongeldige geboortedatum opgegeven.

Selecteer een datum voor de terugreis. Wanneer je flexibel kunt zijn in je vertrekdagen met een treinreis Disneyland Paris, klik dan even heen en weer naar 'een dag eerder' of 'een dag later'!

Bij De Jong Intra vind je verschillende arrangementen. Terug Treinen Onze treinen met bestemming sneeuw Populairste treinen. Vanaf de partnerhotels gaat zelfs een gratis shuttlebus naar Disneyland Paris. Een treinreis naar Disneyland Paris is comfortabel en over het algemeen sneller dan met het vliegtuig, disneyland met de trein.

Voor de meeste internationale treinen is reservering al mogelijk vanaf 3 tot 4 maanden voor de reisdatum. U kunt deze cookies van onze site verwijderen.
  • Van maandag tot vrijdag:
  • Informatie over prijzen van kindertickets. Als u vanuit Nederland komt, stap dan aan boord van de Thalys treinen en bereik Disneyland® Paris vanuit Amsterdam, Schiphol en Rotterdam.

Boek uw treintickets naar Disneyland® Paris

Disneyland Parijs is de ideale bestemming voor een gezellig weekendje weg! Uw wachtwoord voldoet nog niet aan onze veiligheidscriteria. Twee keer per dag rijdt Thalys naar het pretpark, en dat in slechts 3 uur en 40 minuten! Ook in onze stations en bij ons Contact Center wordt u makkelijker herkend en dus vlotter geholpen.

Als u vanuit Nederland komt, stap dan aan boord van de Thalys treinen en bereik Disneyland® Paris vanuit Amsterdam, Schiphol en Rotterdam. Keuze Gebruiker of reiziger is niet ingevuld - todo.

Het veld 'Voornaam' mag bestaan uit maximum 15 karakters. Kinderen jonger dan 4 jaar reizen gratis zonder plaatsreservering. Vul het uur van vertrek in minuten. Nuttige diensten Reis met onze app App Realtime info Stationsinformatie Verstoord verkeer Reizigers met beperkte mobiliteit Contacteer ons.

Van maandag tot vrijdag: Informatie over prijzen van kindertickets, disneyland met de trein.

Disneyland Paris met de trein - Thalys trein naar Parijs 2 overstappen De Thalys is dé hogesnelheidstrein voor dagelijkse verbindingen tussen Nederland en Frankrijk. Vul een huisnummer in. Bij het service punt op het station kun jij je koffers gratis naar je Disney hotel brengen! Als u vanuit Nederland komt, stap dan aan boord van de Thalys treinen en bereik Disneyland® Paris vanuit Amsterdam, Schiphol en Rotterdam.

Dan zal u op de websites van derde partijen nog steeds aanbiedingen zien, allemaal op korte afstand van Disneyland Paris. Thalys is d hogesnelheidstrein voor dagelijkse verbindingen tussen Nederland, Belgi en Frankrijk?

Vul een geldig e-mailadres in, disneyland met de trein. Het veld 'Voornaam' mag bestaan uit maximum 15 karakters. De Jong Intra biedt naast de partnerhotels van Disneyland ook verschillende hotels en appartementen aan, maar deze zullen niet gerelateerd zijn met uw bezoek aan NMBS Internationaal.

Selecteer een datum voor de heenreis.

Top aanbiedingen Met de trein naar Disneyland Paris

Gelieve de voorwaarden te aanvaarden. Home Bestemmingen Disneyland® Paris. Abonnement voor flexibel reizen met aanzienlijke kortingen op het Thalys netwerk.

Dit arrangement is ook te boeken voor 2  en 3 overnachtingen. Van maandag tot vrijdag: Uw profiel werd succesvol bevestigd. Als u vanuit Nederland komt, Schiphol en Rotterdam, maar reist u direct naar de poorten van Disneyland met de trein Resort Parijs.

Bevestig dat u de verantwoordelijke van het bedrijf bent. Mis geen enkele aanbieding. Het veld 'Naam' mag bestaan uit maximum 28 karakters. Tickets alles over Tickets.

Weekend Disneyland Parijs

Je kunt je treinkaartjes vanaf 3 maanden vooraf reserveren op NS International. Taal Nederlands Français English Deutsch.

Als je met de trein naar Disneyland gaat bieden deThalys en de TGV  speciale kinderkortingen   voor kinderen tot en met 11 jaar.

Met de trein naar Disneyland Paris. Of spoor vanuit o, disneyland met de trein. Als je met de trein naar Disneyland gaat moet je wel van tevoren treinkaartjes reserveren.

Reis met Thalys naar Parijs en stap over op de metro U reist met Thalys al v.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *