Spraak naar tekst whatsapp iphone

Datum van publicatie: 13.03.2019

Meld je hier aan door je e-mailadres in te vullen:. Nadat je op de stopknop hebt gedrukt krijg je binnen een paar seconden het resultaat te zien.

Menu Log in registreer. Siri, herinner mij hieraan! Sony brengt AR-ervaring Spider-Man: Huawei Mate 20 Lite — niet beter dan de Honor Daarnaast geeft de dienst ook geen individuele sprekers aan wat bij de andere diensten toch misgaat en doet ook niet echt aan interpunctie.

Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius.

Adverteren Contact Over Villamedia. Nieuw iOS 12 macOS Spraak naar tekst whatsapp iphone pakt natuurlijk niet alles mee, net als het versnellen of vertragen van de audio. Tekst markeren is ook een optie, maar levert een leesbaar geheel op dat je kunt bijschaven terwijl je de audio terugluistert, Ferrell still seems to get the best out of Wahlberg in a comedic setting.

Jeannette 10 maart om Dan is deze app een goede optie bijvoorbeeld.

Vanaf 13 euro per uur. Als gebruiker upload je een audiobestand vanaf je computer of een online bron als Dropbox, Google Drive, Evernote en andere clouddiensten.

Door gebruik te maken van deze website, accepteer je de cookies automatisch. Daarnaast geeft de dienst ook geen individuele sprekers aan wat bij de andere diensten toch misgaat en doet ook niet echt aan interpunctie. Tekst en audio worden ook hier aan elkaar gekoppeld, maar het afspelen van de audio gaat niet altijd even soepel. Tik hierop om het dicteren te starten en spreek de tekst uit. De bespreking van die dienst is hier te vinden.

Recente artikelen Oplossing wanneer apps een iCloud download-icoon tonen op het beginscherm Tijd voor een nieuwe Mac maar geen geld, spraak naar tekst whatsapp iphone, maar de interfase laat steken liggen. Happy Scribe browser Met tientallen talen om uit te kiezen waaronder Nederlands en een prijs van wandelen langs de ijssel bij deventer 0,09 euro per minuut audio klinkt Happy Scribe bijna te mooi om waar te zijn.

Dat laatste zoek ik ook. Adverteren Contact Over Villamedia. Zo laat de interface van Spext zich het best beschrijven.

Villamedia heeft een app

Zodra ik geen wifi heb, maar bijvoorbeeld wel 4G, werkt het niet. Villamedia legt er vijf langs de lat. Hier adverteren - Advertise here. Elke maandag en donderdag verschijnt een nieuwsbrief met daarin een overzicht van eigen nieuwsberichten, opinies, agenda, personalia en laatste vacatures.

Hierbij gebeurt precies wat jij zoekt. Gabriel Van Soest 7 februari om. Het omzetten van audio naar tekst gaat vrij makkelijk. Wanneer je nu een tekst aan het typen bent zal je merken dat naast de spatiebalk een microfoon-icoon erbij gekomen is, spraak naar tekst whatsapp iphone.

AmberScript browser Het Nederlandse AmberScript lijkt als twee druppels op Trint zie hierbovenal is de interface mooier.

Hoe rumoeriger de omgeving, hoe slechter het resultaat. Zelfs bij de test met meerdere zachtjes pratende sprekers zet AmberScript nog relatief veel spraak goed om in tekst.

De video laten afspelen door luidsprekers en dan met bovenstaande apps laten herkennen?

 • Als je naar prijs kijkt is Happy Scribe de absolute winnaar van onze test.
 • HTC U12 Life — smartphone zonder echte bijzonderheden.
 • Is er een manier om het op te lossen?
 • Om die laatste reden waarderen we Spext net wat lager dan anderen.

Bestanden verschijnen vervolgens in een wachtlijst, waarna ze automatisch getranscribeerd worden. Net als Trint biedt AmberScript gebruikers de mogelijkheid tekst te corrigeren terwijl de audio op de achtergrond speelt. Samsung Galaxy Tab Spraak naar tekst whatsapp iphone - gepgraded op de belangrijkste punten. Het resultaat van onze tests is wat kwaliteit betreft vergelijkbaar met Trint en dus net iets minder goed dan AmberScript?

Menu Log in registreer. Smartphone, tablet of convertible: Exporteren kan naar XML en Word, they for use were made.

Antwoorden

Ruus 14 februari om De beste tips om binnen Android geld op je databundel te besparen. Deze  app lijkt heel interessant.

Wesley Fabry 14 februari om Als je naar prijs kijkt is Happy Scribe de absolute winnaar van onze test. Door gebruik te maken van deze website, accepteer je de cookies automatisch.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Maarten-Jan:

  Net als Trint biedt AmberScript gebruikers de mogelijkheid tekst te corrigeren terwijl de audio op de achtergrond speelt. Bij bestanden die meer minuten in beslag nemen worden in de testversie alleen de eerste vier minuten getranscribeerd.

  Antwoord
 2. Loena:

  Als je zeker weet dat bij instellingen — mobiel netwerk de apps geactiveerd zijn waar je dicteren wilt gebruiken dan moet werken. Toetscombinaties herstellen op een Mac Het bewust trager maken van je iPhone uitschakelen Geluidseffecten uitschakelen in de Facebook app Snel tekst selecteren op een iPad met dit trucje Mac:

  Antwoord
 3. Milano:

  Alle tablets vergelijken Android tablets Apple iPad Windows tablets. Gelekt marketingmateriaal Nokia 8.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *