Over een kleine mol die wil weten wie er

Datum van publicatie: 13.04.2019

RiannevC Almere 29 september Ik raad dit product aan. Vledderveen 20 oktober Geschreven bij Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft Het is een fantastisch boek waar de kinderen op school echt weg van zijn.

Geschreven bij Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft Peuters zijn dol op dit boekje waarin een mol de hoofdrol speelt. Geschreven bij Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft Wonende in Frankrijk kregen mijn 3 dochters dit boek van vrienden kado.

Niekjuh 's-Heer Arendskerke 21 maart Ik raad dit product aan. S3ndr3 25 september Ik raad dit product aan. Met de dobbelsteen werd ook gespeeld.

Het boek is echt geweldig voor kinderen en een absolute aanrader!

We besloten dan maar het vlug op te ruimen voordat er iemand in zou trappen. Maar ja, welk dier heeft dat gedaan. Je zult het waarschijnlijk toch tientallen keren moeten voorlezen….

Zand op zijn snuitje en zand op zijn wang. Geschreven bij Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft Dit boek aan kleinkind van 2 gegeven voor verjaardag, mijn dochter leest het elke dag voor en kleinkind blijft enthousiast over het verhaaltje.

Dieren 14 september

KIES EEN WINKEL

Iedere keer oefenen zorgt alweer voor de grootste hilariteit! Een echte aanrader dus!!!!!! Mijn dochter van 2 jaar vindt het ontzettend leuk. Je kunt er heel verbredend mee door werken individueel en in de groep. Het is een ontzettend leuk boekje waarbij vooral de tekeningen al genoeg zeggen. Kinderen vinden het verhaal erg grappig. Wij vinden dit boek echt geweldig!

Ik maak de dierengeluiden erbij en zij geniet met volle teugen van het verhaal. Daar vonden we kleine zwarte keuteltjes. Ons thema van de mol die wou weten wie er op zijn kop gepoept heeft laten we nu achter ons maar n ding staat vast: ? Het leukste kinderboek om voor te lezen aan peuters en kleuters. Leuk kado-tje voor jonge ouders.

Samenvatting

Dit boek is een klassieker onder de prentenboeken, en met recht, want het verhaal spreekt tot de verbeelding. Poep en peuters doet het goed! We begonnen de dag zoals gewoonlijk met zingen en de fanfare.

Ze vinden het razend interessant zo'n boek over poep. Ik ben zeer tevreden over dit artikel. Een leuk verhaal met leuke plaatjes? Ook het bespreken en maken van de verschillende soorten 'poep' vinden de kinderen erg interessant.

Ziezo, toch nog een hele boterham. Die dappere kleine mol, vastberaden uit te zoeken wie die drol op zijn kop heeft gelegd?

Over een kleine mol…

Didam 14 maart Tofhee 12 november Ik raad dit product aan. Poep grapjes zijn altijd goed! Sop4 22 augustus Ik raad dit product aan. Kinderen vinden het thema van dit boek wel erg leuk!

En het is heel handig natuurlijk om je kind over een kleine mol die wil weten wie er leren omgaan met ontlasting. En het poepen wordt heerlijk uit de taboe gehaald. Ga nu het boek als toneelstukje opvoeren met een aantal van mijn kleuters. Het is niet alleen een heel grappig boekje maar het laat ook zien dat alle dieren poepen en dat het dus niet vies is en heel normaal. Super leuk boekje waar de kids telkens weer enorm van genieten als ik het voorlees.

Ze heeft er ook het een en ander van geleerd want als we nu bij de kinderboerderij komen wijst ze naar de poep en verteld ons even van welk dier het is. Lees alle recensies over Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft 7. Strips - Werner Holzwarth.

Alles over prentenboeken

Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam stevige kaft groot boekje met duidelijke plaatjes. Het boek is echt heel erg leuk voor de kinderen. Het is een leuk en grappig boek waar zowel het kind als de volwassene plezier aan beleefd. Bekijk de hele lijst.

Geweldig boek, ik heb het boek gebruikt voor een activiteitenmiddag voor kleuters. Purmerend 4 november Dit is het enige boekje waarvoor ze echt rustig gaat zitten en luisteren.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Yorn:

    Volgende week wordt een weekje van afronden. Eric Carle Rupsje Nooitgenoeg - Voelboek 10,

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *