Lange frans en baas b het land van album

Datum van publicatie: 14.03.2019

Hiphop , Rap , Nederhop. Het daarop volgende Zinloos wordt zelfs een nummer één hit en laat bovendien de maatschappelijk betrokkenheid van het duo zien.

Op 15 juni raakte Baas B in opspraak toen hij werd opgepakt nadat hij Kimo rapper aanviel met een honkbalknuppel. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Hollandse Avond Lange Frans. Nederlandse hiphopgroep Duo muziek. Zonder de hulp van een label of distributiemaatschappij worden er duizenden exemplaren van de tape door het land verspreid. Lange Frans presenteerde samen met Brutus wekelijks een radioprogramma op de hiphopzender Lijn5.

Mega Piraten Festijn

De in zwart-wit geproduceerde videoclip is sober en emotioneel van opzet en bevat een aantal homevideo beelden.

Het kwam in week 40 in de Top 40 binnen op nummer 1 als "de klapper van de week. Hollandse Avond Lange Frans. Grote Prijs van Nederland. Na de moord op Theo van Gogh op 2 november werd het nummer Zinloos aangepast in twee coupletten!

In de daarop volgende jaren gaat het zo mogelijk nog voortvarender met het duo.

 • Dit nummer gaat over hoe het er in Nederland volgens hen aan toe gaat. Grote Prijs van Nederland.
 • Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Navigatiemenu

Het kwam in week 40 in de Top 40 binnen op nummer 1 als "de klapper van de week. Het daarop volgende Zinloos wordt zelfs een nummer één hit en laat bovendien de maatschappelijk betrokkenheid van het duo zien.

Grote Prijs van Nederland. Zeventien jaar is hij nog maar, als Frans Frederiks in begint met rappen. Een openhartige, ongedwongen plaat die alle kanten van Frans zijn muzikale spectrum belicht. In brachten Lange Frans en Baas B als duo enkele singles uit. Het eerste ging over Theo van Gogh.

 • Leon van den Broek Lef Magazine. Overgenomen van " https:
 • Waar de eerste jaren vooral in het teken staan van zelf verbetering, treedt het duo vanaf de eeuwwisseling steeds vaker naar buiten. Mega Piraten Festijn

Het kwam in week 40 in de Top 40 binnen op nummer 1 als "de klapper van de week. In brachten Lange Frans en Baas B als duo enkele singles uit? Dit nummer gaat over hoe het er in Nederland volgens hen aan toe gaat.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Zijn voornaamste bezigheid blijft muziek, lange frans en baas b het land van album, met meer creatieve vrijheid dan ooit gaat Frans verder?

Het nummer schopt het zelfs tot de nationale politiek en leidt tot echte Kamervragen.

Navigation menu

Baas B pseudoniem van Bart Zeilstra. In scoorden ze hun tweede nummer 1-hit met de titel Het land van. Solo Frans gaat door met zijn werkzaamheden als Lange Frans en blijft een graag geziene gast op de televisie. Niet veel later maakt Baas B bekend dat hij wil stoppen.

Het album wordt goed ontvangen en er zijn bovendien nog enkele singles van verschenen. Een jaar voor de eindstreep stopt hij met zijn studie om alles te richten op zijn artiestenbestaan. Op 15 juni raakte Baas B in opspraak toen hij werd opgepakt nadat hij Kimo rapper aanviel met een honkbalknuppel.

Dit nummer werd live ten gehore gebracht tijdens een uitzending van X Factor [3]wat tevens het laatste tv-optreden was van het duo. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Hollandse Avond Lange Frans. In andere talen English Français Koppelingen bewerken. Zonder de hulp van een label of distributiemaatschappij worden er duizenden exemplaren van de tape door het land verspreid.

De in zwart-wit geproduceerde videoclip is sober en emotioneel van opzet en bevat een aantal homevideo beelden. Het eerste hoeveel geld kost een hond per maand over Theo van Gogh. Hij merkt steeds duidelijker waar zijn ware passie ligt: Diemenwaarbij bekende beats van nieuwe teksten voorzien worden, Nederland.

Op 15 juni werd Lange Frans opgepakt vanwege een vechtpartij met collega rapper Nina in een restaurant in Amsterdam.

De maatschappelijke single Kamervragen maakt duidelijk dat het tweetal ondanks haar succes niets aan sociale betrokkenheid heeft ingeleverd?

Een mixtape naar Amerikaans model, there were also reports from teen model Molly OMalia that Tyga was sending her messages she deemed uncomfortable during his relationship with Kylie. Lange frans en baas b het land van album dit lied werd meegezongen door de zangeres Ninthe! Uit Wikipedia, Lady Fermoy.

Van het underground succes van de Straatremixes is het een kleine stap naar landelijke bekendheid. Overgenomen van " https: Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 26 jan om

Het resulteert in onder meer de publieksprijs tijdens de Grote Prijs-finale en de winst van de talentenjacht Most Wanted beide in Van het underground succes van de Straatremixes is het een kleine stap naar landelijke bekendheid. In richtten ze de formatie D-Men op?

Het eerste ging over Theo van Gogh.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Quido:

  In betekent het geëngageerde Het land van… bovendien een nieuwe nummer één hit, en het gelijknamige tweede album van de groep wordt eveneens een succes.

  Antwoord
 2. Teatske:

  Hun tweede single Moppie werd een grote hit. Grote Prijs van Nederland.

  Antwoord
 3. Suraj:

  Lange Frans pseudoniem van Frans Frederiks.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *